Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ val Από το review που δίνεις τα λέει πολύ τραγικά τα πράγματα

Azza designed the Toledo 301 to use an ease of installation system with cradles for the Hard Drive bays, and tool-less mechanisms for the optical drive bays. Though, ease of installation was not the case. The tool-less drive bays didn't work. Hard Drive cradles were very stiff, and while held the drives in place, the rubber "anti-vibration material" didn't really do it's job because the drives were held so tight.

Overall, I wasn't impressed with the build quality, either. Azza's tower had plenty of blemishes on the inside where paint looks like it was either rubbed off or never made it on. It also is a very rough paint, which I wouldn't normally complain about, except that because it's so rough, handling the case with your bare hands can lead to skin flakes being visibly stuck to it, and it's not easy to clean.

Another point of concern is it seems that Azza chose to either go with a low end OEM for the fans, or just in general, low quality fans as they were noticeable most of the time, without actually pushing a whole lot of air. This really was a disappointment.

Overall, it felt like Azza made a lot of bad design choices, even in the case's fundamental framework as the cable routing holes did not line up with ATX boards well, and the motherboard mounts themselves also did not line up.

I've spent a lot of time with budget cases in the past, but I feel like this is one that simply should be passed up. The build quality is poor, features are lacking luster, and overall it doesn't feel like the case holds much value to it.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε με λίγα λόγια

1. Το σύστημα εγκατάστασης των δίσκων δεν του λειτούργησε

2. Τα αντικραδασμικά δεν κάνουν καλή δουλειά

3. Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την βαφή και την ποιότητα κατασκευής

4. Τα ανεμιστήρια τα βγάζει ψόφια και ότι δεν σπρώχνουν αέρα

5. Και ότι με ATX μητρική είχε θέματα με τις τρύπες

Ο τύπος έχει ασχοληθεί καιρό με κουτιά αυτού του budget από ότι αναφέρει και αυτό που λέει για το συγκεκριμένο είναι ότι απλά πρέπει να προσπεραστεί. Εγώ αυτά κατάλαβα

Δημοσ.

38 ναι αλλά το άλλο 42

Αν έχει όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρονται στο review χέσε μέσα για 4 ευρώ στην τελική.

Δημοσ.

Thermaltake V4 Black Edition....εγγύηση και σε style και σε ποιότητα(Αυτό επέλεξα για το pc μου)!!!!και σε τιμή σχετικά χαμηλή....εγώ που μένω επαρχεία το πήρα 41 ευρό μαζί με τα μεταφορικά!!

Δημοσ.

Είναι τρομερό κουτί. Περιμένω και κάποιες φωτογραφίες με μέτρο (για διαστάσεις χώρους πίσω) αν ενδιαφέρεστε.

Απλά επειδή είναι κα΄πως στενό θέλω να δω αν χωρέσει καμια A70 μέσα

Δημοσ.

pano ντροπή σου!!!! Μου έχεις κάνει ζημιά!...το ερωτεύθηκα το Hanjung TRON200 EX!!!!!!!! :wub: :wub: :wub:

Πατριώτη γουστάρεις και σύ Κινεζούλες,έτσι; :-D :-D

Δημοσ.

Πραγματι πολυ ομορφο.Γιατι καμια αλλη εταιρια δεν φτιαχνει τετοια κουτια;με τον ιδιο σχεδιασμο εννοω οχι με τα ιδια υλικα γιατι αυτο δειχνει πολυ πλαστικουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...