Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν το θες αποκλειστικα και μονο για παιχνιδια, τοτε κοιτας την καρτα γραφικων.

Αυτη ειναι που εχει βαρυνουσα σημασια στα παιχνιδια και οχι ο επεξεργαστης.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν το θες αποκλειστικα και μονο για παιχνιδια, τοτε κοιτας την καρτα γραφικων.

Αυτη ειναι που εχει βαρυνουσα σημασια στα παιχνιδια και οχι ο επεξεργαστης.

+1

Δημοσ.

Η απαντηση εχει ως εξης για μενα.

Η Nvidia ειναι 1-2 χρονια ακομη μπροστα. Αν δε παιζει οικονομικο θεμα παρε με nvidia.

Δημοσ.

Η Nvidia ειναι 1-2 χρονια ακομη μπροστα. Αν δε παιζει οικονομικο θεμα παρε με nvidia.

Που το στηρίζεις αυτό? Από τα laptop που μας έδειξε ότι θέλει το παιδί, η Nvidia είναι κατα πολύ ΚΑΤΩΤΕΡΗ από την αντίστοιχη της ATI. Συγκρίνεται η 6770m με την gt525 και την gt540? Μην τρελαθουμε κιολας...

Δημοσ.

Και που στηριζεται αυτη η αποψη?Καποιο στοιχειο θα βοηθουσε...

Δημοσ.

Η Radeon HD 7690M XT είναι βασικά η 6770m, απλά έχει 100 MHz μεγαλύτερο memory clock. Έχει επίσης καλύτερο 3D από την GT 555M, και γενικά είναι η καλύτερη επιλογή απο τις 3. Είναι όμως αρκετά καινούργια, και την έχουν πολύ λίγα λαπτοπ.

Δημοσ.

Η Radeon HD 7690M XT είναι βασικά η 6770m, απλά έχει 100 MHz μεγαλύτερο memory clock. Έχει επίσης καλύτερο 3D από την GT 555M, και γενικά είναι η καλύτερη επιλογή απο τις 3. Είναι όμως αρκετά καινούργια, και την έχουν πολύ λίγα λαπτοπ.

Σωστοτατος ο παιχτης...

Δημοσ.

Εχω βρει αυτοLink...βεβαια ξεφεύγει απο τα 700 που διαθέτω αλλα αμα(αν λεμε τωρα)τσονταρουν οι δικοι μου αλλα 600...πως σας φαινεται?

Δημοσ.

Κορυφαίος αυτός ο Pavilion. Αν ανέβεις τόσο πολύ όμως, υπάρχουν και άλλες λύσεις, π.χ. αυτός ο Dell Studio XPS L702x χωρίς Bluray, αλλά με Full HD οθόνη. Βέβαια, αν το θές περισσότερο για gaming, και μπορούν οι δικοί σου να τσοντάρουν αλλά 600 πήγαινε στο HP, αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(όπως έκανα εγώ) :rolleyes:

Δημοσ.

Επιβάλλεται η εγγύηση να είσαι άρχοντας μετά!!ελπίζω να τσοντάρουν κάτι να πάω στον ΗΡ μιας κ έχει και καλύτερη κάρτα γραφικών!

Δημοσ.

.. αλλά πάρε και μια επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(όπως έκανα εγώ) :rolleyes:

3 χρονια εχει ηδη ο Hp.

Αλλα πολλα λεφτα για λαπτοπ με 1600x900 αναλυση!

Δημοσ.

Τι προτείνετε για τη χρήση που το θέλω,καλύτερη κάρτα γραφικών ή καλύτερο επεξεργαστή??πιο συγκεκριμένα:(π.χ. αυτό ή αυτό ???)

Για μένα ένας i7 τετραπύρηνος είναι αχρείαστος, αφού θα τον έχεις περισσότερο για gaming. Η κάρτα γραφικών παίζει μεγαλύτερο ρόλο στο gaming, γιαυτό θα σου πρότεινα τον HP που είναι και φθηνότερος κατά περίπου 100 ευρώ. Αλλιώς πας σε αυτόν HP Pavilion DV7-6c06 ev που μου έδειξες πριν. Η ανάλυση είναι μία χαρά, αφού το θέλεις για gaming.

Xristoforos89 πότε πήγε η εγγύηση της HP στα 3 χρόνια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...