karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αναμένω επίσημα αποτελέσματα Spoiler βάζουμε trooooooooooooooooooooolllllllllll[/ spoiler] <--- εδώ δεν βάζεις κενό ανάμεσα στο / και το spoiler Αλλος τρόπος μαρκάρεις το κείμενο που θες να βάλεις στο Spoiler και πατας στον κειμενογράφο "άλλα στυλ" και επιλέγεις Spoiler
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Με το 310 γύρισα σπίτι τελικώς! Αν βρω που έχω πετάξει το βιβλίο της μητρικής γιατί δε βγάζω άκρη με το front panel ανεβάζω φωτογραφίες.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σου δίνω. Σαν να τα δίνω απο την τσέπη μου ακούστηκε
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ερώτηση on the go που λένε και στο χωριό μου. Θα την παλέψει με κάνα μικρό SLI το τροφοδοτικό ή μένει με την 4850 ο bro και δε μιλάει καθόλου; Μάλλον για μούγκα τον κόβω!
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι θα αντέξει Ερώτηση on the go που λένε και στο χωριό μου. Θα την παλέψει με κάνα μικρό SLI το τροφοδοτικό ή μένει με την 4850 ο bro και δε μιλάει καθόλου; Μάλλον για μούγκα τον κόβω! ωπα κάτσε τι Sli? Καλά έχω το πρόβλημά μου σήμερα και τα έχω χάσει. Για 2 4850 νόμιζα
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι θα αντέξει ωπα κάτσε τι Sli? Καλά έχω το πρόβλημά μου σήμερα και τα έχω χάσει. Για 2 4850 νόμιζα Όχι, λέω αν αξίζει να σπρώξουμε πουθενά την 4850 και να το γυρίσουμε σε SLI. Για τίποτα 9600/9800 σκεφτόμουν
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Α ε αντέχει. Η 9600 έχει κάπου 90-100W σε full load. Οπότε ναι
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εσωτερικά Τα μάζεψα αρκετά καλύτερα τα καλώδια αλλά ξέχασα να βγάλω φώτο. Χρωστάω μία. Από πάνω. Πάνω με το grill. Μπροστά Δεξιά μεριά με το καπάκι (αν παιχτεί SLI θα μπει ένας 120άρης σίγουρα) Η ποιότητα είναι σχεδόν απαίσια επειδή είναι τραβηγμένες με το κινητό (η ψηφιακή αγνοείται, μάλλον την ξέχασα στην Αθήνα).
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μια φώτο απο πίσω δεν μας έβγαλες όμως με ένα μέτρο να δούμε πόσο χώρο έχει για καλώδια Εντυπώσεις που σου άφησε? Επίσης μέχρι πόσα εκατοστά κάρτα γραφικών χωράει;
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ο χώρος από πίσω είναι αρκετός, μπορεί και λίγο περισσότερος από 1cm. Γενικώς μου φάνηκε αρκετά καλό σαν κατασκευή. Με παίδεψε λίγο το front panel στο ξεκούμπωμα και είχε λίγο περίεργο κούμπωμα το δεξί καπάκι - περίεργο, όχι κακό, το τονίζω. Από κάρτες πιστεύω μέχρι τα 30cm χωράνε άνετα, από κει και πάνω ίσως χρειαστεί να μην υπάρχει σκληρός στην ίδια ευθεία. Αρκετά καλό και το tool free για σκληρούς και DVD μπάι δε γουέι
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για να πω και την αλήθεια, σήμερα για το shinobi ξεκίνησα και αυτό θα έπαιρνα αν το είχε σε μαύρο, αλλά, απ ότι μου είπε, εκείνη την ώρα πακετάριζε το τελευταίο για να το στείλει. Τώρα που το τελείωσα πιστεύω πως ίσως ήταν και καλύτερα που δε βρήκα το άλλο! Για το 200 που τον ρώτησα δεν είχε κανένα ανοιχτό αλλά μου είπε ότι του φάνηκε έτσι κι αλλιώς πολύ μικρός ο χώρος στην αριστερή μεριά. Extra tip: Το shinobi σε λευκό είναι πανέμορφο αλλά τι να το κάνω αν ο αδερφός μου γεννήθηκε χωρίς την αίσθηση του γούστου;
georger_volos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μου ήρθε μνμ ότι τετάρτη θα το έχω το case ,οπότε το στήνω κ ανεβάζω φώτο..
georger_volos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Teaser Photos απο το κινητό(lg arena). Σε λίγες μέρες και από ψηφιακή με καλύτερο cable management. Πρώτες εντυπώσεις από το κουτί, πολύ θετικές,οι ανεμιστήρες αρκετά αθόρυβοι και σε σχέση με το παλιό μου κουτί που είχα μόνο μπροστά να βάζει κ πίσω exhaust fan έχω 2 βαθμούς κάτω σε idle κατάσταση. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2012 από georger_volos
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δε μου λες το 8πινο είδα και το πέρασες απο μπροστά Δεν έχει χώρο να περάσει απο πίσω; Και γενικά τι χώρο έχει για καλώδια από την πίσω μεριά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα