Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν σου στείλει τίποτα ρίξε ενα σύρμα αν μπορείς. Το είδα το 200 από τη βιτρίνα αλλά δεν ήταν εύκολο να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα!

Δημοσ.

Ε δε νομίζω μωρέ να μου στείλει σήμερα ή αύριο. Θα του μιλήσω σε λίγο για τα χρόνια πολλά και βλέπουμε :)

Δημοσ.

Δεν μου απαντησε ρε συ.

Του έστειλα χρόνια πολλά και τα σχετικά αλλά λογικό είναι. Γιορτή είχε ο άνθρωπος και τριήμερο οπότε μάλλον εσύ θα προλάβεις :)

Δημοσ.

Θα τις πάρω σερί αύριο τις δουλειές και ελπίζω να προλάβω.

Το θέμα είναι ότι αν πάρω κουτί αύριο θα πρέπει να μεταφέρω και όλο το hardware από το παλιό κουτί.

Έχει να πέσει τρέξιμο!

Τουλάχιστον θα έχω έξτρα κουτί για πειράματα με το dremel!

Δημοσ.

Τρίτη βράδυ, αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω κι εγώ.

Τώρα αν θα είναι το 200,το 310 ή το Shinobi ένας θεός ξέρει.

:lol: έρχομαι Πάτρα :P

Τσάμπα θα έρθεις. Τρίτη ανεβαίνω Αθήνα και θα κατέβω το Πάσχα B)

Δημοσ.

Γιώργο αυτό παράγγειλες;

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1848

Αν ναι μια και βλέπω ότι έχεις την hyper πες αν κούμπωσε οκ ρε συ

Τσάμπα θα έρθεις. Τρίτη ανεβαίνω Αθήνα και θα κατέβω το Πάσχα B)

Να κανονίσουμε καφέ :P

Δημοσ.

Γιώργο αυτό παράγγειλες;

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1848

Αν ναι μια και βλέπω ότι έχεις την hyper πες αν κούμπωσε οκ ρε συ

ναι αυτό πήρα..,λογικά οριακά θα χωρέσει, το πολύ 0,5cm αέρα να έχει από το πλαϊνό καπάκι..,σε αυτό που έχω τώρα έχει 1cm αέρα κ το κουτί έχει εξωτερικό πλάτος 21cm αλλά έχει μεγαλύτερο κενό το τωρινό μου κουτί σε σχέση με Hanjung εκεί που βιδώνεται το motherboard...αλλά είναι οριακά πολύ το θέμα κ έχω αγχωθεί...

Δημοσ.

Θα προτιμούσα κάτι σε φροντιστήριο στις μόντες αλλά και με καφέ συμβιβάζομαι.

Ον τοπικ τώρα, αύριο μεσημέρι θα παιχτεί ενημέρωση για το τι και πώς έγινε με το κουτί.

Διάβασα πάντως ένα review για το shinobi και, ενώ από τη μία ενθουσιάστηκα με αυτά που έλεγε (ποιότητα κατασκευής και cable management), ξενέρωσα ελαφρώς με το γεγονός ότι έχει μόνο 2 ανεμιστήρες.

Edit για το quote.

ναι αυτό πήρα..,λογικά οριακά θα χωρέσει, το πολύ 0,5cm αέρα να έχει από το πλαϊνό καπάκι..,σε αυτό που έχω τώρα έχει 1cm αέρα κ το κουτί έχει εξωτερικό πλάτος 21cm αλλά έχει μεγαλύτερο κενό το τωρινό μου κουτί σε σχέση με Hanjung εκεί που βιδώνεται το motherboard...αλλά είναι οριακά πολύ το θέμα κ έχω αγχωθεί...

Το 200 έχει 17cm πλάτος είπαμε. Χλωμό αν όχι κάτασπρο να χωρέσει! Και αν χωρέσει πρέπει στην πίσω μεριά να έχει λιγότερο από μισό εκατοστό χώρο κι εκεί θα το βρεις μπροστά σου με τα καλώδια.

Δημοσ.

Με τον καφέ θα έχει και φροντιστήριο :P

ontopic πήγαινε αύριο και βλέπουμε. Αν τα δεις κιόλας που σίγουρα θα τα δεις ότι σου κάνει κλικ

Δώσε πολλά φιλιά στον Γιάννη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...