Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 temp out of stock, κρίμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι, αλλά θα σου έρθει όταν βρεθεί stock, το γράφει άλλωστε...
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι, αλλά θα σου έρθει όταν βρεθεί stock, το γράφει άλλωστε... Μα αυτή είναι η τακτική του amazon. Όταν θα γίνει διαθέσιμο η τιμή θα αυξηθεί. πχ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WZ0UBI/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=pioneer-bdr-s06xlb-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004WZ0UBI Την προηγούμενη εβδομάδα είχε 53 λίρες αλλά δεν ήταν διαθέσιμο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μα αυτή είναι η τακτική του amazon. Όταν θα γίνει διαθέσιμο η τιμή θα αυξηθεί. πχ http://www.amazon.co...ASIN=B004WZ0UBI Την προηγούμενη εβδομάδα είχε 53 λίρες αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Τωρα εξακολουθει να ΜΗΝ ειναι διαθεσιμο αλλα εχει 65 λιρες! (βλεπεις τριτο πωλητη στις 72 λιρες) Δεν πεφτουν οι τιμες του οταν υπαρχει ελλειψη, απλα καποιες φορες τυχαινει οπως τυχαινει και το αντιθετο. Χθες πχ επαψε να ειναι διαθεσιμο ενα προιον που εχω βαλει στο καλαθι και περιμενω το σωστο timing μιας και δεν το βιαζομαι (καθε αλλο) και μολις εξαντληθηκε και ειναι τωρα στο "παραγγειλτε και οταν ειναι διαθεσιμο θα το στειλουμε" τσιμπισε ενα 5% πανω! (και δεν ειναι η μονη φορα) Οι τιμες του αμαζον αλλαζουν συχνα και γρηγορα, γι αυτο εχει και "ευκαιριες", γιατι πληρωνουν το δικο σου κερδος οι λιγοτερο ψαγμενοι. Το οτι βλεπετε πραγματα φτηνα ενω εχει τελειωσει το στοκ ειναι απλα επειδη ειχε πεσει απο πριν η τιμη και δεν προλαβατε. Τσεκαρισμενο πολλακις! (και επωφελημενος πολλακις επισης )
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλά φίλε matrixxx εσύ το έχεις "σπουδάσει" το θέμα Έτσι το είχα συνδιάσει εγώ πχ ένα προϊόν που ήθελα τον Αύγουστο το είχε 65 λίρες αλλά έλεγε διαθεσιμότητα σε 1-2 μήνες. Μόλις ήρθε το απόθεμα η τιμή ανέβηκε στις 99. Και πέρα από τα off, o Crucial αξίζει ? ή να περιμένουμε για Corsair Force GT - OCZ max IOPS ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 σε αυτά τα χρήματα αξίζει και με το παραπάνω, ανταγωνιστής ίσως ο Vertex 3 MAX IOPS αλλά με τιμή που ξεφεύγει...
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 σε αυτά τα χρήματα αξίζει και με το παραπάνω, ανταγωνιστής ίσως ο Vertex 3 MAX IOPS αλλά με τιμή που ξεφεύγει... ...και ο Samsung 830 series αλλά και εκεί ανεβαίνουμε αρκετά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αν δεν είχα SSD θα περίμενα τον νέο Intel 520...
KoGi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μην τον φοβαστε το δισκο... ειναι καταπληκτικος! Εγω τον πηρα οταν τον ειχε 145λιρες, τον Οκτωβριο. Χτυπηστε τον αφοβα σε αυτην την τιμη αν δε βιαζεστε. Το ιδιο ειχα κανει με τον εξωτερικο της A-DATA πριν ανεβουν οι τιμες και τελικα τον πηρα στην ξεφτιλα τιμη που ειχε οταν ηταν Out of stock!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 143 λίρες (165 ευρώ με την τότε ισοτιμία) είχα πληρώσει τον Σεπτ. 2011. Τα πω μόνο σε όσους έχουν macs ότι ο δίσκος αυτός δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα (κάποιοι είχαν αναφέρει freezes στον συνδυασμό M4 + macbook pro).
axi100 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μα αυτή είναι η τακτική του amazon. Όταν θα γίνει διαθέσιμο η τιμή θα αυξηθεί. Όντως η τιμή ανεβαίνει αλλά εάν το βάλεις στο καλάθι όσο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο, όταν σου έρθει θα στο στείλουν με την τιμή που το έκλεισες. Έτσι πρόλαβα εγώ τον 64άρι SSD της Crucial με βάση στήριξης στις 74 λίρες (όταν δεν υπήρχε στοκ) και τώρα που είναι διαθέσιμος πήγε στις 93 λίρες. http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B005V198J2/ref=ox_ya_os_product Στο mail που μου έστειλαν όμως για ενημέρωση αποστολής η τιμή που χρέωσαν παρέμεινε στις 74 λίρες.
lazarakos2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Όντως η τιμή ανεβαίνει αλλά εάν το βάλεις στο καλάθι όσο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο, όταν σου έρθει θα στο στείλουν με την τιμή που το έκλεισες. Έτσι πρόλαβα εγώ τον 64άρι SSD της Crucial με βάση στήριξης στις 74 λίρες (όταν δεν υπήρχε στοκ) και τώρα που είναι διαθέσιμος πήγε στις 93 λίρες. http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B005V198J2/ref=ox_ya_os_product Στο mail που μου έστειλαν όμως για ενημέρωση αποστολής η τιμή που χρέωσαν παρέμεινε στις 74 λίρες. Ακριβώς αυτό. Έτσι πήρα και εγώ άλλον έναν 64gb με το bracket στα 74, όταν ο αντίστοιχος χωρίς bracket έκανε 82. Αν δεν το βιάζεστε, τότε το βάζετε στο basket και θα τον πάρετε με την χαμηλή τιμή όταν ξαναγίνει διαθέσιμος. Αν πάλι η τιμή στο restocking πέσει (χλωμό) τότε μπορείτε να ακυρώσετε και να ξαναπαραγγείλετε με τη νέα τιμή. Win-win δηλαδή.
alexx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγινε παλι διαθεσιμος ο δισκος στην ιδια τιμη. Τον τσιμπισα και γω πριν λιγο με τελικη τιμη £143,48.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα