Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Plantronics GameCom 367

PLANTRONICS Ακουστικά με μικρόφωνο GameCom 377

Ozone Gaming Gear Spark Stereo

Ozone Spark Stereo Gaming Headset

Είμαι σε αναζητηση φθηνων και αξιοπρεπων ακουστικων. Ποιο απο τα παραπανω προτεινετε? τι διαφορα εχουν τα πρωτα απο τα δευτερα plantronics?

Τα Ozone λενε τιποτε η μονο απο εμφανιση εχουν περαση?

Δημοσ.

Δες και αυτα αν σου κανουν: http://www.amazon.co.uk/Corsair-CA-HS1AEU-HS1A-Gaming-Headset/dp/B004ITNVL4/

Εχω τα αντιστοιχα με USB συνδεση και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος, χωρια το αριστο support της Corsair.

Αλλα κι αυτα που γραφεις παραπανω τα βρισκεις πιο φθηνα στο amazon! π.χ. Plantronics 367 -> £17.99 !!!

Δημοσ.

απο αμαζον τα εχω βρει τα plantronics να τα παρω για αυτο και ρωτησα. ωραια και τα corsair αλλα ακριβουτσικα για το budjet μου.

πιο πολυ παω προς τα πρωτα plantronics,τι λετε θα ναι καλα?

Δημοσ.

η διαφορα αναμεσα στα 367 και τα 377 που σου αρεσουν ειναι οτι τα 367 ειναι κλειστου τυπου ,ενω τα 377 ειναι ανοικτου,αν δεν κανω λαθος :rolleyes:

Δημοσ.

η διαφορα αναμεσα στα 367 και τα 377 που σου αρεσουν ειναι οτι τα 367 ειναι κλειστου τυπου ,ενω τα 377 ειναι ανοικτου,αν δεν κανω λαθος :rolleyes:

δηλαδη?? :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Πολύ σωστά τα είπε ο asbatey.

Link

Δες αυτό αν δεν το έχεις ήδη κάνει για να πάρεις μια ιδέα..

Όσο για τα plantronics για τα λεφτά τους έχω ακούσει ότι είναι καλά..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επιστρεφω στο θεμα, μολις σημερα παρελαβα τα plantronics gamecom 377 και διαπιστωσα πως συνδεονται στην καρτα ηχου του pc κατευθειαν με τα 2 καρφακια (ενα για τον ηχο και το αλλο για το μικροφωνο). ειχα δει πως εχει και ενα εξαρτημα για να βαζεις τα καρφακια και να συνδεονται με usb μετα με το pc. το ξερει κανεις ??

Δημοσ.

Κριμα το πηρα χαμπαρι το thread αργα. Θα σου προτεινα τα Razer Carcharias καθως ειναι απιστευτα βολικα και με πολυ καλο ηχο. Βεβαια ειναι και λιγο τσουχτερα σε τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...