kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το καλοκαίρι αγόρασα ένα HP Pavilion dv6 από τα Multirama, και αφού είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση, αποφάσισα να την επεκτείνω στα 3 χρόνια από το κατάστημα. Αυτόν τον καιρό που άρχισε να κάνει κολλήματα, και ο σκληρός είναι στα τελευταία του, είπα να τον στείλω για φορματ και αλλαγή σκληρού. Και εδώ έχω κάποιες απορίες: 1. To format καλύπτεται από την εγγύηση ή θα πληρώσω extra? ( γνωστός του πατέρα μου στο μαγαζι είπε ότι θα μας κάνει και ένα φορματ, δεν χαλασε ο κοσμος) 2. Όλα τα έξοδα του σκληρού θα τα κάνουν αυτοι?
filip123go Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το καλοκαίρι αγόρασα ένα HP Pavilion dv6 από τα Multirama, και αφού είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση, αποφάσισα να την επεκτείνω στα 3 χρόνια από το κατάστημα. Αυτόν τον καιρό που άρχισε να κάνει κολλήματα, και ο σκληρός είναι στα τελευταία του, είπα να τον στείλω για φορματ και αλλαγή σκληρού. Και εδώ έχω κάποιες απορίες: 1. To format καλύπτεται από την εγγύηση ή θα πληρώσω extra? ( γνωστός του πατέρα μου στο μαγαζι είπε ότι θα μας κάνει και ένα φορματ, δεν χαλασε ο κοσμος) 2. Όλα τα έξοδα του σκληρού θα τα κάνουν αυτοι? Κάτσε.... Ένα ένα...! Πρώτον, το να κάνεις φορματ δεν είναι τίποτα δύσκολο. Μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε εμείς από εδώ (και υπάρχουν και 1002 tutorial) Δευτερον, πως ξέρεις ότι ο σκληρός είναι στα τελευταία του..? Έτρεξες κάποιο διαγνωστικό..? edit: Αν όντως ο σκληρός έχει πρόβλημα, τότε δεν θα πληρώσεις απολύτως τίποτα για την αλλαγή...
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα στο δίσκο μου: http://www.insomnia.gr/topic/432122-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-gaming-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-ati-hd-6770m/ Το φοβάμαι να κάνω format μόνος μου, γιατί είναι ακριβό το μηχάνημα και φοβάμαι μην κάνω τίποτα. Αλλά άμα είναι να μου πάρουν 40+ ευρώ μόνο για format, κάνω μόνος μου με την δική σας καθοδήγηση. Τσέκαρε και εσύ το θέμα που σου ανέβασα και πες μου το συμπέρασμα σου.
filip123go Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πας για αλλαγή δίσκου και απαιτείς να σου δώσουν το λαπ τοπ καμπλε πίσω..! Μεταξύ μας, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν ήταν μόνο για φορματ μπορεί να σου ζητούσαν χρήματα. τώρα δεν πιστεύω...
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ...απαιτείς να σου δώσουν το λαπ τοπ καμπλε πίσω..! Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν άλλου τύπου ή άλλης χωριτηκότητας σκληρό?
vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν άλλου τύπου ή άλλης χωριτηκότητας σκληρό? δεν νομιζω ιδιο θα σου βαλλουν. Αλλα καλυτερα αν μπορεις να δωσεις 30 περιπου ευρω παραπανω να τους πεις να σου βαλλουν δισκο στις 7200 στροφες αν γινεται θα χεις πολυ καλυτερες επιδοσεις. και κρατα αντιγραφο των αρχειων σου επειγόντως ενοειτε με την αλλαγη σκληρου τους λες να σου περασουν και windows απως τα χεις τωρα (θα παρουν καποιο image του δισκου σου οπως ειναι τωρα και θα τον μεταφερουν στο καινουργιο δισκο)
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 7200 στροφές έχω και τώρα, μεγάλη διαφορά, συμφωνώ. Backup να κάνω σε εξωτερικό σκληρό ήσε DVD? Έχεις να μου δείξεις κανέναν καλό εξωτερικό σε λογική τιμή? (όχι πάνω από 50-60) edit: Μετά την αλλαγή σκληρού, θα μου περάσουν και τα Windows κανονικά, ε?
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά οφείλουν να σου αντικαταστήσουν το δίσκο με ολόιδιο. Αν όμως το service το κάνουν τα multirama και όχι η HP τότε πολλά μπορούν να συμβούν.
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά οφείλουν να σου αντικαταστήσουν το δίσκο με ολόιδιο. Αν όμως το service το κάνουν τα multirama και όχι η HP τότε πολλά μπορούν να συμβούν. Είχα αγοράσει 3χρονη εγγύηση από multirama, γιαυτό αναγκαστικά εκείνοι θα κάνουν την αλλαγή. Είναι και γνωστοί μας, δεν νομίζω να βάλουν διαφορετικό δίσκο.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ερώτηση γιατί δεν ξέρω... η 3χρονη εγγύηση είναι για μετά τον 1 χρόνο (*1) εγγύηση που είχε το laptop; Γιατί και αυτούς δεν του "συμφέρει" να το φτιάξουν. Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είναι 4-6 μήνες, διάστημα απόλυτα λογικό για να τον στείλουν στην HP *1= γιατί είχε μόνο 1 χρόνο εγγύηση; 2 δεν πρέπει να έχουν κανονικά;
vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είχα αγοράσει 3χρονη εγγύηση από multirama, γιαυτό αναγκαστικά εκείνοι θα κάνουν την αλλαγή. Είναι και γνωστοί μας, δεν νομίζω να βάλουν διαφορετικό δίσκο. κανονικα θα περασουν οπως ειναι τα αρχεια σου απο τον παλιο στο καινουργιο δισκο οποτε θα ναι οπως τους τον εδωσες. σε περιπτωση που ο χαλασμενος δισκος δεν τους επιτρεψει να παρουν image για να το βαλουν στον καινουργιο , θα σου βαλουν τα windows και θα ναι οπως τον προτοαγορασες χωρις τα προγραμματα παιχνιδια αρχεια που εχεις τωρα
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς η HP, όπως και πολλές άλλες εταιρίες έχουν μόνο έναν χρόνο εγγύηση. Η εγγύηση είναι 3 χρόνια από την multirama, και μου είπαν ότι δεν θα έχω την εργοστασιακή. Αλλά άμα το στείλω κατευθείαν στην HP, δεν θα μου το φτιάξουν? κανονικα θα περασουν οπως ειναι τα αρχεια σου απο τον παλιο στο καινουργιο δισκο οποτε θα ναι οπως τους τον εδωσες. σε περιπτωση που ο χαλασμενος δισκος δεν τους επιτρεψει να παρουν image για να το βαλουν στον καινουργιο , θα σου βαλουν τα windows και θα ναι οπως τον προτοαγορασες χωρις τα προγραμματα παιχνιδια αρχεια που εχεις τωρα Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!
vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ερώτηση γιατί δεν ξέρω... η 3χρονη εγγύηση είναι για μετά τον 1 χρόνο (*1) εγγύηση που είχε το laptop; Γιατί και αυτούς δεν του "συμφέρει" να το φτιάξουν. Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είναι 4-6 μήνες, διάστημα απόλυτα λογικό για να τον στείλουν στην HP *1= γιατί είχε μόνο 1 χρόνο εγγύηση; 2 δεν πρέπει να έχουν κανονικά; σωστος δεν διαβασα οτι τον πηρες το καλοκαιρι .οποτε ειναι μεσα στον 1 χρονο της hp αραα αυτη θα τον αναλαβει και οχι το multirama
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στο κατάστημα μου είπαν πως δεν θα έχω την εργοστασιακή, αφού αγόρασα επέκταση. Λες να το στείλω κατευθείαν στην HP? Από ότι είδα δεν συμφερει σκληρός, θα κρατήσω μόνο σημαντικά αρχεία σε DVD και σε κανένα flash disk
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στο κατάστημα μου είπαν πως δεν θα έχω την εργοστασιακή, αφού αγόρασα επέκταση. Λες να το στείλω κατευθείαν στην HP? Από ότι είδα δεν συμφερει σκληρός, θα κρατήσω μόνο σημαντικά αρχεία σε DVD και σε κανένα flash disk Σε συμφέρει να περιμένεις κάναν μήνα;; Στο μούλτι θα σου το κάνουν γρήγορα (αφού έχεις και γνωστό)το να τον στέλνεις και να πληρώσεις και μεταφορικά δεν λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα