MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 την mobo αστην οπως ειναι... αυτη η Gigabyte ειναι τουμπανο για τα λεφτα της... (μονο δισκεττα δεν εχει!) αμα θες ντε και καλα αλλη τουλαχιστον μην παρεις asus... ποτε δεν ξερεις αν θα κλεισει το pc σου... Υ.Γ. περαστικα σας! έχετε και μυξουλες? αμα ειναι να φυγω μην κολλησω...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 την mobo αστην οπως ειναι... αυτη η Gigabyte ειναι τουμπανο για τα λεφτα της... (μονο δισκεττα δεν εχει!) αμα θες ντε και καλα αλλη τουλαχιστον μην παρεις asus... ποτε δεν ξερεις αν θα κλεισει το pc σου... Υ.Γ. περαστικα σας! έχετε και μυξουλες? αμα ειναι να φυγω μην κολλησω... Ελα μωρέ έτυχαν μερικά με κάποιες asus Και τις βγάλατε σκάρτες Εγώ τι να πω που έστειλα πίσω 20+ gigabyte δηλαδή; Να τις θάψω όλες; Εγώ δεν έχω μυξούλες αλλά έχω σπαστικό βήχα
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τον πατέρα μας και τη μάνα μας έχουμε πού λέει και η διαφήμιση. Αυτό με τις Asus πάντως τον τελευταίο καιρό το έχω ακούσει αρκετές φορές. Οι εκδόσεις με τα intel ή με τα AMD socket έχουν πρόβλημα;
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 20+ gigabyte?!!!!!!!!!! δλδ ποσες επρεπε για να φανει οτι κατι δεν παει καλα?!!! ενταξει δεν ειναι ολες... και σιγουρα ειναι καλες μητρικες... αλλα... αν σου κατσει?? εμενα σε Intel LGA 775 (μη γελασετε) καηκε πρωτα ο ελεκτης usb.... και μετα απο καιρο ο ελεγκτης ηχου... σε εναν γνωστο με Intel (δεν θυμαμαι τι) δεν κλεινει το pc! και αυτο εχει γινει θεμα σε ξενα forum!
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εδώ έγινε ένα θέμα με μία asus αλλά όπως σου ξαναπα δεν τις θάβω όλες Αυτούς που έθαψα μία και έξω είναι οι δίσκοι shiiiiiiiiiiiiiiiiiitgate.-
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μη το λες. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ο ένας από τους σκληρούς στο pc του αδερφού μου είναι seagate και δουλεύει από το 2007 χωρίς πρόβλημα.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μη το λες. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι ο ένας από τους σκληρούς στο pc του αδερφού μου είναι seagate και δουλεύει από το 2007 χωρίς πρόβλημα. Μη προσπαθήσεις να με πείσεις άδικος κόπος
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εμμμ... βασικα εκει που εγραψες 20+ gigabyte... εγω ειδα 20+ asus.... ουφ... και εγω αρρωστος ειμαι μη με βλεπετε ετσι... εχω προβληματα "καρδιας"... δεν γιατρευομαι...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εμμμ... βασικα εκει που εγραψες 20+ gigabyte... εγω ειδα 20+ asus.... ουφ... και εγω αρρωστος ειμαι μη με βλεπετε ετσι... εχω προβληματα "καρδιας"... δεν γιατρευομαι... εσένα είναι ανίατη η ασθένεια
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μη προσπαθήσεις να με πείσεις άδικος κόπος Τώρα που έγινα fanboy δε θα τη γλιτώσεις, σε κάνα 3μηνο raid Θα στήνεις με seagate. @max Το δικό σου πρόβλημα παίρνει άλλου είδους φάρμακο.
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οι seagate τρωνε ακυρο και απο μενα... οι μονοι σκληροι που υπαρχουν ειναι οι WD... και με καινοτομιες και αθορυβοι και γρηγοροι... και αξιοπιστοι! λές να με βοηθησει ο γιαννης?? θα κανονισω να τα πουμε αυριο μεθαυριο... πηγα να ανοιξω θεμα στο μπλα μπλα αλλα εχουν κοψει τα polls... καταστραφηκα... θα πρεπει να το σκεφτω αλλιως...
Vaggos02 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά; Όλα ανάποδα μου έρχονται εμένα; Και με τις μητρικές το ίδιο. Όλοι λένε ότι είναι ευχαριστημένοι με τις Asrock, εγώ κοντεύω να λαλήσω με τις ότι να ναι τάσεις που δίνει...
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Οι samsung είναι η αδυναμία μου Η asrock τελευταία βγάζει λουκούμια κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα