Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ξαφνικά στο άκυρο σταμάτησε να λειτουργεί το start στο πληκτρολόγιο.Κανένα απο τα δύο κουμπία που έχει δεν παίζει.

Δοκίμασα άλλο τα ίδια ..

Το λειτουργικό είναι Windows 7 Ultimate 64 bit.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Thanks!

Δημοσ.

Όσο τρελό και αν ακουστεί, έτσι στα ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν μερικά μόνο πλήκτρα όπως το Start, στο πληκτρολόγιο μου...

Τελικά είχαν τελειώσει οι μπαταριές [ήταν ασύρματο]! ! ! rolleyes.gif

Δημοσ.

Gyrteroth επειδή μπορεί να είναι από μπαταρίες που λέει ο mchls μέχρι και software πρόβλημα, δώσε μας σε παρακαλώ περισσότερα στοιχεία.

Δημοσ.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω παιδιά..

Το pc είναι σταθερό..Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρίν 2 μέρες.Στο άκυρο.Δεν έκανα ούτε άλλαξα κάτι στο pc..

Το μονο σίγουρο είναι οτι δεν φταίει το πληκτρολόγιο ,επιδή είναι και τα 2 κουμπία off ..

Είναι ενσύρματο !!

Δημοσ.

Εχει κανείς καμία ιδέα?

Αν πατήσεις Ctrl+Esc σου ανοίγει το Start menu (όπως θα γινόταν δηλαδή αν δούλευαν σωστά τα πλήκτρα) ;

Δημοσ.

Ναί!Έτσι ανοίγει κανονικά..

Αν γυρίσω το pc σε ένα παλιότερο buckup που έχω πάρει ,πιστεύετε ότι θα φτίαξει?

Πιστεύω ότι είναι λειτουργικό το πρόβλημα γιατί δεν γίνεται να χάλασαν και τα δύο κουμπία μαζί..

Για την ιστορία το πληκτρολόγιο είναι το Razer Lycosa Mirror.

Δημοσ.

Ναί!Έτσι ανοίγει κανονικά..

πάτα λίγο alt+ctrl+delete και αποσύνδεσε τον χρήστη σου από τα windows. Μόλις αποσυνδεθεί ξανά σύνδεσε τον κανονικά και δοκίμασε αν δουλεύουν τώρα τα κουμπιά

Δημοσ.

Έχεις άλλο πληκτρολόγιο να βάλεις να δεις αν κάνει το ίδιο; Για να δούμε αν είναι του συστήματος ή ρυθμίσεων/drivers/κάτι άλλο του πληκτρολογίου...

Δημοσ.

Έβαλα τώρα ένα άλλο και δούλευε.lol

Δεν πιστεύω ότι χάλασαν δύο κουμπία μαζί...

Αν και οι drivers είναι μόνο για τα macro που έχει τους ξανα πέρασα αλλά τα ίδια!

Δημοσ.

Δεν αποκλείεται να χάλασαν αλλά αν μπορούσαμε κάπως να καταργήσουμε την εγκατάσταση του με όλες τις ρυθμίσεις που ενδεχομένως να δημιουργούν το πρόβλημα θα ήμασταν πιο σίγουροι. Δεν έχω βέβαια τέτοιο πληκτρολόγιο οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με προγράμματα/drivers.

Δημοσ.

Υπάρχει και μία ακόμα δουλειά που μπορούμε να κάνουμε, να βάλεις το Razer Lycosa Mirror σε άλλον υπολογιστή (που δεν είχε μέχρι τώρα περαστεί) και να δεις αν δουλεύουν εκεί τα πλήκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...