Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτην την μητρικη Link η οποια εχει ενσωματωμενο τροφοδοτικο.Ρωτησα την zotac αν μπορω να συνδεσω 4 HDD's,3 κανονικους και εναν ssd και μου απαντησαν

The Fusion350-B is designed to attach 3 drives. The +12V & +5V peek current is around 3.5A. The limitation comes from the 90W power adapter and the onboard regulator. You need to check the current requirement of each drive. Some SSD drives may require 2A +5V current.

Σκεφτομαι να βαλω πανω η εναν Samsung 830 η εναν intel 320 ssd και 3 δισκους μαλλον green για αποθηκη.Θα εχω καποιο προβλημα;

Δημοσ.

Σωστά σου απάντησαν οι άνθρωποι.

Διάβασε τι amperes&volts λένε τα drive σου, και κάνε την σούμα @ watt. Αν είσαι κοντά στα όρια, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί και τα driver και το τροφοδοτικό έχουν "ανοχές" ;)

Δημοσ.

Σωστά σου απάντησαν οι άνθρωποι.

Διάβασε τι amperes&volts λένε τα drive σου, και κάνε την σούμα @ watt. Αν είσαι κοντά στα όρια, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί και τα driver και το τροφοδοτικό έχουν "ανοχές" ;)

Ευχαριστω για την απαντηση.

Χονδρικα ποσα Amber περιπου τραβαει ενας green δισκος απο το 12 volt και απο το 5 volt rail και ποσο ενας ssd απο τους παραπανω.Τωρα εχω πανω εναν WD AALS 750 gb και ενα DVD-RW της LG.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω χοντρικά - εξάλλου τι αξία θα είχε αν εσύ είσαι στα όρια;

Για τα hdd (π.χ. 640ΑΑKS) να πως θα υπολόγιζες το wattage στο περίπου:

img2337lwx1.jpg

5V*0.68A=3.4W

12V*0.55A=6.6W

πάει να πει 10watt στο χειρότερο σενάριο χρήσης. Τα optical κάτι αντίστοιχο, αλλά μόνο όταν δουλεύουν. Για τα ssd πραγματικά δεν έχω ιδέα αλλά αυτό που σου λένε μου φαίνεται υπερβολικό, νομίζω στην πράξη καίνε λιγότερο.

Οπότε κάνε τις προσθέσεις σου, και να δεν ξεπερνάς κατά πολύ τα specs, go for it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...