Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να στησω εναν σταθερο μεχρι 750€ η ελαχιστα παραπανω χρηματα. οθονη υπαρχει μια καινουρια σχετικα lg 24" full hd,ηχεια υπαρχουν 5.1 της logitech, mouse και keyboard επισης υπαρχουν οποτε μιλαμε μονο για πυργο.

θελω να μου κρατησει για gaming οσο πιο πολυ γινεται.παιζω απο pro μεχρι crysis,cod κλπ.

δεν με ενδιαφερει να ειναι απο ενα καταστημα μονο,ας βρουμε τα πιο φτηνα κομματια απο ξεχωριστα καταστηματα.ειμαι απο πατρα.

δεν εχω συναρμολογησει pc παλι μονος μου αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα να δοκιμασω :P

ακουω τις προτασεις σας!

σκληρο δεν εχω αλλα μπορω να δανειστω για λιγο καιρο μεχρι να πεσουν οι τιμες οποτε τον αφηνουμε...

εαν χωρουσε βεβαια μεσα στο budjet κανενας ssd χωρις να υποβαθμιστουν καρτα γραφικων κ επεξεργαστης γιατι οχι? ssd και 64αρης μου κανει,μονο για προγραμματα και κανα 2 games.

windows δεν χρειαζομαι να αγορασω,εχω.

ps: θελω αρκετα καλο επεξεργαστη,καρτα γραφικων και 8αρα ram οπωσδηποτε :P

Δημοσ.

ο cpu που μου εβαλες εχει μεγαλη διαφορα με αυτον karmen?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-6100-AM3-3-3-GHz-14-MB-FD6100WMGUSBX.htm

η μητρικη θα μπορει να υποστηριξει στο μελλον καμια αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και ραμ??

στη συνθεση του δεινοσαυρου η καρτα γραφικων ειναι τουμπανο κ μ αρεσε αυτο :P οπως και το κουτι πολυ ωραιο :D τωρα το θεμα ειναι απο που μπορουμε να κοψουμε λιγο... :huh:

Δημοσ.

ο cpu που μου εβαλες εχει μεγαλη διαφορα με αυτον karmen?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-6100-AM3-3-3-GHz-14-MB-FD6100WMGUSBX.htm

η μητρικη θα μπορει να υποστηριξει στο μελλον καμια αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και ραμ??

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι όταν έρθει ο καιρός που θα χρειαστείς πάνω από 8gb μνήμη, τότε θα χρειάζεται αλλαγή έτσι κι αλλιώς όλο το μηχάνημα.

στη συνθεση του δεινοσαυρου η καρτα γραφικων ειναι τουμπανο κ μ αρεσε αυτο :P οπως και το κουτι πολυ ωραιο :D τωρα το θεμα ειναι απο που μπορουμε να κοψουμε λιγο... :huh:

Βάζεις επεξεργαστή τον 2400 (κόβεις κάνα 20αρικο) και ssd αυτόν που σου λέει η κάρμεν και κόβεις άλλα 40. Εφόσον δεν θα κάνεις o/c δεν χρειάζεσαι ούτε Κ ούτε ψύκτρα.

Δημοσ.

Αυτά τα edit σας χωρίς edit Με σκλαβώνουν

Με o/c ασχολήσε από ότι θυμάμαι με ένα λαπτοπ ή θυμάμαι λάθος;

Αν θες 6950 και να κρατήσει όσο γίνεται ανεβαίνεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δημοσ.

λαθος θυμασαι :P δεν ασχολουμαι με overcloking και τα συνναφη :P

οποτε αν παω στη συνθεση του δεινοσαυρου αλλα με τον ssd της karmen και τον 2400 cpu που συνολικα βγαινουν 795€ ειναι οκ η συνθεση ε? θα αντεξει τα χρονια και το σκληρο gaming? :P

Δημοσ.

το μαγαζι ειναι καλο που πουλαει την gpu του δεινοσαυρου η μπορει να παει για φουντο και να ψαχνουμε εγγυηση μετα? :rolleyes:

Δημοσ.

το μαγαζι ειναι καλο που πουλαει την gpu του δεινοσαυρου η μπορει να παει για φουντο και να ψαχνουμε εγγυηση μετα? :rolleyes:

Εν τω μεταξυ, το link στον τσιγκουνη λεει για την 6950 και στο εν λογω καταστημα βγαζει την GTX 560 Ti. Δες αυτες αν θελεις την 6950.

1. Link B)

2. Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...