Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο από τα δύο; Ο ΑΒ βγάζει δύο γάλατα - ένα... «απλό» και ένα βιολογικό.

Για το απλό μιλάω. Εχει πολύ ωραία γεύση και μου κάνει εντύπωση, μη σας πω μου θυμίζει το ΕΒΟΛ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με σειρα προτιμησης :

Εβολ βιολογικο

Εβολ

Αγνο εκλεκτον ( ειναι αρκετα φθηνο, αλλα μου αρεσει πολυ σαν γευση. Εχει αυτη τη φρεσκαδα. )

Αγροκτημα βραχιας

Αμερικανικης Γεωργικης σχολης

Εαν δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω, παιρνω το φρεσκο γαλα της μεβγαλ.

Δινω κατι παραπανω, αλλα ξερω τι πινω, ετσι πιστευω τουλαχιστον!!

Οσο για το εαν ειναι απαραιτητο ή οχι, προσωπικα δε με απασχολει. Ουτε το ρυζι μου ειναι απαραιτητο αλλα το τρωω, επειδη μου αρεσει. Ετσι και με το γαλα. Πρωι και βραδυ, και ενας ευκολος τροπος να συμπληρωσεις τις ημερησιες αναγκες σε θερμιδες.

Δημοσ.

από φρέσκο γάλα προτιμώ το γιαούρτι

Ίου... μπροστά στο άνοστο (άθλιο) γιαούρτι, δεν αλλάζω το γαλατάκι με τίποτα!

Δημοσ.
η δήθεν πληροφόρηση απο λάθος άτομα και ""οικολογικές οργανώσεις"" μόνο προβλήματα προκαλεί γιατί γεμίζει με σκατό το κεφάλι ανθρώπων που θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν με καλύτερο τρόπο.

ισχύει γιά όλους μας, αμφίδρομα :-D

.

Δημοσ.

Μια βόλτα από της σελίδα της greenpeace είναι αρκετά κατατοπιστική για το τι πίνουμε

σαν να λέμε βλέπω τις ειδήσεις του σταρ για να ενημερώνομαι για την επικαιρότητα .

Δημοσ.

σαν να λέμε βλέπω τις ειδήσεις του σταρ για να ενημερώνομαι για την επικαιρότητα .

Αν κάνατε ένα κόπο να διαβάσετε τι γράφει η σελίδα της greenpeace και μετά να κρίνετε, δεν θα το παρομοιάζατε με το star, ούτε εσύ ούτε ο άλλος που σου έκανε +1

Δημοσ.

+3 και παω για μενεγακη (να ενημερωθω :D :P)

Αφού δεν μπορείς ούτε σε μια σελίδα να μπεις να δεις τι έχει να πει στο κάτω κάτω, καλύτερα να μείνεις συντονισμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...