rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Η απαντηση που εδωσα αφορα τις εταιρεις μεταξυ τους και οχι τα συγκεκριμενα κοματια. Τωρα οσοι πιστευετε οτι η ATI ειναι καλυτερη.... περαστικα σας.
panos9553 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Η απαντηση που εδωσα αφορα τις εταιρεις μεταξυ τους και οχι τα συγκεκριμενα κοματια. Τωρα οσοι πιστευετε οτι η ATI ειναι καλυτερη.... περαστικα σας. Τοτε μην πετας κατι ετσι στο ξεκαρφωτο...οταν ψαξεις για συγκεκριμενες καρτες τοτε ξαναελα...μεχρι τοτε περαστικα μας...
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Η απαντηση που εδωσα αφορα τις εταιρεις μεταξυ τους και οχι τα συγκεκριμενα κοματια. Τωρα οσοι πιστευετε οτι η ATI ειναι καλυτερη.... περαστικα σας. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε φιλαράκι!
rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δε τα ισοπεδωνω. Τη γνωμη μου κατεγραψα, αν μου το επιτρεπουν καποιοι δλδ.
stm00192 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Οταν η γνωμη βασιζεται σε σοβαρα επιχειρηματα τοτε δεκτη και κατανοητη, οταν ομως δεν βασιζεται σε κανενα σοβαρο επιχειρημα τοτε επισης δεκτη αλλα μην απαιτεις να μην σχολιαστει κιολλας!
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Όχι ειρωνεία και εριστικές απαντήσεις, παρακαλώ. Μη με αναγκάσετε να επανέλθω στο topic, γιατί δε θα είναι μόνο για σβήσιμο μηνυμάτων. Ευχαριστώ...
Gazofonias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ηρεμία παιδιά! Όλοι πάντως συμφωνούμε ότι οι Intel κάρτες γραφικών είναι μακράν οι πιο πίσω! Εκτός από το gaming θα το χρειαστώ και για προγράμματα με 3D μέσα όπως το CAD/CAE/Autocad κτλ...δεν είναι τεράστειες οι απαιτήσεις τους αλλά είναι αρκετά βαριά προγραμματάκια..οπότε σε ποια ισχύ(επεξεργαστή vs κάρτα γραφικών)θα χρειαστώ περισσότερη δύναμη για να συνδυάσω και τα 2(gaming+προγράμματα)? Υ.Γ. Άκυρη η οικονομική ενίσχυση των 600ευρώ!οπότε μιλάμε πάντα για μέχρι τα 750..
rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Οταν η γνωμη βασιζεται σε σοβαρα επιχειρηματα τοτε δεκτη και κατανοητη, οταν ομως δεν βασιζεται σε κανενα σοβαρο επιχειρημα τοτε επισης δεκτη αλλα μην απαιτεις να μην σχολιαστει κιολλας! Κοιτα φιλε, ο στοχος μας ειναι διαφορετικος. Δεν διαβασα καποια σοβαρη ερωτηση εκ μερους σου (και της κλικας σου) για να μπω στο κοπο να απαντησω. Αντιθετως θα ελεγα. Τωρα αμα θες σοβαρα επιχειρηματα, πιστευω οτι θα κανεις την αρχη και θα παραθεσεις την ιστορια και τα επιτευγματα των 2 εταιρειων σε ενα full review και επειδη στο θεμα αυτο πεσανε και τα "τσιμανια" να μας φανε και για αυτο το παρακολουθει ο παρσιφαλ, θα τον παρακαλεσω να κανει και μια δημοσκοπηση μεταξυ καρτων (αν δεν εχει κανει ηδη), ετσι ωστε οι χρηστες που θελουν να ρωτησουν αλλα "μασανε" που τους την πεφτουν οι "θεοι" του ινσομνια και μπλεκουν σε ιστοριες με φιδια, να εχουν και αυτοι μια απαντηση. Τι λες? αντε ξεκινα.
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ηρεμία παιδιά! Όλοι πάντως συμφωνούμε ότι οι Intel κάρτες γραφικών είναι μακράν οι πιο πίσω! Εκτός από το gaming θα το χρειαστώ και για προγράμματα με 3D μέσα όπως το CAD/CAE/Autocad κτλ...δεν είναι τεράστειες οι απαιτήσεις τους αλλά είναι αρκετά βαριά προγραμματάκια..οπότε σε ποια ισχύ(επεξεργαστή vs κάρτα γραφικών)θα χρειαστώ περισσότερη δύναμη για να συνδυάσω και τα 2(gaming+προγράμματα)? Υ.Γ. Άκυρη η οικονομική ενίσχυση των 600ευρώ!οπότε μιλάμε πάντα για μέχρι τα 750.. Τότε πάς στο Pavilion dv6-6002ev που έχει συνδυασμό πολύ καλού επεξεργαστή i5-2410m και πολύ καλής κάρτας γραφικών 6770m. Και όλα αυτά μόνο με 665. Εγώ το πήρα 799 να φανταστείς.
Gazofonias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 οπότε εντός ολίγων ημερών θα το έχω στα χέρια μου!! :Ρ Ευχαριστώ μάγκες για τις γνώμες σας!!να 'στε καλά!!
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλορίζικο! Όταν το πάρεις, πες και εντυπώσεις!
Gazofonias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ! Έγινε!Ελπίζω να είναι μόνο θετικές!
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και προσοχή στους ιούς! Βάλε antivirus μόλις τον πάρεις. Εγώ που δεν έβαλα, τώρα παώ για αλλαγή σκληρού, λογώ ιού. Επέκταση εγγύησης θα πάρεις?
panos9553 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 οπότε εντός ολίγων ημερών θα το έχω στα χέρια μου!! :Ρ Ευχαριστώ μάγκες για τις γνώμες σας!!να 'στε καλά!! Εκανες καμια επεκταση εγγυησης?Γιατι το θεωρω απαραιτητο...και μια βαση για το καλοκαιρι επισης... Λοιπον..καλοριζικο το λαπιτοπι...και κοιτα μια στιγμη εδω επιδοσεις της gpu του http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html και ασε καποιους να λενε οτι θελουν.. Και παλι καλοδουλευτο!
stm00192 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα φιλε, ο στοχος μας ειναι διαφορετικος. Δεν διαβασα καποια σοβαρη ερωτηση εκ μερους σου (και της κλικας σου) για να μπω στο κοπο να απαντησω. Αντιθετως θα ελεγα. Τωρα αμα θες σοβαρα επιχειρηματα, πιστευω οτι θα κανεις την αρχη και θα παραθεσεις την ιστορια και τα επιτευγματα των 2 εταιρειων σε ενα full review και επειδη στο θεμα αυτο πεσανε και τα "τσιμανια" να μας φανε και για αυτο το παρακολουθει ο παρσιφαλ, θα τον παρακαλεσω να κανει και μια δημοσκοπηση μεταξυ καρτων (αν δεν εχει κανει ηδη), ετσι ωστε οι χρηστες που θελουν να ρωτησουν αλλα "μασανε" που τους την πεφτουν οι "θεοι" του ινσομνια και μπλεκουν σε ιστοριες με φιδια, να εχουν και αυτοι μια απαντηση. Τι λες? αντε ξεκινα. θες σοβαρη ερωτηση ? Να τη λοιπον... Για πες μου γιατι να επιλεξω nvidia οταν μου δινει χαμηλοτερες επιδοσεις σε υψηλοτερες τιμες? Και μην μου πεις λογω της ιστοριας της και το επιτευγματων της γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι! Και αντε σου λεω να δεχτω την αποψη σου για την ιστορια της nvidia... Αν και γενικοτερα δεν συμφωνω διοτι και οι δυο εταιρειες καποιες στιγμες ειχα τα ups τους και καποιες κανας πολυ χοντρες μαλακιες. Αν εσυ αγοραζεις βαση συναισθηματος και ιστορικης αξιας δικαιωμα σου... Ο εξυπνος αγοραστης αγοραζει με βαση το τι τον συμφερει την εν λογο στιγμη ασχετως εταιρειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα