Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! (τι καλησπερα λεω και γω τετοια ωρα :-D )

ψαχνω για αγορα καινουργιου υπολογιστη πιο πολυ για gaming με budget γυρω στα 600-700 ευρω

οριστε η φορμα :rolleyes: :

Ποσό που διαθέτουμε : 600-700

Χρήση υπολογιστή : Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο για gaming(online) και σερφαρισμα στο ιντερνετ(ταινιες και μουσικουλα δεν)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Προς το παρον δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω καποιο ειδικο προγραμμα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι..εχω μια Philips και βολευομαι προς το παρον

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι..δεν χρειαζομαι περιφερειακα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χανια μένω.. Εχει (multirama,digital master,e-shop) αυτα θυμαμαι ^_^

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμω τα κομματια να ειναι απο ενα μαγαζι για να μην μπερδεψω τα μπουτια μου..

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν και εχω καποια γνωση στους υπολογιστες καλυτερα να γινει η συναρμολογηση στο μαγαζι μιας και δεν εχω ξαναπροσπαθησει μονος μου..

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Τωρα χρησιμοποιω Windows 7 32bit και ειναι αρκετα καλα αρα θα παραμεινω σε αυτα.

Λογο της ηλικιας και τα specs του τωρινου πισι επεζα Lineage II,League Of Legends(τωρα τελευταια αρχισε και κολλαει υπερβολικα),Counter Strike 1.6 κ.α σε μετριες αναλυσεις

γενικα μου αρεσουν τα FPS και RPG γκειμς αρκει να ειναι σε μια καλη αναλυση (δεν περιμενω και top με αυτο το budget)

ειχα δοκιμασει να παιξω τα κενουργια NFS,το Assasin's Creed,το Prototype κ.α αλλα το πισι σερνοταν πραγματικα..με λιγα λογια θελω ενα πισι που να παιζει καινουργια παιχνιδια σε καλες αναλυσεις και αν γινεται να υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον..

Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

Επεξ/σία από GiannisTOP
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πατρίδα για πες μία ποια οθόνη ακριβώς έχεις και ποια games παίζεις πέρα απο το LOL & Counter Strike

καλώς όρισες στο φόρουμ Btw

Δημοσ.

εχω δοκιμασει το cod4 με χαμηλα γραφικα και επαιζε, επισης εχω το most wanted και carbon και αυτα παιζουν..ειχα κολησει πολυ με το cs γιατι ηταν το μονο fps που μ αρεσε και σηκωνε το πισι :P θελω να παρω καινουργιο πισι για να παιζω τα καινουργια fps και rpg που εχουν βγει και βγαινουν..η οθονη μου ειναι μια Philips 190WV 19" > 1440x900

καλως σας βρηκα ;)

Δημοσ.

Κρητίκαρε μία ερώτηση ακόμα και ΑΝ τα καταφέρω θα σου κάνω σύνθεση

Σκέφτεσαι σύντομα να αλλάξεις οθόνη;

Δημοσ.

αν ειναι απαραιτητο θα μαζεψω λεφτα και θα παρω οθονη :P

αυτη ειναι που ηρθε μαζι με το πισι(5ετιας +)

ειμαι λιγο ασχετος σε θεμα οθονης..

Δημοσ.

Σε ρωτάω μια και αν πας σε οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση να δώσω μία βάση σε κάρτα γραφικών

Λεπόν έχουμε και λέμε

post-204649-0-34928000-1325728626_thumb.png

και μία ψύχτρα από αλλού μια και είναι τσιμπημένο το εν λόγω κατάστημα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Καλό βράδυ απορίες αύριο :P

Δημοσ.

Ρωταω τωρα να μην το ξεχασω :>

Αυτη η καρτα γραφικων θελει να αλλαξω οθονη; και αν θελει υπαρχει καμια προταση;

Καλο βραδυ ;)

Δημοσ.

Σε ρωτάω μια και αν πας σε οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση να δώσω μία βάση σε κάρτα γραφικών

Λεπόν έχουμε και λέμε

post-204649-0-34928000-1325728626_thumb.png

και μία ψύχτρα από αλλού μια και είναι τσιμπημένο το εν λόγω κατάστημα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Καλό βράδυ απορίες αύριο :P

αν κ δεν εχω πολες γνωσεις επι του θεματος αλλα επιδη ψαχνομε για κατι παρομοιο αυτο δεν κανει παρομοια δουλεια με το παραπανο http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=d3f0d6dc-992e-400e-8c81-d3ea16e9f901

Δημοσ.

οχι η συγκεκριμένη κάρτα έχει μπει και για την περίπτωση που θα αλλάξεις οθόνη.

Για την ψύχτρα ναι κάνει παρόμοια δουλειά

Δημοσ.

Οκ ;) Ευχαριστω..Αμα εχω καμια απορια θα γραψω απο κατω :P

Τωρα βλεπω οτι αν ανεβασω λιγο το budget(50) μπορω να παρω τον Phenom II X6 1090T - 3,2 GHz αντι για τον Phenom II X4 960T - 3 GHz....αξιζει;

Δημοσ.

O 960T θα σου ξεκλειδώσει κατα πάσα πιθανότητα σε 6πύρηνο. Αν θες να πάρεις τον 1090Τ πάρε τον

Αλλά καλύτερα αν ανεβάσεις το budget σου να πας σε Ζ68 και 2500κ

Δημοσ.

μου φαινεται οτι θα ανεβει πολυ οποτε αστο :P

να προτημισω αυτη την ψυκτρα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=d3f0d6dc-992e-400e-8c81-d3ea16e9f901 αντι για αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

επειδη η πρωτη ειναι απο το ιδιο μαγαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...