sobi1984 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα macbook 13 2007 και σκεφτομαι να καταργησω τον ΟΕΜ σκληρο και να αγορασω εναν ssd στην θεση του ... πιστευετε οτι η αγορα αυτη αξιζει τα λεφτα της ? και αν ναι θα εχω καποιο προβλημα με την εγκατασταση του λογισμικου ?αυτη την στιγμη εχω την εκδοση 10,5,8. το συστημα μου ειναι 2.4 intel core 2 duo και 4 γιγα μνημη. το μακακι δεν εχει παθει τιποτα ολα αυτα τα χρονια και μου ειναι μια χαρα για τις απαιτησεις μου, απλα θα ηθελα να γινει πιο γρηγορο σε boot και διαφορες λειτουργιεσ τησ καθημερινοτητας που ενας ssd στα δινει αυτα.. ευχαριστω εκ των προτερων
fylatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω ένα macbook pro με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Έβαλα ssd και έχει αλλάξει τελείως. Πιστεύω αξίζει, ακόμα και αν είναι sata 1. Μπορείς να πάρεις ένα ocz agility 3 με 90 Ε και να τον έχεις και για μετά. Εγώ έχω snow leopard, office, ps CS5, autocad for mac, illustrator και μερικά ακόμα και έχει μείνει 35 gb για αρχεία. Μπορείς να κάνεις τον υπάρχοντα time machine και να είσαι άρχοντας. Το boot είναι γύρω στα 19-21 δεπτ, τα προγράμματα κάνουν μια άντε δύο φορές bounch στο dock πριν ανοίξουν. Νομίζω ότι αν πάρεις θα νιώθεις ότι άλλαξες λαπτοπ. Αυτά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2012 από fylatos
kebinB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 αλλο μηχάνημα θα έχεις. go for it. θα το αναστήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα