xrist0f0r0s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 προσπαθω να εγκαταστησω το προγραμμα τις bet365 για το poker μεσω wine αλλα δεν τα καταφερνω εχω debian 6.03 οποιος μπορει ας βοιηθηση thanks
jemadux Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 για desktop χρηση ασχετως δε πρέπει να χρησιμοποιουμε debian testing αλλά δοκιμάσες το playonlinux ?
xrist0f0r0s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι με εκεινο το εκανα εγκατασταση αλλα τιποτα
xrist0f0r0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το εγκατεστησα κανονικα με λιγη τυχη (δεν ξερω τι εκανα ) οταν πηγαινω να κανω login βαζω κανονικα ολα user ke pass αλλα δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου,μου βγαζει μια μικρη πρασινη οθονη και ενα οκ κουμπει μονο εχει κανεις καμια ιδεα ??
miza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ίσος είναι καλύτερα να δοκιμάσει με Virtualbox, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει απαιτήσεις από θέμα γραφικών
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 για desktop χρηση ασχετως δε πρέπει να χρησιμοποιουμε debian testing Τι απο τα δυο εννοεις ? για desktop χρηση , ασχετως δε , πρέπει να χρησιμοποιουμε debian testing ή για desktop χρηση ασχετως , δε πρέπει να χρησιμοποιουμε debian testing ?
jemadux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 το πρωτο... οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε testing για desktop... και να χρησιμοποιουμε stable για servers...
miza Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εκτός αν χρησιμοποιήσεις DE, τότε όταν χρειαστεί να κάνουν μετάβαση σε version με μεγάλες αλλαγές, in your face!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα