snakes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτό σκέφτομαι να κάνω και 'γώ (το σφάξιμο έγινε εύκολα..? ή θα χαλάσει τελείως και μετά δεν θα λέει τίποτα..)? http://www.skroutz.gr/s/350253/Thermaltake-VN400A1W2N.html?keyphrase=Thermaltake+Commander+MS-I+ <-- αυτό πιστεύω είναι ότι πρέπει... τα καλώδια όμως περνάνε από πίσω..?
snakes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ανάμεσα σε αυτό και σε αυτό πιο προτείνετε? ή μήπως υπάρχουν και άλλα κάπως καλύτερα από αυτά..?
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν είμαι αντικειμενική πάνω στο θέμα ο Panos ξέρει Το σφάξιμο ναι έγινε εύκολα με μία σέγα και μία λίμα για να στρώσω το κόψιμο Εβαλα και U-channel. Εδωσα 1 ευρώ στο πλέξι και έτοιμο Ορίστε μερικές φώτος από την διαδικασία αν σε βοηθάει και τα καλώδια απο πίσω
snakes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 οκ εγώ λέω να πάρω αυτό νομίζω πως έχει και 5 εγκατεστημένους ανεμιστήρες ή μήπως κάνω λάθος..?
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που σου έδειξα δηλαδή. Ναι έχει 4 120άριδες 3 λεντάτους 1 χωρίς 1 140άρι λεντάτο
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ok και πρέπει να είναι μπλε led έτσι δεν είναι...?
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλώς, αν και έχω τώρα στο pc μου πράσινη λεντοταινία...
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Και τώρα πιο όμορφο θα είναι το μπλε.. έτσι?
karmen1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το προτιμάω από το πράσινο αν και το αγαπημένο μου case αναγκαστικά θα το κάνω πράσινο. Κοίτα εξαρτάται από τι εξαρτήματα έχεις στο pc. Αν σε νοιάζει η ομορφιά παίζεις με συνδυασμούς. Ο φωτισμος πάντως απο τα fans είναι υπεραρκετός νομίζω. Αν δεν βαριέσαι μια και η ώρα είναι περασμένη δώσε μου μία φώτο απο το Pc σου
snakes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχει πάνω-κάτω ταινία και μπροστά 12mm πράσινο led...!! (Από κοντά φαίνεται και είναι πολύ καλύτερο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα