Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανες καμια επεκταση εγγυησης?Γιατι το θεωρω απαραιτητο...και μια βαση για το καλοκαιρι επισης...

Λοιπον..καλοριζικο το λαπιτοπι...και κοιτα μια στιγμη εδω επιδοσεις της gpu του

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html

και ασε καποιους να λενε οτι θελουν..

Και παλι καλοδουλευτο!

Ευχαριστώ! :D

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θες σοβαρη ερωτηση

? Να τη λοιπον... Για πες μου γιατι να επιλεξω nvidia οταν μου δινει χαμηλοτερες επιδοσεις σε υψηλοτερες τιμες? Και μην μου πεις λογω της ιστοριας της και το επιτευγματων της γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι!

Και αντε σου λεω να δεχτω την αποψη σου για την ιστορια της nvidia... Αν και γενικοτερα δεν συμφωνω διοτι και οι δυο εταιρειες καποιες στιγμες ειχα τα ups τους και καποιες κανας πολυ χοντρες μαλακιες.

Αν εσυ αγοραζεις βαση συναισθηματος και ιστορικης αξιας δικαιωμα σου... Ο εξυπνος αγοραστης αγοραζει με βαση το τι τον συμφερει την εν λογο στιγμη ασχετως εταιρειας.

android.png

δες λαπτοπ με ati και με nvidia ανεξαρτητου κατασκευαστη και δυνατοτητων. η μερα με την νυχτα σε καταναλωση μπαταριας και απαιτησων ψυξης. ειχα λαπτοπ με την gt330 το οποιο ηταν το διπλο σε παχος γριλλιες ψυκτρες και ρεκορ θερμοκρασιων απο το αντιστοιχο που πηρα μετα με ati το οποιο οταν το ειδα λεω παει στο 5λεπτο θα καει γιατι δεν ειχε καθολου τρυπες για εξαερισμο απο κατω μονο μια μικρη γριλια στο πλαι και παρολαυτα ηταν πιο φθηνο αναλογικα πιο δυνατο με καλυτερες θερμοκρασιες λιγοτερα κολληματα. και ελεγα επεσα στην περιπτωση αλλα μετα ψαχνοντας το διαπιστωσα οτι ειναι γενικο το κακο. μεχρι τοτε πιστευα οτι η nvidia ηταν μακραν καλυτερες αλλα καμμια σχεση. ακομα και η apple πλεον βαζει ATI οπως και οι περισσοτερες εταιριες εκτος απο την dell που στα μεγαλα μοντελα βαζει nvidia αλλα ειναι γομαρια

Δημοσ.

Παιδιά τώρα στο τέλος βρήκα και αυτό τι λέτε??μάλλον είναι η λίγο πιο αναβαθμισμένη έκδοση του Hp Pavilion dv6-6002ev

Η μοναδικη διαφορα που εχουν ειναι οτι αυτο του λινκ σου εχει και bluray.

Οπως και 150ευρω παραπανω.

Δημοσ.

Παιδιά τώρα στο τέλος βρήκα και αυτό τι λέτε??μάλλον είναι η λίγο πιο αναβαθμισμένη έκδοση του Hp Pavilion dv6-6002ev

Η μόνη διαφορά τους είναι ότι έχει BluRay Driver, αλλά για τα 150 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει να πάρεις αυτόν.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,μολις πριν μια ωρα εφτασε στα χερια μου το λαπτοπ!το μονο που του δοκιμασα ηταν ο ηχος κ ηταν φοβερος οπως ειχατε εγγυηθει!εκανα επεκταση εγγυησης για 3 χρονια αλλα δν μου εχει ερθει ακομα...το μονο προβλημα που εχω δει ως τωρα ειναι οτι στην αριστερη πλευρα το πληκτρολογιο δεν παταει καλα...δεν ξερω αν το καλυπτει η εγγυηση κ αν αξιζει να παραπονεθω κ να το αλλαξω..αλλα anyway!εχω μια απορια,το touchpad υποστηριζει τη δυνατοτητα κυλισης?οτι κινηση κ να κανω δεν προχωραει η σελιδα παρα κατω...εχετε καμια γνωμη?κ το μονο αρνητικο ειναι οτι θελει νυχι για να ανοιξει η υποδοχη cd,ειναι τοσο μικροσκοπικο το κουμπακι...

Για το touchpad καμια γνωμη και για το πληκτρολογιο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,μολις πριν μια ωρα εφτασε στα χερια μου το λαπτοπ!το μονο που του δοκιμασα ηταν ο ηχος κ ηταν φοβερος οπως ειχατε εγγυηθει!εκανα επεκταση εγγυησης για 3 χρονια αλλα δν μου εχει ερθει ακομα...το μονο προβλημα που εχω δει ως τωρα ειναι οτι στην αριστερη πλευρα το πληκτρολογιο δεν παταει καλα...δεν ξερω αν το καλυπτει η εγγυηση κ αν αξιζει να παραπονεθω κ να το αλλαξω..αλλα anyway!εχω μια απορια,το touchpad υποστηριζει τη δυνατοτητα κυλισης?οτι κινηση κ να κανω δεν προχωραει η σελιδα παρα κατω...εχετε καμια γνωμη?κ το μονο αρνητικο ειναι οτι θελει νυχι για να ανοιξει η υποδοχη cd,ειναι τοσο μικροσκοπικο το κουμπακι...

Για το touchpad καμια γνωμη και για το πληκτρολογιο?

Πρώτα από όλα καλορίζικό! :-D Το πληκτρολόγιο στην αριστερή πλευρά είναι λίγο-πολύ φυσολογικό να μην έχει αντίσταση, όπως σε όλα τα νεότερα λάπτοπ, πχ. Dell Inspiron Q15r. Το Touchpad είναι πολύ-λειτουργικό, μπορείς να κάνεις Zoom-out, Zoom-In, κύλιση στην σελίδα κλπ. Για να δείς τις δυνατότητες του touchpad πήγαινε Γραμμή Εικονιδίων> Synaptics Pointing Device και κλίκ.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα καλορίζικό! :-D Το πληκτρολόγιο στην αριστερή πλευρά είναι λίγο-πολύ φυσολογικό να μην έχει αντίσταση, όπως σε όλα τα νεότερα λάπτοπ, πχ. Dell Inspiron Q15r. Το Touchpad είναι πολύ-λειτουργικό, μπορείς να κάνεις Zoom-out, Zoom-In, κύλιση στην σελίδα κλπ. Για να δείς τις δυνατότητες του touchpad πήγαινε Γραμμή Εικονιδίων> Synaptics Pointing Device και κλίκ.

Ευχαριστώ!! :D Όσο για το touchpad το βρήκα τελικά πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις!Για το πληκτρολόγιο λες να το αφήσω έτσι τελικά εφόσον είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!! :D Όσο για το touchpad το βρήκα τελικά πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις!Για το πληκτρολόγιο λες να το αφήσω έτσι τελικά εφόσον είναι φυσιολογικό.

Αν είναι ανησυχητικό, μπορείς να το πάς από εκεί που το πήρες, και αν πραγματικά έχεις πρόβλημα, θα σου το αλλάξουν με ίδιο λόγω DOA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...