karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ε ναι δικαιολογημένος Υπομονή Δευτέρα τότε
Vaggos02 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αν σου στείλει τίποτα ρίξε ενα σύρμα αν μπορείς. Το είδα το 200 από τη βιτρίνα αλλά δεν ήταν εύκολο να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα!
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ε δε νομίζω μωρέ να μου στείλει σήμερα ή αύριο. Θα του μιλήσω σε λίγο για τα χρόνια πολλά και βλέπουμε
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Είχαμε καμία ενημέρωση για το 200; Καμιά φωτογραφία;
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν μου απαντησε ρε συ. Του έστειλα χρόνια πολλά και τα σχετικά αλλά λογικό είναι. Γιορτή είχε ο άνθρωπος και τριήμερο οπότε μάλλον εσύ θα προλάβεις
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Θα τις πάρω σερί αύριο τις δουλειές και ελπίζω να προλάβω. Το θέμα είναι ότι αν πάρω κουτί αύριο θα πρέπει να μεταφέρω και όλο το hardware από το παλιό κουτί. Έχει να πέσει τρέξιμο! Τουλάχιστον θα έχω έξτρα κουτί για πειράματα με το dremel!
georger_volos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εγώ λογικά την Τρίτη θα το έχω,οπότε θα ανεβάσω φώτο Τρίτη βράδυ στημένο..
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τρίτη βράδυ, αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω κι εγώ. Τώρα αν θα είναι το 200,το 310 ή το Shinobi ένας θεός ξέρει. έρχομαι Πάτρα Τσάμπα θα έρθεις. Τρίτη ανεβαίνω Αθήνα και θα κατέβω το Πάσχα
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γιώργο αυτό παράγγειλες; http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1848 Αν ναι μια και βλέπω ότι έχεις την hyper πες αν κούμπωσε οκ ρε συ Τσάμπα θα έρθεις. Τρίτη ανεβαίνω Αθήνα και θα κατέβω το Πάσχα Να κανονίσουμε καφέ
georger_volos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γιώργο αυτό παράγγειλες; http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1848 Αν ναι μια και βλέπω ότι έχεις την hyper πες αν κούμπωσε οκ ρε συ ναι αυτό πήρα..,λογικά οριακά θα χωρέσει, το πολύ 0,5cm αέρα να έχει από το πλαϊνό καπάκι..,σε αυτό που έχω τώρα έχει 1cm αέρα κ το κουτί έχει εξωτερικό πλάτος 21cm αλλά έχει μεγαλύτερο κενό το τωρινό μου κουτί σε σχέση με Hanjung εκεί που βιδώνεται το motherboard...αλλά είναι οριακά πολύ το θέμα κ έχω αγχωθεί...
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Θα προτιμούσα κάτι σε φροντιστήριο στις μόντες αλλά και με καφέ συμβιβάζομαι. Ον τοπικ τώρα, αύριο μεσημέρι θα παιχτεί ενημέρωση για το τι και πώς έγινε με το κουτί. Διάβασα πάντως ένα review για το shinobi και, ενώ από τη μία ενθουσιάστηκα με αυτά που έλεγε (ποιότητα κατασκευής και cable management), ξενέρωσα ελαφρώς με το γεγονός ότι έχει μόνο 2 ανεμιστήρες. Edit για το quote. ναι αυτό πήρα..,λογικά οριακά θα χωρέσει, το πολύ 0,5cm αέρα να έχει από το πλαϊνό καπάκι..,σε αυτό που έχω τώρα έχει 1cm αέρα κ το κουτί έχει εξωτερικό πλάτος 21cm αλλά έχει μεγαλύτερο κενό το τωρινό μου κουτί σε σχέση με Hanjung εκεί που βιδώνεται το motherboard...αλλά είναι οριακά πολύ το θέμα κ έχω αγχωθεί... Το 200 έχει 17cm πλάτος είπαμε. Χλωμό αν όχι κάτασπρο να χωρέσει! Και αν χωρέσει πρέπει στην πίσω μεριά να έχει λιγότερο από μισό εκατοστό χώρο κι εκεί θα το βρεις μπροστά σου με τα καλώδια.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Με τον καφέ θα έχει και φροντιστήριο ontopic πήγαινε αύριο και βλέπουμε. Αν τα δεις κιόλας που σίγουρα θα τα δεις ότι σου κάνει κλικ Δώσε πολλά φιλιά στον Γιάννη
BalthazarX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τελικά ένα μεγάλο + για το supercase είναι οι 5 ανεμιστήρες.. Είναι ιδέα μου ή όλα τα υπόλοιπα κουτιά έχουν max 2,άντε 3 το πολύ..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα