Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Ήθελα να πω ότι αν είναι να μπεις σ αυτή τη διαδικασία μόνο και μόνο για το αποτέλεσμα, δεν αξίζει. ΥΓ. Άσχετο αλλά είσαι τεράστιος. Το corsair για να σταματήσει το βούισμα θέλει λιιιιγο ακόμα σφίξιμο. Μισή στροφή. Όπως το είπες.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε συ snakes επειδή δε το χωνεύω μια και έχω εδώ το supercase Πες μου κάτι,,,, στο μοναδικό σημείο που βρίσκει είναι το νεύρο επάνω; Βλέπω στην αγγελία σου και μιλάς για 20εκατοστά εσωτερικό πλάτος!!!! Η V8 είναι 161mm σε ύψος. Μάλλον βρίσκει μόνο στο νεύρο και ερωτώ για ποιο λόγο δεν το κόβεις στο συγκεκριμένο σημείο; Να φας το νεύρο δηλαδή
κοκολινος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ωραία τότε φιδάκι...από μέσα το πλεξυ...ταινία.διπλής όψης Γ καθρέπτες...και είσαι μια.χαρά...ελπίζω μν μείνει.στ ράφι η ν8 Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App
snakes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε συ snakes επειδή δε το χωνεύω μια και έχω εδώ το supercase Πες μου κάτι,,,, στο μοναδικό σημείο που βρίσκει είναι το νεύρο επάνω; Βλέπω στην αγγελία σου και μιλάς για 20εκατοστά εσωτερικό πλάτος!!!! Η V8 είναι 161mm σε ύψος. Μάλλον βρίσκει μόνο στο νεύρο και ερωτώ για ποιο λόγο δεν το κόβεις στο συγκεκριμένο σημείο; Να φας το νεύρο δηλαδή Πως θα το κόψω..? Λες πως αξίζει περισσότερο να το κόψω από το να την αντικαταστήσω με μια A50? Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Ήθελα να πω ότι αν είναι να μπεις σ αυτή τη διαδικασία μόνο και μόνο για το αποτέλεσμα, δεν αξίζει. ΥΓ. Άσχετο αλλά είσαι τεράστιος. Το corsair για να σταματήσει το βούισμα θέλει λιιιιγο ακόμα σφίξιμο. Μισή στροφή. Όπως το είπες. Το θέμα είναι πως χτες το βράδυ μου ξαναπαρουσίασε αυτό το βουητό και αν και τις είχα βιδώσει στο τέρμα (δεν πήγαινε άλλο) δεν έλεγε να σταματήσει.. παρά μονό όταν άνοιξα το pc μετά από κανένα 5λεπτο σταμάτησε.. Δεν ξέρω για πιο λόγο το κάνει αυτό πάντως εάν το ξανακάνει θα ζητήσω άμεση αντικατάσταση....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το θέμα είναι πως χτες το βράδυ μου ξαναπαρουσίασε αυτό το βουητό και αν και τις είχα βιδώσει στο τέρμα (δεν πήγαινε άλλο) δεν έλεγε να σταματήσει.. παρά μονό όταν άνοιξα το pc μετά από κανένα 5λεπτο σταμάτησε.. Δεν ξέρω για πιο λόγο το κάνει αυτό πάντως εάν το ξανακάνει θα ζητήσω άμεση αντικατάσταση.... Βίδωσες και τις βίδες γύρω από το καλώδιο ρεύματος?
snakes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Βίδωσες και τις βίδες γύρω από το καλώδιο ρεύματος? Όχι αλλά λογικά πρέπει να είναι καλά βιδωμένες από το factory... ή μήπως όχι..?
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Snakes το πως θα κόψεις μέταλλο είναι η ίδια διαδικασία με το παράθυρο που είπα. Τα ίδια εργαλεία Για τι βούισμα μιλάτε;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Όχι αλλά λογικά πρέπει να είναι καλά βιδωμένες από το factory... ή μήπως όχι..? Εμένα έπαιρναν μισή στροφή ακόμα. @Κάρμεν: Για ένα βούισμα (σαν να κάθεσαι κάτω απο κολόν αμεταφοράς ρεύματος) που κάνουν όταν είναι κλειστά.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ποια κάνουν σαν κολόνα ρεύματος; Sorry αλλά δεν σας έχω πιάσει
snakes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Snakes το πως θα κόψεις μέταλλο είναι η ίδια διαδικασία με το παράθυρο που είπα. Τα ίδια εργαλεία Για τι βούισμα μιλάτε; Του corsair 500w.. έχω ακούσει 2 φορές ένα δυνατό βούισμα που προέρχεται από το τροφοδοτικό... μόλις είναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας... την πρώτη φορά πήρα τηλέφωνο στο digital master και μου είπαν πως πρέπει να σφίξω περισσότερο τις βίδες (αυτό έκανα και σταμάτησε) Χτες όμως μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα στο καινούργιο κουτί ενώ η βίδες ήταν πολύ καλά σφιγμένες... Εγώ πάντως πιστεύω πως το psu έχει πρόβλημα...
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν δεν είναι θέμα συγχρονισμού με το κουτί, που δεν παίζει να έχεις τέτοιο θέμα καθώς έχω ένα 500άρι corsair μέσα στο Supercase και τέτοια θέματα δεν έχω τότε αν μιλάμε για βούισμα έντονο που το ακούς και με κλειστό το κουτί ναι έχεις θέμα Μπορείς να δοκιμάσεις και 4 grommets στις βίδες μπας και είναι θέμα αστάθειας αλλά όπως σου ξαναείπα δε το νομίζω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καρμεν δεν έχει να κάνει με το κουτί (το ίδιο θέμα είχα στο v4) ούτε με το 500w μόνο. Πάντως το δικό μου με σφίξιμο, έφτιαξε.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 E άμα μου λέτε ότι με σφίξιμο έφτιαξε βρε παλικάρια τι δεν έχει να κάνει με το κουτί;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν έχει να κάνει με ενα συγκεκριμένο κουτί εννοούσα βρε καρμεν.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Κανε Overclock στις βιδες του τροφοδοτικου δεινοσαυρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα