karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδες .. σημερα λοιπον μου φερανε ενα λαπτοπ Toshiba Satellite A300-1MO Για να του κανω φορματ .το λαπτοπ φοραει windows vista αυθεντικα (εχει το κλειδι κανονικα απο κατω) αλλα δεν μου δωσανε καποιο dvd με τους drivers και τα windows vista.. αμα μπορουσατε να μου πειτε βημα-βημα Τι πρέπει να κάνω Θα σας ήμουν υπόχρεος
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Driver έχει στην σελίδα της η toshiba http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=781&selShortMod=740 Για δισκάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε των vista αρκεί να είναι ίδια έκδοση απλά περνάς το αυθεντικό κλειδί και κανένα πρόβλημα.
karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου ..επειδη δεν εχω ξανακανει φορματ και δισκακι αυθεντικο δεν υπαρχει αλλα εχει απο κατω κανονικα το product key πες οτι κατεβαζω τα windows πρεπει να τα γραφω σε καποια συγκεκριμενη ταχυτητα ; μπορω με καποιο προγραμα να ενσωματωσω στο ιδιο dvd με τα windows και τους drivers; ..το λαπτοπ φωραει windows vista home premium μπορω να βρω απο καπου την ελληνικη εκδοση...EDIT μολις τωρα ανοιξα το λαπτοπ παιδια και δεν εχει τελικα περασμενα τα vista αλλα τα xp profesional αλλα εχει κανονικα το κλειδι για τα vista
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εσύ τώρα τι θέλεις να βάλεις XP ή Vista;Αν και πάει στον κάτοχο αυτό το ερώτημα.
karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εσύ τώρα τι θέλεις να βάλεις XP ή Vista;Αν και πάει στον κάτοχο αυτό το ερώτημα. ναι σορρυ Έχεις δίκιο τωρα τον πηρα τηλ ..vista θελει αυτος να του βαλω
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να περάσεις τα driver στο δισκάκι με το vLite και να κάνεις κανονικά εγκατάσταση. Συνιστάστε να γίνει η εγγραφή σε όσο το δυνατό χαμηλότερη ταχύτητα για λόγους συμβατότητας. Το που μπορείς να βρεις ελληνικά vista δεν μπορούμε να σου το πούμε από εδώ,δεν είναι όμως και τίποτα δύσκολο.
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Από Vistalizator μπορείς να κατεβάσεις τα Ελληνικά και να τα εγκαταστήσεις, αφού βάλεις τα Windows. P.s. Παραβίασα τους κανόνες? Νομίζω αυτόν τον τρόπο στο insomnia τον βρήκα!
karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 o.k ευχαριστο πολυ επειδη δεν εχω ξανακανει φορματ ..γραφω το dvd το βαζω στο λαπτοπ και θα ξεκινησει το φορματ και η εγκατασταση ; Επί της διαδικασίας, δηλαδή Γιατι δεν εχω ξανακανει φορματ ....vista βαζω οποια εκδοση βρω Η πρεπει να ειναι Για λαπτοπ και μια τελευταια ερωτηση ποιους driver κατεβαζω γιατι απο ειδα εχει καμια 100αρια . Σε ευχαριστω εκ τον προτερω
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δες το καθαρή εγκατάσταση από εδώ http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Installing-and-reinstalling-Windows Πρέπει να βρεις ίδια με αυτήν που έχεις το κλειδί αν είναι διαφορετική ίσως να μην πιάσει το κλειδί και να έχεις προβλήματα. Αν συμπληρώσεις και το λειτουργικό στην σελίδα μένουν 43 driver και αρκετοί από αυτούς είναι firmware(που δεν τους περνάς) οπότε δεν είναι και τόσοι πολλοί αυτοί που μένουν.
karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 βρηκα την σωστη Εκδοση αλλα στα αγγλικα. Μπορώ με κάποιο τρόπο Να περασω μεσα την Ελληνικη γλωσσα
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 βρηκα την σωστη Εκδοση αλλα στα αγγλικα. Μπορώ με κάποιο τρόπο Να περασω μεσα την Ελληνικη γλωσσα Από Vistalizator μπορείς να κατεβάσεις τα Ελληνικά και να τα εγκαταστήσεις, αφού βάλεις τα Windows. P.s. Παραβίασα τους κανόνες? Νομίζω αυτόν τον τρόπο στο insomnia τον βρήκα!
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδες .. σημερα λοιπον μου φερανε ενα λαπτοπ Toshiba Satellite A300-1MO Για να του κανω φορματ .το λαπτοπ φοραει windows vista αυθεντικα (εχει το κλειδι κανονικα απο κατω) αλλα δεν μου δωσανε καποιο dvd με τους drivers και τα windows vista.. αμα μπορουσατε να μου πειτε βημα-βημα Τι πρέπει να κάνω Θα σας ήμουν υπόχρεος Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν ξεκινήσεις. Το A300 εχει κρυφό partition όπου έχει τα windows προς εγκατάσταση. Επειδή είσαι καινούργιος στο άθλημα ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ με dvds, vistalizators, γλώσσες, κλπ αλλά χρησιμοποίησε το κρυφό partition να βάλεις τα windows που είχε το μηχάνημα όπως οταν ήρθε απο το εργοστασιο. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο manual του υπολογιστή αλλά σε γενικές γραμμές είναι * Switch your notebook ON * Press F8 to enter advanced boot options * Choose the first option called “repair my computer” > ENTER * On next small window just click on NEXT * User name – your user name > OK * System Recovery Options window > choose the last option “Toshiba HDD Recovery” * Follow the menu on the screen
karubas13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 δεν ειχα διαβασει καλα την σελιδα και νομιζα οτι ειναι μονο για τα vista ultimate ..Ευχαριστω πολυ παιδια Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν ξεκινήσεις. Το A300 εχει κρυφό partition όπου έχει τα windows προς εγκατάσταση. Επειδή είσαι καινούργιος στο άθλημα ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ με dvds, vistalizators, γλώσσες, κλπ αλλά χρησιμοποίησε το κρυφό partition να βάλεις τα windows που είχε το μηχάνημα όπως οταν ήρθε απο το εργοστασιο. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο manual του υπολογιστή αλλά σε γενικές γραμμές είναι * Switch your notebook ON * Press F8 to enter advanced boot options * Choose the first option called “repair my computer” > ENTER * On next small window just click on NEXT * User name – your user name > OK * System Recovery Options window > choose the last option “Toshiba HDD Recovery” * Follow the menu on the screen με προλαβες φιλε μου σε ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου ..επειδη δεν εχω ξανακανει φορματ και δισκακι αυθεντικο δεν υπαρχει αλλα εχει απο κατω κανονικα το product key πες οτι κατεβαζω τα windows πρεπει να τα γραφω σε καποια συγκεκριμενη ταχυτητα ; μπορω με καποιο προγραμα να ενσωματωσω στο ιδιο dvd με τα windows και τους drivers; ..το λαπτοπ φωραει windows vista home premium μπορω να βρω απο καπου την ελληνικη εκδοση...EDIT μολις τωρα ανοιξα το λαπτοπ παιδια και δεν εχει τελικα περασμενα τα vista αλλα τα xp profesional αλλα εχει κανονικα το κλειδι για τα vista Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν ξεκινήσεις. Το A300 εχει κρυφό partition όπου έχει τα windows προς εγκατάσταση. Επειδή είσαι καινούργιος στο άθλημα ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ με dvds, vistalizators, γλώσσες, κλπ αλλά χρησιμοποίησε το κρυφό partition να βάλεις τα windows που είχε το μηχάνημα όπως οταν ήρθε απο το εργοστασιο. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο manual του υπολογιστή αλλά σε γενικές γραμμές είναι * Switch your notebook ON * Press F8 to enter advanced boot options * Choose the first option called “repair my computer” > ENTER * On next small window just click on NEXT * User name – your user name > OK * System Recovery Options window > choose the last option “Toshiba HDD Recovery” * Follow the menu on the screen Λες αν υπάρχει ακόμα;;; Μακάρι δηλαδή αλλά χλομό το κόβω. Αφού ήδη μπήκε κάποιο άσχετο λειτουργικό στο laptop.
karubas13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου ελπίζω να σε πρόλαβα . μια τελευταια ερωτηση στους driver κατεβαζω και το BIOS Update και αυτους που γραφουνε OS independent ; τα αρχεια ειναι ραρ τα αποσυμπιεζω λογικα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα