Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περιμένω κάποιες φώτος Vaggo εντός των ημερών ελπίζω με μέτρο δίπλα για να δω και το χώρο που έχει πίσω για καλώδια αλλά και αν μπαίνει η Α70. Προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο να χωρέσει

Δημοσ.

Περιμένω κάποιες φώτος Vaggo εντός των ημερών ελπίζω με μέτρο δίπλα για να δω και το χώρο που έχει πίσω για καλώδια αλλά και αν μπαίνει η Α70. Προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο να χωρέσει

Θα πάω αύριο από το e-world μιας και είμαι Πάτρα αυτές τις μέρες. Αν δω οτι δεν χωράει δεν θα το πάρω. Σκοπεύω να του δώσω τον 955 σε κάνα δίμηνο και δεν πιστεύω να τον γυρίσω σε στοκ μόνο και μόνο για να την παλέψει με την μαμά ψύκτρα. Αφού υπάρχει η Α70 και κάθεται αμαρτία είναι να μη μπει.

Δημοσ.

Αντε μπράβο πες στο Γιάννη να στείλει και τις φώτος :P

Τώρα που το ξανακοιτάω, πολύ χλωμό να χωρέσει.

182mm πλάτος λέει. Αν είναι εξωτερικό δε χωράει με τίποτα (16 cm είναι μόνο η Α70), αν είναι εσωτερικό οριακά χωράει.

Πάντως στο V4 που έχει 190mm εξωτερικό πλάτος είχε και 0.7mm αέρα η Α70.

Με βλέπω να το παίρνω για μένα και να δίνω το V4 στον αδερφό μου.

Είναι κουτάρα, για τα ούτε 50 ευρώ που ζητάει.

Δημοσ.

Δε το συζητάω το είχα δει πριν το φέρει στο μαγαζί ο Γιάννης όταν απλά το είχε ανεβάσει στο Site coming soon

Δεν με καίει τόσο να χωράει ψύχτρα μια και έχω H60, H80 που περιμένουν αλλά ο χώρος πίσω.

Αν πας αύριο ρίξε μια ματιά απο πίσω τι χώρο έχει αν μπορείς :)

Δημοσ.

Καλά, ναι, αν το κοίταγα για το δικό μου pc ούτε εμένα με πολυκαίει, η Η100 χωράει άνετα στην οροφή. Είναι βάσανο οι μεγάλες ψύκτρες τελικά...

Δημοσ.

Αμφιβάλω αν θα μπει στην οροφή. Θέλει 5 εκατοστά και κάτι η Η100 για να μπει

Η μητρική σε Midi cases τέτοιου τύπου συνήθως ακουμπάει σχεδόν στο ταβάνι. Οπότε για τσέκαρε το ΚΑΙ αυτό :P

Δημοσ.

Μη με ξενερώνεις έτσι!

Βασικά, καλύτερα να με ξενερώσεις εσύ τώρα παρά να ξενερώσω όταν θα στήνω το pc!

Αύριο θα μου/μας λυθούν όλες οι απορίες.

Υπομονή!

Δημοσ.

Ψάχνοντας λίγο για εναλλακτικές μιας και θα πάω αύριο να δω το 200 βρήκα και αυτό.

Ελάχιστα πιο ακριβό, αλλά αρκετά πιο άνετο, πιο εύκολο cable management και πιστεύω πως είναι και εύκολα modable.

Και σε περίπτωση που χρειαστεί ντε και καλά παράθυρο φαίνεται αρκετά εύκολο να μπει plexi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...