Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου λες το 8πινο είδα και το πέρασες απο μπροστά

Δεν έχει χώρο να περάσει απο πίσω;

Και γενικά τι χώρο έχει για καλώδια από την πίσω μεριά?

από πίσω ήθελα το περάσω αλλά δεν φτάνει κ αυτό(8πινο) κ τα άλλα που ήθελα, αλλά θα την βρω την άκρη.

Θέλω να φτιάξω μια ορθογώνια θήκη στο κάτω μέρος να κρύψω τα καλώδια του τροφοδοτικού(να μν μαζεύουν κ σκόνη..θα αλλάξει γενικά το cable management..

>όσο για το χώρο στο backplate έχει ελάχιστο αλλά καλώδια πάχους όσο ένα sleevαρισμένο 8πινω έχει...μια από αυτές τις μέρες θα βάλω φώτο με ψηφιακή κ θα φαίνονται κ οι χώροι...

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.dvhardware.net/news/2011/sharkoon_vaya_value_2.jpg

Ωραίο φαίνεται από cable management και μου αρέσει και το tool free που έχει.

Απ ότι διαβάζω όμως παίρνει μόνο 2 fans.

Γενικώς, μου φαίνεται τίμιο για την τιμή του.

Με 185mm πλάτος φαίνεται αρκετά φαρδύ αλλά δε ξέρω τι χώρος παίζει από πίσω για τα καλώδια.

EDIT: Μόλις είδα ότι δεν έχει τρύπα για το 8πινο, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Δημοσ.

http://www.dvhardware.net/news/2011/sharkoon_vaya_value_2.jpg

Ωραίο φαίνεται από cable management και μου αρέσει και το tool free που έχει.

Απ ότι διαβάζω όμως παίρνει μόνο 2 fans.

Γενικώς, μου φαίνεται τίμιο για την τιμή του.

Με 185mm πλάτος φαίνεται αρκετά φαρδύ αλλά δε ξέρω τι χώρος παίζει από πίσω για τα καλώδια.

EDIT: Μόλις είδα ότι δεν έχει τρύπα για το 8πινο, με ότι αυτό συνεπάγεται!

εχει USB 3.0..

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119678&category_id=919 ασπρο 35ε :wub:

3R SYSTEMS R480 30ε

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119744&category_id=919

κοιτας εδω http://ww1.4hf.de/2011/10/bericht-billiges-pc-gehause-3r-system-r480-midi.html

Δημοσ.

Αν μπορέσεις να κάνεις μια τρύπα για να περάσεις το 8πινο από πίσω (αφού σε ενδιαφέρει το cable management)και δε σε πειράζει που παίρνει μόνο 2 fans πάρε το Sharkoon. Είναι όμορφο το άσπρο, όντως.

Το άλλο τώρα, κουτί με το τροφοδοτικό πάνω δύσκολα θα έπαιρνα. Μεταξύ των δύo, δαγκωτό sharkoon.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι αντικειμενική πάνω στο θέμα ο Panos ξέρει

Το σφάξιμο ναι έγινε εύκολα με μία σέγα και μία λίμα για να στρώσω το κόψιμο

Εβαλα και U-channel. Εδωσα 1 ευρώ στο πλέξι και έτοιμο

Ορίστε μερικές φώτος από την διαδικασία αν σε βοηθάει και τα καλώδια απο πίσω

Καταρχήν.. συγνώμη για την ενόχληση όμως θέλω να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση/κατασκευή (τζάμι στο κουτί)... Θέλω να μου πεις τα υλικά,τα εργαλεία που χρησιμοποίησες και από που μπορώ να τα προμηθευτώ ...

Srr...αν γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή εσύ γνωρίζεις θέλω να μου δώσεις τα φώτα σου... :)

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εδώ :)

Λοιπόν αυτό που έκανα στο συγκερκιμένο case ήταν να βάλω το παράθυρο μαζί με u-channel(Μπενος στην Χαλκοκονδύλη)

Τώρα το πρώτο που κάνεις είναι ένα μαρκάρισμα την περιοχή που θες να κόψεις

Το πως θα το κόψεις εξαρτάται από τα εργαλεία που έχεις

1. Σέγα ηλεκτρική ή χειρός

2. dremel

3. Τροχό

Μετά που θα το κόψεις αν το κόψιμο είναι καλό μπορείς και να μην βάλεις u-channel

Σε αυτό που έκανα παρόλο που το κόψιμο ήταν άψογο έβαλα μια και άρεσε στον κάτοχο του κουτιού

Μετά είτε με ταινία διπλής όψεως κολάς το πλέξι από μέσα (εγώ χρησιμοποίησα διάφανο τριάρι πλέξι) είτε με βίδες μέσα από το uchannel

Αποτέλεσμα και λίγο από την διαδικασία εδώ

http://www.thelab.gr/1063144509-post7956.html

Αλλος τρόπος είναι ΑΦΟΥ έχεις κάνει πολύ καλό κόψιμο στο μέταλλο να τοποθετήσεις εξωτερικά το πλέξι και αφού ζητήσεις του πωλητή πλέξι να στο κάνει με στρογγυλεμένο σόκορο, ανοίγεις σε ίσες αποστάτες τρύπες με ένα τρυπάνι και με μία φρέζα κάνεις τις κατάλληλες υποδοχές για να βάλεις φρεζάτες βίδες. Μπορείς να μην βάλεις και φρεζάτες αλλά αυτό είναι θέμα γούστου

Το αποτέλεσμα είναι αυτό

dscn9890d.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εδώ :)

Λοιπόν αυτό που έκανα στο συγκερκιμένο case ήταν να βάλω το παράθυρο μαζί με u-channel(Μπενος στην Χαλκοκονδύλη)

Τώρα το πρώτο που κάνεις είναι ένα μαρκάρισμα την περιοχή που θες να κόψεις

Το πως θα το κόψεις εξαρτάται από τα εργαλεία που έχεις

1. Σέγα ηλεκτρική ή χειρός

2. dremel

3. Τροχό

Μετά που θα το κόψεις αν το κόψιμο είναι καλό μπορείς και να μην βάλεις u-channel

Σε αυτό που έκανα παρόλο που το κόψιμο ήταν άψογο έβαλα μια και άρεσε στον κάτοχο του κουτιού

Μετά είτε με ταινία διπλής όψεως κολάς το πλέξι από μέσα (εγώ χρησιμοποίησα διάφανο τριάρι πλέξι) είτε με βίδες μέσα από το uchannel

Αποτέλεσμα και λίγο από την διαδικασία εδώ

http://www.thelab.gr/1063144509-post7956.html

Αλλος τρόπος είναι ΑΦΟΥ έχεις κάνει πολύ καλό κόψιμο στο μέταλλο να τοποθετήσεις εξωτερικά το πλέξι και αφού ζητήσεις του πωλητή πλέξι να στο κάνει με στρογγυλεμένο σόκορο, ανοίγεις σε ίσες αποστάτες τρύπες με ένα τρυπάνι και με μία φρέζα κάνεις τις κατάλληλες υποδοχές για να βάλεις φρεζάτες βίδες. Μπορείς να μην βάλεις και φρεζάτες αλλά αυτό είναι θέμα γούστου

Το αποτέλεσμα είναι αυτό

dscn9890d.jpg

Σορρυ που σε έχω πρήξει με τις ερωτήσεις μου αλλά εσύ είσαι η ειδική και ειδικά στο supercase που μόλις πρόσφατα αγόρασα...

Λοιπόν, το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να κάνω τζάμι.. όμως μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω τα υλικά που θα χρειαστώ και πόσο περίπου θα στοιχίσει.. ?

Ευχαριστώ για την υπομονή σου... :-D

Δημοσ.

Μία σέγα ηλεκτρική χρειάζεσαι ή dremel ¨η τροχό αν έχεις πολύσταθερό χέρι

Αν πάρεις σέγα τότε πάρε και λάμες bosch hss για μέταλλο

Μετά θα χρειαστείς και ένα κομμάτι πλέξι.

Τέλος ανάλογα αν θες να το βάλεις κολλητό ή όχι ταινία διπλής όψεως ή βίδες

Πόσο θα στοιχίσουν; Ανάλογα τι θα πάρεις...

Δημοσ.

Αμέ σ ένα αλουμινα ν στ κόψει ή σ ένα μαγαζί μ εξάτμισεις κ τέτοια ν στ κόψει...μν παίρνεις τόσα πράματα Γ ένα τζαμί...βάλε χαρτοταινιΑ κ σχεδίασε πως τ θεΣ κ πήγαινε ν στ κόψουν... Πλεξυ από τ πρακτικερ μετά μαρκαρε τα σημεία Γ τις βίδες κ πήγαινε τ πάλι στ παλικάρι ν Στις ανοίξει..άφησε τ κ ένα 10σρικο κ είσαι οκ...ΤΕΛΙΚΑ Μ ΑΚΟΥΣΕΣ φιδάκι..

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αμέ σ ένα αλουμινα ν στ κόψει ή σ ένα μαγαζί μ εξάτμισεις κ τέτοια ν στ κόψει...μν παίρνεις τόσα πράματα Γ ένα τζαμί...βάλε χαρτοταινιΑ κ σχεδίασε πως τ θεΣ κ πήγαινε ν στ κόψουν... Πλεξυ από τ πρακτικερ μετά μαρκαρε τα σημεία Γ τις βίδες κ πήγαινε τ πάλι στ παλικάρι ν Στις ανοίξει..άφησε τ κ ένα 10σρικο κ είσαι οκ...ΤΕΛΙΚΑ Μ ΑΚΟΥΣΕΣ φιδάκι..

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Σωστός... όμως θέλω να το κάνω εγώ αν και δεν πολυ-ξέρω... άμα το πάω σε ξυλουργό θα κάνω δουλειά..?

Επίσης, αν το κόψω με χοντρό τροχό λες να του κάνω ζημιά..? :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...