Hamurabi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 παιδια,υπαρχει ασυρματο ρουτερ πουναχει κουμπακι για να ανοιγεις/κλεινεις τη λειτουργια του σαν ασυρματο?
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ορισμένα μοντέλα έχουν το δικό μου πχ το draytek vigor 2820n εχει κουμπάκι μπροστά wireless Lan on / off , γενικά σε διάφορα μοντέλα router που έχουν πέσει στα χέρια μου κανένα δεν ειχε κουμπάκι.
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 παιδια,υπαρχει ασυρματο ρουτερ πουναχει κουμπακι για να ανοιγεις/κλεινεις τη λειτουργια του σαν ασυρματο? Υπάρχει σχετική συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/415605-adsl-router-%CE%BC%CE%B5-onoff-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF/
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 επισης τα thomson αλλα θελουν αλλαγη στα νεα μοντελα για να παιξει το κουμπακι σαν On/off>βεβαια το θεωρω λιγο ...το να ανοιγοκλεινεις το wireless.Καλυτερα κλεινε το κινητο και τα dect.χειροτερα ειναι απο το wi fi. ασε και που να κλεινεις το δικο σου υπαρχουν αλλα 50 γυρω σου που φτανουν μεχρι εσενα
Hamurabi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 επισης τα thomson αλλα θελουν αλλαγη στα νεα μοντελα για να παιξει το κουμπακι σαν On/off>βεβαια το θεωρω λιγο ...το να ανοιγοκλεινεις το wireless.Καλυτερα κλεινε το κινητο και τα dect.χειροτερα ειναι απο το wi fi. ασε και που να κλεινεις το δικο σου υπαρχουν αλλα 50 γυρω σου που φτανουν μεχρι εσενα Το κινητο ειναι ηδη κλειστο μεσα στο σπιτι και τα dect ειναι στα σκουπιδια και αντικατασταθηκαν απο ενσυρματα τηλεφωνα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 επισης ξεχασα να αναφερω οτι και τα dect των γειτονων ειναι αστα να πανε διοτι ενα dect εχει στεγνα και διπλασια τριπλασια ακτινοβολια απο ενα ρουτερ (εξαιρουνται τα eco dect).αυτο φαινεται αλλωστε και απο την εμβελεια τους.παιζουν ανετα κατι 200 μετρα.πχ ειμαι 3 οροφο πολυκατοικια.αν κατεβω ισογειο με το dect μιλαω ανετοτατα ενω το adsl router δεν το βρισκω καν σαν δικτυο. κατα τα αλλα βεβαια μπορεις το ασυρματο να το κλεινεις απο το μενου του απευθειας και να μην εχει κουμπακι.
Hamurabi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μενω σε μονοκατοικια και δεξια και αριστερα μου δεν εχω κοντα σπιτια. Οποτε πιστευω γλυτωνω ακτινοβολια απτα dect των γειτονων. Aπλα θα με βολευε το κουμπακι γιατι αν θελει η γυναικα να μπει απτο διπλα δωματιο στο ιντερνετ απτο λαπτοπ, απλα να πατουσε το κουμπι του ρουτερ και να ανοιγε το wifi χωρις να χρειαστει να ανοιξει και το pc μου που σιγα μη μαθει ποτε της πως να μπαινει στις ρυθμισεις του ρουτερ για να τανοιγει απο εκει.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μενω σε μονοκατοικια και δεξια και αριστερα μου δεν εχω κοντα σπιτια. Οποτε πιστευω γλυτωνω ακτινοβολια απτα dect των γειτονων. Aπλα θα με βολευε το κουμπακι γιατι αν θελει η γυναικα να μπει απτο διπλα δωματιο στο ιντερνετ απτο λαπτοπ, απλα να πατουσε το κουμπι του ρουτερ και να ανοιγε το wifi χωρις να χρειαστει να ανοιξει και το pc μου που σιγα μη μαθει ποτε της πως να μπαινει στις ρυθμισεις του ρουτερ για να τανοιγει απο εκει. τοτε στο vigor Μονο.νομιζω παλια υπηρχαν και κατι linksys αλλα δεν αξιζει.εκτος αν τις βαλεις το wireless σε ενα favorite page στο pc σου για να το ανοιγοκλεινει απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα