Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εδώ και 2 μήνες κάνουμε μiα προσπάθεια με ελληνικά βιντεομαθήματα για διαφορες εφαρμογές δείτε το εάν θέλετε πείτε μας γνώμες απορίες ότι θέλετε, το site είναι το http://www.e-tutorials.gr/ και όλα τα βίντεο τα ανεβάζουμε σε youtube οποτε το κανάλι είναι αυτό http://www.youtube.com/user/etutorialsgr Ευχαριστούμε

Δημοσ.

Το site αργεί να φορτώσει λίγο.

Μου άρεσε πάντως που υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα, δηλαδή δευτέρα βάζουμε τάδε βίντεο, τρίτη εκείνο κτλ. Πολυ καλό.

Το φορουμ γιατί το κάνατε να ανοίγει σε νέα καρτέλα;(target blank?), επίσης λίγο τις γραμματοσειρές στο φόρουμ προσέξτε είναι τεράστιες.

Θα σας παρακολουθήσω πάντως ;-)

ΥΓ Μίλα πιο κοντά στο μικρόφωνο! ;-)

Δημοσ.

Το site αργεί να φορτώσει λίγο.

Μου άρεσε πάντως που υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα, δηλαδή δευτέρα βάζουμε τάδε βίντεο, τρίτη εκείνο κτλ. Πολυ καλό.

Το φορουμ γιατί το κάνατε να ανοίγει σε νέα καρτέλα;(target blank?), επίσης λίγο τις γραμματοσειρές στο φόρουμ προσέξτε είναι τεράστιες.

Θα σας παρακολουθήσω πάντως ;-)

ΥΓ Μίλα πιο κοντά στο μικρόφωνο! ;-)

το γνωρίζω γιατί φορτώνει jquery και διαφορα αλλα , χάνουμε στο αρχικό load αλλα κερδίζουμε μετά διότι εάν μπεις σε μια κατηγορια μαθημάτων μετά δεν χρειάζεται να αλλάζεις σελίδα διότι γίνεται δυναμικά

και ο server ο οποιος μας κάνει host έφαγε σκάλωμα έκανε reset και δεν είχε κάνει backup το forum μας και μας το χάλασε ...και πρέπει να γίνει από την αρχή θα διαγραφει λογικά και θα ξαναφτιαχτεί από την αρχή και ανοίγει σε άλλη καρτέλα γιατί ήταν σε subdomain forum.etutorials.gr αλλα δεν λειτουργεί ποια

όσο για τον ήχο άλλοι μου λένε ότι είναι δυνατά άλλοι ότι είναι σιγά οποτε τώρα είναι μια μέση λύση

είναι αρχή ακόμα και με την κριτική σας πιστεύω να γίνει καλύτερο

Δημοσ.

Εγώ δε σου είπα οτι είναι σιγά ή δυνατά ο ήχος, απλά ακούγεται στο βάθος, πρέπει λογικά να έχεις μεγαλύτερη ναπο οσο χρειάζεται απόσταση στο μικροφωνο. αμα χρησιμοποιείς εξωτερικό μικρόφωνο έχει στο μανουαλ τη σωστή απόσταση.

ΥΓ Αυτό στο λέω επειδή και γω κάνω videotutorials και είχα τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Εγώ δε σου είπα οτι είναι σιγά ή δυνατά ο ήχος, απλά ακούγεται στο βάθος, πρέπει λογικά να έχεις μεγαλύτερη ναπο οσο χρειάζεται απόσταση στο μικροφωνο. αμα χρησιμοποιείς εξωτερικό μικρόφωνο έχει στο μανουαλ τη σωστή απόσταση.

ΥΓ Αυτό στο λέω επειδή και γω κάνω videotutorials και είχα τέτοια προβλήματα.

ναι το βάθος είναι από το noise reduction που κάνω γιατί το σπίτι εδώ δεν είναι και το ποιο ήσυχο μέρος στον κόσμο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...