MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οι Asrock εχουν καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα τους... ειναι θυγατρικη της asus... οι φθηνιαρικες της ... αν και εχει και elite κομματια... επισης ΜSI πολυ stable... Μπορεις να βγαλεις διαφορα εξαρτηματα απο πανω και ακομα να δουλευουν...
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ρε ότι και να λέτε, Asus θα είναι η επόμενη μητρική μου! Πότε είπαμε ότι βγαίνουν τα καινούρια 1155;
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Θα αργήσουν τόσο πολύ; Είχα ακούσει για Q2 αλλά μάλλον τα έχω μπερδέψει.
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 για τους Ivy? δευτερο τριμηνο του 2012.... Κοιτα ποιος ειναι ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ τροπος να δεις πια μαρκα ειναι καλυτερη...: πας σε google και γραφεις αντιστοιχα... asus s*cks , gigabyte s*cks κτλ... οποιο σου βγαλει περισσοτερα αποτελεσματα ειναι το πιο σκαρτο...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Q2 ήθελα να γράψω έλεος ρε συ Πάω για ύπνο και να πάρω κανένα ντεπόν. Αμάν
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 για τους Ivy? δευτερο τριμηνο του 2012.... Κοιτα ποιος ειναι ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ τροπος να δεις πια μαρκα ειναι καλυτερη...: πας σε google και γραφεις αντιστοιχα... asus s*cks , gigabyte s*cks κτλ... οποιο σου βγαλει περισσοτερα αποτελεσματα ειναι το πιο σκαρτο... Έχω μπερδέψει λίγο τα ονόματα με τα σόκετ. Ivy = 1155 v.2 ; Εγώ ξέρω ότι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι λένε "Haters gonna hate". Όσο καλά και να είναι κάποια πράγματα πάντα θα υπάρχουν οι haters και τα fanboys να τσακώνονται.
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το v2 γιατι το εβαλες? απο οτι λεγεται το 1155 θα ειναι ο αντικαταστατης του 1156 για τους Ivy... αν θα εχει εκδοσεις δεν ξερω...
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Διάβασα κάπου ότι οι καινούριοι intel θα έχουν μεν 1155 σόκετ αλλά θα έχει κάποιες διαφορές από το υπάρχον 1155 των Sandy. Θα βγει δηλαδή κάτι σαν καινούρια έκδοση του τωρινού σοκετ. Αν θα είναι συμβατοί με τις τωρινές μητρικές δεν ξέρω (δεν μας έχει συνηθισει σε τέτοια η Intel).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα