arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 λέμε δεν κυκλοφορεί γυάλινο πλέον, το γύρισαν σε πλαστικό απο τον προηγούμενο Μάϊο Πάλι διαφανές δεν είναι;
vk13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Alxnks πολύ καλό το τελευταίο σου link. Πάντως παλιότερα απ ότι θυμάμαι το πιο "φόλα" γάλα ήταν της ΑΓΝΟ και κάποια άλλα που τώρα η Greenpeace τα βαθμολογεί με 10... Και το Ολυμπος διατηρούσε πρωτιά και τώρα το ξεπερνάνε άλλα. Βάση greenpeace πάντα... Προσωπικά πάντως το Ολυμπος συνήθως τιμώ αλλά και ένα γάλα Αλπεων λόγω τιμής αλλά και γεύσης που το βρίσκω κυρίως σε μεγάλα σουπερμαρκετ τύπου καρφούρ.
saramod86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγω σαν πίνω Σεργαλ και Όλυμπος, απο τα καλύτερα γάλατα
jeanthira7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ενδιαφέρον πού τον βρίσκετε τον Λύκα ? Πόσο εχει το λίτρο ? Τελικά μόνο η Θεσσαλονίκη έχει φρέσκο γάλα? Ημαρτον...!
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ο Λύκας έχει μικρή παραγωγή και δεν τον βρίσκεις. Όντως πολύ καλό, ξεχώριζε από τη γεύση του. Προσωπικά δεν ξέρω πουθενά να πουλάνε Λύκας. Σεργάλ (σερρών) και Νεογάλ (Δράμας) θεωρούνται επίσης καλά γάλατα σε νορμάλ τιμή. Σεργάλ έχει στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Σαλλλονίκης, νεογάλ δεν έχω δει πουθενά.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εμένα η μάνα μου ,μου παίρνει αυτό το Milbona (UHT Ομογενοποιημένο 3,5%) και τις λέω δε μ αρεσει αλλα συνεχίζει να μου το παίρνει επειδή είναι φτηνο. Εσεις τι λέτε είναι καλό?
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εμένα η μάνα μου ,μου παίρνει αυτό το Milbona (UHT Ομογενοποιημένο 3,5%) και τις λέω δε μ αρεσει αλλα συνεχίζει να μου το παίρνει επειδή είναι φτηνο. Εσεις τι λέτε είναι καλό? Lidl, εγγύηση
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Λύκα έχω δει στο Κιλκίς μόνο αυτό το Milbona είναι γερμανικό και δεν είναι φρέσκο
Porg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 πού τον βρίσκετε τον Λύκα ? Πόσο εχει το λίτρο ? Έξω δεν το έχω ψάξει, στον ΟΑΣΘ πάντως δίνουν μισό λίτρο τη μέρα σε κάθε εργαζόμενο
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έξω δεν το έχω ψάξει, στον ΟΑΣΘ πάντως δίνουν μισό λίτρο τη μέρα σε κάθε εργαζόμενο πάνε 3+ χρόνια που σταμάτησαν τον Λύκα. Μεβγάλ πλέον. Και όχι σε κάθε εργαζόμενο. Σε αυτούς που δουλεύουν στην κίνηση.
slygeo87 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εμένα η μάνα μου ,μου παίρνει αυτό το Milbona (UHT Ομογενοποιημένο 3,5%) και τις λέω δε μ αρεσει αλλα συνεχίζει να μου το παίρνει επειδή είναι φτηνο. Εσεις τι λέτε είναι καλό?
LRoi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μόνο στο Σκλαβενίτη για τους εντός Αττικής. Πανάκριβο (1,47) αλλά τρομερή και πλούσια γεύση.
Porg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 πάνε 3+ χρόνια που σταμάτησαν τον Λύκα. Μεβγάλ πλέον. Και όχι σε κάθε εργαζόμενο. Σε αυτούς που δουλεύουν στην κίνηση. Όχι κάνεις λάθος, μπορεί να έχει να κάνει με τη περιοχή.Ίσως να έχουν και δεύτερη σύμβαση. Πάντως λύκα βλέπω εγώ και μάλιστα απο άτομα που δουλεύουν στα συνεργεία, όχι μόνο οδηγούς
R.M. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Συγνωμη αλλα ειμαι ο μονος που πινει γαλα δελτα φρεσκο?? Το καλυτερο εχω να πω και με την καλυτερη γευση και πιστεψτε με εχω δοκιμασει πολλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα