ask Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν για το γάλα Όλυμπος δε ξέρω αλλά τα τυριά είναι πολύ ακριβά χωρίς λόγο. Επίσης, όταν λέει βιολογικό δε το θεωρώ και σίγουρο ότι είναι. Μπορεί να είναι μόνο η ετικέτα. Στο βιολογικό τυρί Όλυμπος, αυτή είναι η περίπτωση καθώς δε γίνεται από βιολογικό αλλά από το πλέον σύνηθες γάλα. Νομίζω από πιο μικρές εταιρίες είναι λίγο πιο "αγνά-αυθεντικά" τα προϊόντα.
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όπως και το τσιγάρο, και τα σουβλάκια και τα πατατάκια και το ουίσκι ξερωγώ , αλλά σε σχέση με τα ουίσκια το γάλα κάτι παραπάνω προσφέρει . Προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι είναι "σημεία των καιρών" αυτό το περί γάλακτος, δεδομένου ότι όλο και περισσότερο πολλαπλασιάζονται οι μεμονομένες απόψεις απο στόματα των διάφορων vegan-χίππιδων, των μανάδων (και πατεράδων)(ακόμα και μη-γονιών αλλά είπαμε, στην Ελλάδα όλοι έχουν άποψη για το οτιδήποτε) που είναι κατά των εμβολιασμών κλπ κλπ . Η πλάκα είναι ότι οι περισσότερες πηγές που το έχω διαβάσει είναι τέτοιας προέλευσης. Δεν ξέρεις και τι να κάνεις με όλα όσα γράφονται κάθε λίγο και λιγάκι και με τις μελέτες που γίνονται που η μία ανατρέπει την άλλη… Και για το σολωμό, που είναι η καλύτερη πηγή ω3 είχαν γράψει κάποια στιγμή ότι λόγω των νερών στα οποία κολυμπάει είναι επικίνδυνος, τώρα το έχουν ψιλοξεχάσει...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν για το γάλα Όλυμπος δε ξέρω αλλά τα τυριά είναι πολύ ακριβά χωρίς λόγο. Επίσης, όταν λέει βιολογικό δε το θεωρώ και σίγουρο ότι είναι. Μπορεί να είναι μόνο η ετικέτα. Στο βιολογικό τυρί Όλυμπος, αυτή είναι η περίπτωση καθώς δε γίνεται από βιολογικό αλλά από το πλέον σύνηθες γάλα. Νομίζω από πιο μικρές εταιρίες είναι λίγο πιο "αγνά-αυθεντικά" τα προϊόντα. θα καταλαβεις τους λογους, οταν προσπαθησεις να φτιαξεις http://greece.greekreporter.com/2012/02/14/talagani-cheese-from-southern-greece-triumphs-in-global-markets/ το καλο με τις μικρες εταιριες ειναι οτι μπορεις πολυ ευκολα να καταλαβεις τον υπευθυνο για καθε ενα προβληματακι
ask Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 το καλο με τις μικρες εταιριες ειναι οτι μπορεις πολυ ευκολα να καταλαβεις τον υπευθυνο για καθε ενα προβληματακι στις μικρές πολύ πιθανό όντως να σε ακούουν και α προσπαθήσουν να το βελτιώσουν. Στον Όλυμπο θυμάμαι περίπτωση ένας βρήκε ζωύφιο στη συσκευασία φέτας και ένας υπεύθυνος του τηλ και καλά για συγγνώμες κλπ, αλλά μετά δεν κάνανε τπτ που ήταν ήδη γνωστό το πρόβλημα. Δλδ ο καταναλωτής δεν τους πολυνοιάζει!!
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν για το γάλα Όλυμπος δε ξέρω αλλά τα τυριά είναι πολύ ακριβά χωρίς λόγο. Επίσης, όταν λέει βιολογικό δε το θεωρώ και σίγουρο ότι είναι. Μπορεί να είναι μόνο η ετικέτα. Στο βιολογικό τυρί Όλυμπος, αυτή είναι η περίπτωση καθώς δε γίνεται από βιολογικό αλλά από το πλέον σύνηθες γάλα. Νομίζω από πιο μικρές εταιρίες είναι λίγο πιο "αγνά-αυθεντικά" τα προϊόντα. Δεν τους ελέγχει κάποιος; Ό,τι θέλουν γράφουν;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 στις μικρές πολύ πιθανό όντως να σε ακούουν και α προσπαθήσουν να το βελτιώσουν. Στον Όλυμπο θυμάμαι περίπτωση ένας βρήκε ζωύφιο στη συσκευασία φέτας και ένας υπεύθυνος του τηλ και καλά για συγγνώμες κλπ, αλλά μετά δεν κάνανε τπτ που ήταν ήδη γνωστό το πρόβλημα. Δλδ ο καταναλωτής δεν τους πολυνοιάζει!! ΕΦΕΤ την λενε την φαση αναφερεις και ο,τι κωδικους εχει στην συσκευασια Δεν τους ελέγχει κάποιος; Ό,τι θέλουν γράφουν; οι ερμηνειες των νομων εξαρτωνται και απο τους δικηγορους
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 ΕΦΕΤ την λενε την φαση αναφερεις και ο,τι κωδικους εχει στην συσκευασια οι ερμηνειες των νομων εξαρτωνται και απο τους δικηγορους Εξαρτώνται κι από κάτι άλλο δηλαδή; 1
ask Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 μαγειρεύουν τα νούμερα στα χαρτιά. από κει και πέρα φαντάζομαι όλο και κάποιο κονέ θα έχουν για να μην έχουν αυστηρούς ελέγχους.αυτό με τις επιθεωρήσεις από ομοσπονδίες ή και εταιρίες δεν το κατάλαβα σε πολύ καλό βαθμό(αν έχουν αμοιβαιο όφελος ή ηταν αδαείς) όταν ήμουν εκεί. 1
Flaoutistas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι το γάλα. Μου φέρνει αηδία και η μυρωδία και η γεύση. Το αγοράζω μόνο ως συστατικό αν το θέλει κάποια συνταγή ή φτιάχνω καφέ μόνο με γάλα χωρίς νερό (αλλά πίνω σπάνια καφέ). Οπότε όλα τα γάλατα ίδια μου φαίνονται. Παίρνω το daily 10 που κρατάει κάποιες μέρες γιατί συνήθως το πετάω.
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Σχετικά με το "φρέσκο" με προβλημάτισε το γεγονός ότι από 4 μέρες που είχε ζωής τώρα έχει 7 οπότε δεν ξέρω αν ακόμα μπορούμε να το λέμε φρέσκο
Adon1s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Σχετικά με το "φρέσκο" με προβλημάτισε το γεγονός ότι από 4 μέρες που είχε ζωής τώρα έχει 7 οπότε δεν ξέρω αν ακόμα μπορούμε να το λέμε φρέσκο Το οτι έλεγε 4 ημέρες ζωή, δεν σημαίνει οτι την 5η ήταν για πέταμα .. Το γάλα το πετάς όταν καταλαβαινεις οτι "δεν ειναι πλεον βρώσιμο (μυρωδιά, υφή, γεύση). Πολλές φορές έχω πιεί και γάλα 3 ημερών μετά την "λήξη" του. Απλά έχω χρόνια να το κάνω γιατί ανα 2 ημέρες ξαναπαίρνω γάλα γιατί τελειώνει.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Στην παστερίωση σκοτώνεται το 99% των δυνητικά παθογόνων μ.ο και μαζί τους ενα μικρό ποσοστό θρεπιτκών συστατικών . Το 3,5% αναφέρεται στην λιποπεριεκτικότητα και οχι στην περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, και το 3,5% είναι 3,5% λόγω της Νομοθεσίας. Διάβασε καλύτερα τι γράφω, το φρέσκο γάλα είναι το πολύ 2 ημερών από την στιγμή που αρμέγετε το ζώο, όλα τα υπόλοιπα είναι πλέον υψηλής παστερίωσης εξωτερικού, δεν προσφέρει τίποτα
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Σχετικά με το "φρέσκο" με προβλημάτισε το γεγονός ότι από 4 μέρες που είχε ζωής τώρα έχει 7 οπότε δεν ξέρω αν ακόμα μπορούμε να το λέμε φρέσκο δες και την διαφορα milko vs milkoμπουκαλο
terry308 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αφού ξεθαφτικε το θέμα να αναφέρω/θυμίσω και το του συνετερισμου ΘΕΣγαλα ΠΙΕςγάλα, όταν μπορώ να προμηθευτώ (ημέρες εργασίας) το προτιμώ , αλλιώς στις άδειες και όταν δε μπορώ παίρνω το Γαλπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα