Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μενα αυτο εξαρταται απο τι χρηματα σκοπευεις να δωσεις για το λαπτοπ

Aν μιλαμε για ποσα των 1500 E πιστευω οτι η nvidia με τις gtx ειναι πιο μπροστα...για μικροτερο budget πιστευω οτι η ati hd 6770 ειναι ισως η καλυτερη με κυριο ανταγωνιστη της την gt 555

Δημοσ.

Σιγουρα! H gt 525 δεν κανει μια για παιχνιδια...χρειαζεσαι απο την gt540 και πανω...Ναι να κοιταξεις για την hd 6770 ή την gt 555 .Mε εναν i5, ή αν μπορεις να βρεις και i7, και μια 4gb ram που θα μπορεις να την πας μεχρι 8 θα εισαι κομπλε για τα παιχνιδια που κυκλοφορουν και θα μπορεις να παιζεις με τουλαχιστον medium γραφικα

Δημοσ.

εχετε κανενα λαπτοπ υπ'οψιν σας με την 6770 σε 17αρα οθονη?με το μονο περιορισμο να ειναι γυρω στα 750...αντε 800 το πολυ...

??

ενας τεχνικος στο πλαισιο μου ειπε οτι οι radeon σαν εταιρεια δεν υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια ασχετα με τα χαρακτηριστικα τους ενω οι nvidia ειναι πιο καταλληλες για gaming...τι λετε??

Δημοσ.

καλως..!!εν τελη,εχετε κανενα λαπτοπ υπ'οψιν σας με την 6770 σε 17αρα οθονη?με το μονο περιορισμο να ειναι γυρω στα 750...αντε 800 το πολυ...?

Δημοσ.

Το ένα έχει καλύτερο επεξργαστή- σκληρό δίσκο, αυτό έχει μεγαλύτερη οθόνη. Διάλεξε όποιον σε βολέυει περισσότερο στην χρήση που θα το κάνεις. Κατα την γνώμη μου, για τα προγράμματα που θέλεις να τρέχεις να επιλέξεις τον καλύτερο επεξργαστή.

Πάντως 100 ευρώ παραπάνω για κατώτερο επεξεργαστή και σκληρό δεν νομίζω να αξίζουν οι 17 ίντσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...