RottenLungs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 KILL LIST Ρε παιδιά μπορεί κάποιος που το έχει δεί να μου πέι τι σκατά συνέβει. Πραγματικά έχω δεί πολλές μπερδεμένες ταινίες και έβγαλα άκρη αλλα στην συγκεκριμένη δεν μπόρεσα να συνδέσω τα κομμάτια γιατι ότι και να έδειχνε δεν σου έλεγε κάτι παραπάνω, εικόνες να διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς κάποια στοιχεία. Συνδέονται ή τσάμπα το σκέφτομαι;;;; Βάλτε spoiler. Δεν μπορώ να βάλω βαθμολογία για με έχει μπερδέψει.
swstost Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Το είδα προχθές. Είναι σαν να βλέπεις δύο διαφορετικές ταινίες που τις κόλλησαν μαζί. Το πρώτο 4/5 είναι μία καλή ταινία, με ρεαλιστική σκηνοθεσία, ικανοποιητικές ερμηνείες και σχετικά καλό σενάριο. Ξαφνικά λίγο πριν το τέλος αλλάζει τελείως πάρα πολύ άτσαλα, χωρίς κανένα λόγο και χωρίς κανένα νόημα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σκεφτόταν ο ποιητής. Το πιο πιθανό είναι ότι πήγε για το colpo grosso (τι ανατροπή έκανα ο θεός) αλλά τελικά έριξε την ταινία τελείως στα βράχια, αλλά τελείως όμως. Κατά τη γνώμη μου όποιος δεν την έχει δει, ας προσπεράσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τελείως χάσιμο χρόνου...
RottenLungs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε στα 4/5 δηλαδή τα κατάλαβες όλα;;;; Οι δύο τύποι κάναν την δουλειά τους αλλα δεν ήξερες τίποτα για τους στόχους, τίποτα για τον πελάτη, τίποτα για το τί συνέβει στον έναν στο Κίεβο. Γενικά τίποτα. Στο χρηματοκιβώτιο του Librarian βρήκαν κάτι φακέλους με τις δουλειές που είχαν κάνει, τι στον πούτσ#; Πως βρέθηκαν εκέι; Γιατι του έλεγαν όλοι ευχαριστώ;;; Γιατι ο Librarian τοην πέρασε για κάποιον γνωστό; Το μόνο λογικό που φαίνεται είναι να είναι όλα στο μυαλό του τύπου (που είχε την οικογένεια) αλλιώς η ταινία δεν είχε κανένα νόημα Και αυτά είναι λίγα ερωτήματα, έχω και άλλα αλλα βαριέμαι τώρα.
mitsosbmx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε στα 4/5 δηλαδή τα κατάλαβες όλα;;;; Οι δύο τύποι κάναν την δουλειά τους αλλα δεν ήξερες τίποτα για τους στόχους, τίποτα για τον πελάτη, τίποτα για το τί συνέβει στον έναν στο Κίεβο. Γενικά τίποτα. Στο χρηματοκιβώτιο του Librarian βρήκαν κάτι φακέλους με τις δουλειές που είχαν κάνει, τι στον πούτσ#; Πως βρέθηκαν εκέι; Γιατι του έλεγαν όλοι ευχαριστώ;;; Γιατι ο Librarian τοην πέρασε για κάποιον γνωστό; Το μόνο λογικό που φαίνεται είναι να είναι όλα στο μυαλό του τύπου (που είχε την οικογένεια) αλλιώς η ταινία δεν είχε κανένα νόημα Και αυτά είναι λίγα ερωτήματα, έχω και άλλα αλλα βαριέμαι τώρα. οφειλω να παραδεχθω πως δεν καταλαβα τιποτα
swstost Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε στα 4/5 δηλαδή τα κατάλαβες όλα;;;; Οι δύο τύποι κάναν την δουλειά τους αλλα δεν ήξερες τίποτα για τους στόχους, τίποτα για τον πελάτη, τίποτα για το τί συνέβει στον έναν στο Κίεβο. Γενικά τίποτα. Στο χρηματοκιβώτιο του Librarian βρήκαν κάτι φακέλους με τις δουλειές που είχαν κάνει, τι στον πούτσ#; Πως βρέθηκαν εκέι; Γιατι του έλεγαν όλοι ευχαριστώ;;; Γιατι ο Librarian τοην πέρασε για κάποιον γνωστό; Το μόνο λογικό που φαίνεται είναι να είναι όλα στο μυαλό του τύπου (που είχε την οικογένεια) αλλιώς η ταινία δεν είχε κανένα νόημα Και αυτά είναι λίγα ερωτήματα, έχω και άλλα αλλα βαριέμαι τώρα. Όχι, προφανώς δεν τα κατάλαβα όλα, και το "πρώτο μέρος" έχει τρύπες... Με κυριότερη για μένα τα "ευχαριστώ", αυτό όντως δεν το έπιασα καθόλου. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις φαντάζομαι κάποιες λογικές εξηγήσεις. Τέλος πάντων, για να το κλείσω, κάτι πήγε να γίνει, αλλά έμπαζε γενικώς. Κρίμα...
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Όχι, προφανώς δεν τα κατάλαβα όλα, και το "πρώτο μέρος" έχει τρύπες... Με κυριότερη για μένα τα "ευχαριστώ", αυτό όντως δεν το έπιασα καθόλου. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις φαντάζομαι κάποιες λογικές εξηγήσεις. Τέλος πάντων, για να το κλείσω, κάτι πήγε να γίνει, αλλά έμπαζε γενικώς. Κρίμα... αυτο αυτο ακριβως
costa69 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Στο τελος μου θυμισε Serbian Film.Αλλα δεν εκατσε καλα,και κριμα γιατι ως εκει ηταν καλη η ταινια.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το Serbian Film ήταν πολυ καλή ταινία 9ράκι... Είχε συνοχή και κάθε τι είχε λόγο ύπαρξης. Τέσπα. Καμία σύνδεση μεταξύ των δύο ταινίων, ούτε καν στο τέλος. Απλα με παρεξενεύει που μόνο το τέλος σε χάλασε. Για γράψε σε spoiler την άποψη σου για τα ερωτήματα που σου γεννάει όλη η ταινία; Κάποια ερωτήματα τα έχω παραθέσει και σε παραπάνω spoiler. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος που ασχολούμαι με την ταινία αλλα έχω περιέργια για το πώς την είδαν άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα