sppoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΙΝΤERΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ... 'local area connection doesn't have valid ip' ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ renew IP, ipconfig/release μεχρι και σε 'cmd' να κανω reset winsock kai ipv4 kai ipv6. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ...ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ROUTER ΜΟΥ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ Η/Υ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ROUTER ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (192.168.1.1)!!! ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ROUTER, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ DHCP SERVER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ EIMAI ETOIMOΣ NA ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΕΑ!
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 α.δεν γραφουμε με κεφαλαια. β.factory reset τα ρουτερ και δοκιμη μονο ενα Pc Πανω. αν βγει το ιδιο τοτε delete την καρτα δικτυου και την ξαναπερνας.
sppoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 reset το router έκανα άπειρες φορές, έχω συνδεδεμένο μόνο ένα PC και την κάρτα δικτύου την έχω κάνει delete πάνω απο 3 φορές! Βρήκα όμως την λύση στο ΝΑΤ του router σήμερα το πρωί...για κάποιο λόγο ακόμα και μετά από reset ενεργοποιείται το ΝΑΤ σε "full feature", όταν λοιπόν το NAT παραμένει ενεργοποιημένο και αλλάζω την επιλογή σε "SUA only" τότε όλα δουλεύουν οκ. Ευχαριστώ πάντως τον 'poulino' για την βοήθεια και συγνώμη για τα κεφαλαία!
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 zyxel ηταν και τα 2?β.με καρφωτες Ip στο Pc σου εκανε το ιδιο ακομα και με full feauture η δεν το ειχες δοκιμασει? β.firmware update στα ρουτερ ειχε γινει?απειρα zyxel που εχουν περασει απο τα χερια μου πιο παλια δεν χρειαστηκε ποτε να πειραξω κατι στο Nat αν και στα περισσοτερα απο αυτα το εκανα disable επειδη ειχαν Public ip's.κατα τα αλλα γιατι νομιζω οτι απο default ειναι σε sua only??δεν εχω και κανα ευκαιρο να δω απο περιεργεια.με βαλες σε σκεψεις τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα