Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι σε φάση που θέλω να φτιάξω ένα δικό μου site. Θα το κάνω με php και mysql.

Έχω μια μεγάλη απορία. Τα παλιά site είχαν συνήθως το κλασσικό στήσιμο με ένα index.php αρχείο που έδειχνε ποιο αρχείο θα ανοίξει και η διεύθυνση ήταν κάπως έτσι www.mydomain.gr?cat=3&subCat=12&id=111...

Βλέπω όμως όλα τα καινούρια sites η διεύθυνση τους είναι με hash δηλαδή της μορφής www.mydaomain.gr/nea/aporia.html για ένα άρθρο ή πχ www.mydomain.gr/nea/ αν αναφέρεται σε κατηγορία...

Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Τι μου προσφέρει ακριβώς??? (Εκτός από seo)...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...

Δημοσ.

Απλά φτιάχνεις υποφακέλους μέσα στον root σου, με τον καθένα τους να περιέχει μέσα ξεχωριστό index.(htm/html/php) αρχείο.

Δημοσ.

Καλό και απλό ακούγεται...Άλλος τρόπος υπάρχει???

Άλλος τρόπος υπάρχει??? Γενικά αυτή η τεχνική πως λέγεται για να την ψάξω και στο google???

Δημοσ.

Δε σου προσφέρει κάτι άλλο έκτος από SEO (δεν είναι αρκετό αυτό?). Σίγουρα δεν γίνεται για ένα δυναμικό site με τον τρόπο που περιγράφει ο φίλος migf1, ο ποιό απλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το mod_rewrite module του apache το οποίο ξαναγράφει το url πχ αν ζητήσεις το www.mydomain.gr/nea αυτό μπορεί να στείλει σαν request στον server το www.mydomain.gr/cat=nea.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...