Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner winfast pvr3200 H

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω αυτό το tuner εδώ και πολύ καιρό. Χρόνια για την ακρήβεια, από τότε που είχα xp. Γενικά με το tuner είμαι πολύ ευχαρησρημένος, δεν είμαι όμως από την υποστήριξη της εταιρίας. Οι τελευταίοι drivers που έβγαλαν, είναι 23/03/2010!! Κοντεύουν τα δύο χρόνια... Το πρόβλημά μου, είναι ότι στα Win 7 64 bit, δεν δουλεύει το hardware acceleration, με αποτέλεσμα να καταναλώνει επεξεργαστική ισχύ και να είναι πιο αργή απ΄ότι μπορεί να είναι...

Το support τους είναι απαράδεκτο και οι απαντήσεις που μου δίνουν είναι 10χρονου που προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο...

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του ινκα για αυτήν την περίπτωση? Αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό....

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω αυτό το tuner εδώ και πολύ καιρό. Χρόνια για την ακρήβεια, από τότε που είχα xp. Γενικά με το tuner είμαι πολύ ευχαρησρημένος, δεν είμαι όμως από την υποστήριξη της εταιρίας. Οι τελευταίοι drivers που έβγαλαν, είναι 23/03/2010!! Κοντεύουν τα δύο χρόνια... Το πρόβλημά μου, είναι ότι στα Win 7 64 bit, δεν δουλεύει το hardware acceleration, με αποτέλεσμα να καταναλώνει επεξεργαστική ισχύ και να είναι πιο αργή απ΄ότι μπορεί να είναι...

Το support τους είναι απαράδεκτο και οι απαντήσεις που μου δίνουν είναι 10χρονου που προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο...

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του ινκα για αυτήν την περίπτωση? Αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό....

Ευχαριστώ..

δεν μπορεις να κανεις κατι.εφοσον ενα προιον δνε εχει υποστηριξη για καποιο λειτουργικο επειδη θεωρειται πχ archive οχι δεν μπορεις να απαιτησεις να βγαλουν drivers για να παιξει στο δικο σου λειτουργικο.

Δημοσ.

Τι εννοείς archive? Και στο site τους λένε ότι υποστηρίζει win 7 64 bit και αυτός ήταν ένας λόγος που την αγόρασα...

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω τη winfast XP και απο τοτε που εβαλα τα 7 απλα δε δουλευει ουτε και υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο κατι.Μονο σε xp mode υπολειτουργει και παλι ομως χωρις το τηλεχειριστηριο.

Δημοσ.

Τι εννοείς archive? Και στο site τους λένε ότι υποστηρίζει win 7 64 bit και αυτός ήταν ένας λόγος που την αγόρασα...

α σορρυ νομιζα οτι ηταν παλια και δεν ειχε υποστηριξη/drivers για win 7 x 64 bit.κατι παρομοιο θεμα ειχα με μια Pinnacle.

βλεπω να κανεις την λυση που λεει ο φιλος απο κατω στο quote .δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι παραπανω περα απο τα email που τους εστειλες.δεν ξερω μηπως εχει φτιαξει κανα patched driver κανας τριτος για να παιξει σωστα αυτη η καρτα.googlare Το να δεις τι προτεινουν μηπως βρεις καποια ακρη .με αυτους στειλε κανα email παλι μηπως και φιλοτιμηθουν να σου πουν κατι παραπανω η μηπως εστω σου πουν οτι θα βγει καποιο update.εχεις δοκιμασει μονο αυτους απο το cd η εχεις κατεβασει και ισως πιο νεους απο το site??

Φιλε εγω εχω τη winfast XP και απο τοτε που εβαλα τα 7 απλα δε δουλευει ουτε και υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο κατι.Μονο σε xp mode υπολειτουργει και παλι ομως χωρις το τηλεχειριστηριο.

ειναι ξεφτιλα να λενε οτι παιζει σε 7 αρια και να μην παιζει στο τελος και να την εχεις παρει με αυτην την προυποθεση.

εκει μονο πισω αμα την γυρναγες πριν περασουν οι 15 μερες που υποχρεωνονται να σου την αλλαξουν.

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει τους πιο νέους drivers από το site, καθώς και το νεότερο pvr2 (το πρόγραμμα προβολής). Τους έχω στείλει μπόλικα mails, αλλά δεν νοιώθουν. Οι απαντήσεις τους είναι γελοίες. Και κοιτάξτε που δεν το σκέφτηκα καν να το τρέξω σε xp mode, μιας και υποστηρίζει (υποτίθεται) native 7αρια. Έχει γούστο... Το κάνω τώρα και θα πω αποτελέσματα, λογικά αύριο.

Στο google έψαξα για λύσεις. Το πρόβλημα λένε παρουσιάζεται σε 64μπιτα με 4 γιγα μνήμης και πάνω. Είχα βγάλει ένα ντιμάκι για δοκιμή, αλλά πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα. Αλλά και να έπαιζε, δεν θυσιάζω ούτε τα 4 γιγα, ούτε τα 64 bit....

Δημοσ.

καλα ναι δεν εχει νοημα να μειωσεις την μνημη η να βγαλεις τα 64 bit για να παιξει.αν γινει αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω θα ειναι καλη φαση.αλλα ο φιλος πιο πανω ειπε οτι δεν παιζει το remote και ουτε παιζει τελεια.

με μια παλια Pinnacle εγραφαν σε google που ειχα δει οτι στα windows vista τοτε νομιζω δεν παιζει σωστα αλλα επαιζε σωστα(αν και εγω δεν το καταφερα) μεσα απο τα media center.βεβαια ουτε αυτο ειναι λυση.το καλυτερο θα ηταν να την γυριζες πισω αφου στο εξωτερικο δεν νιωθουν οποτε σιγα μην στην αλλαζαν.αν μου ελεγαν στο shop οχι δεν την αλλαζω παιζει να την εκαιγα για να παρω αλλη καρτα τελειως η πιστωτικο αμα στο κανουν βεβαια και αμα εχεις ολα τα κουτια.γιατι μπορει να σου πουν αναλογα το καταστημα οτι στην αλλαζουν μονο με ιδια η της ιδιας εταιρειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το media center κολλάει επίσης. Είναι εκτός εγγύησης, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ να κάψω κάτι επίτηδες. Δεν νομίζω να το έκανα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ... Δυστυχώς, όσο ευχαριστημένος ήμουν όταν την πρωτοαγόρασα, τόσο έχω στραβώσει τώρα. Αλλά οφείλετε στην συμπεριφορά τους και όχι στην κάρτα. Τέλος πάντων, σε λίγους μήνες σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση μητρικής και cpu... θα το ξαναδώ τότε... Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Edit: Ξέχασα να πω ότι δοκίμασα στο xp mode. Πρώτον απενεργοποιούσε το aero (μικρό το κακό) και δεύτερον, πάλι κολούσε!!

Επεξ/σία από Tzimmys
Δημοσ.

Το media center κολλάει επίσης. Είναι εκτός εγγύησης, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ να κάψω κάτι επίτηδες. Δεν νομίζω να το έκανα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ... Δυστυχώς, όσο ευχαριστημένος ήμουν όταν την πρωτοαγόρασα, τόσο έχω στραβώσει τώρα. Αλλά οφείλετε στην συμπεριφορά τους και όχι στην κάρτα. Τέλος πάντων, σε λίγους μήνες σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση μητρικής και cpu... θα το ξαναδώ τότε... Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Edit: Ξέχασα να πω ότι δοκίμασα στο xp mode. Πρώτον απενεργοποιούσε το aero (μικρό το κακό) και δεύτερον, πάλι κολούσε!!

αν λενε οτι κατι υποστηριζεται και στο τελος δεν παιζει εκει την καις στεγνα αν δεν μπορεις να την δωσεις πισω.παιζουν με το Iq και απο την στιγμη που δεν τους νοιαζει να λυσουν το θεμα.δεν ειπα οτι φταιει η καρτα σαν hardware αλλα hardware χωρις καλο software = τιποτα.δεν νομιζω και να κανεις αναβαθμιση να αλλαξουν πολυ αμα εχεις παλι win 7 64.οκ σιγουρα μπορει να παιξει οπως παιζει στον Louben αλλα ουτε αυτο ειναι λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...