Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .

με ενδοιαφερει να παρω ενα macbook pro η air .

δεν εχω καταληξει ακομα στο πιο απο τα 2 .

θελω να μαθω απο ιδιοκτητες ποσο θορυβο κανουν αυτα τα μηχανηματα .

Ειμαι κατοχος ενος vaio .Ο θορυβος του ειναι για μενα ενοχλητικος . Οι υπολοιποι γυρω μου δεν δινουν σημασια για αυτα τα επιπεδα θορυβου .

Οι εργασιες που εκτελω συνεχως ειναι itunes/youtube/skype .

To vaio με τα παραπανω κανει οσο θορυβο αρκει για να με ενοχλει .

Ειμαι λιγο περιεργος με το θεμα θορυβου και δυστηχως τα βιντεακια στο youtbe δεν μου δινουν την πληροφορηση που ψαχνω , τα μαγαζια λιανικης εχουν απο μονα τους πολυ φασαρια για να καταλαβω τον θορυβο ενος τετοιου μηχανηματος υπο τις συνθηκες υπο τις οποιες χρησιμοποιω εγω το μηχανημα , και τα site που γραφουν ποσα db παραγει καθε μηχανημα δεν μου παρεχουν μια ταξη μεγεθους .

Εσεις που εχετε , τι λετε πανω σε αυτο το θεμα ?

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, τα air δεν εχουν ανεμιστηρα, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος (αν ισχυει, δεν κανουν κ θορυβο).

Για το pro που εχω κ μπορω να εκφερω αποψη (13αρι pro του 09), ακουγεται μονο ΑΦΟΥ το ζορισεις...

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, τα air δεν εχουν ανεμιστηρα, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος (αν ισχυει, δεν κανουν κ θορυβο).

Για το pro που εχω κ μπορω να εκφερω αποψη (13αρι pro του 09), ακουγεται μονο ΑΦΟΥ το ζορισεις...

define ζορισεις .

ποσο να το ζορισεις ? νομιζω το δικο σου εχει και c2d σωστα ?

εχει διαφορά το c2d με το i5 , οπως διαβαζω σε ξενα φόρα . πολλοι λενε πως τα c2d μοντελα ητανε μακραν πιο αθορυβα απο το i5 μοντελα .

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου :-)

Δημοσ.

Τα air έχουν ανεμιστήρα αλλά πραγματικά σε κανονικές συνθήκες ( ταινίες, youtube, σερφάρισμα ) δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο σε κανά game παίρνει μπροστά και μετά ακούγεται σαν 747 δηλαδή κανεί πολύ θόρυβο και δεν σταματάει μέχρι να κλείσεις το game/εφαρμογή που το ζορίζει.

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο μηχάνημα και μπορώ να το χαρακτηρίσω ως αθόρυβο.Χρησιμοποιώ και Skype και iTunes και Youtube και δεν ακούγεται τίποτα.

Το μόνο που το ζορίζει είναι οι ταινείες και ειδικά οι hd και τίποτα games άμα του βάλεις (δηλαδή από την κάρτα γραφικών προέρχεται ο θόρυβος όταν το ζορίσεις αλλά κατά την γνώμη μου ακόμα και τότε είναι υποφερτός).

Δημοσ.

παιδια τι παιχνιδια παιζεται ?

δεν ειμαι gamer αλλα καποια ποδοσφαιρο θα το παιξω ειναι η αληθεια .

Αν το air παιζει ανετα και ενα prο/fifa ολα μοιαζουν καλα .ομως μεχρι εκει . αυστηρα μαλιστα .

Το MBP σε τι επιπεδα θορυβου παιζει ?

Δημοσ.

παιδια τι παιχνιδια παιζεται ?

δεν ειμαι gamer αλλα καποια ποδοσφαιρο θα το παιξω ειναι η αληθεια .

Αν το air παιζει ανετα και ενα prο/fifa ολα μοιαζουν καλα .ομως μεχρι εκει . αυστηρα μαλιστα .

Το MBP σε τι επιπεδα θορυβου παιζει ?

Εγώ ένα nfs είχα βάλει μία φορά και βούιζε αρκετά... Εδώ που τα λέμε όταν επιλέγεις macbook ξεχνάς τα παιχνίδια (ειδικά στα 13άρια).

Κατά τ'άλλα για την χρήση που είπες ότι το θές δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα...

(Το 13άρι του '09 που έχω εγώ και ένα 17άρι του '11 με i7 που έχει ένας ξάδερφός μου σε τέτοιες εφαρμογές είναι αθόρυβα...)

Δημοσ.

Φίλε μου καλημέρα.

Είμαι κάτοχος ενος mac book pro και πρωην κάτοχος sony vaio. Το μηχάνημα είναι αθόρυβο τελείως. Να σημειώσω οτι δεν παίζω παιχνίδια καθώς το χρησιμοποιώ μόνο στη δουλειά.

Η ευκολία πάντως που θα σου προσφέρει, γενικότερα πλέον θορύβου, θα σου λύσει τα χέρια. Να σημειώσω ότι εχω το macbook pro 15 early 2011.

Αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.

Macbook air 13άρι, το τελευταίο της σειράς, το καλοκαίρι σε σελίδα με flash banner (contra.gr) και στο Photo Booth έκανε σαν να απογειώνετε hovercraft. To 2 χρόνων vaio δίπλα του δεν ακουγόταν καθόλου.

Δημοσ.

Τα MACBOOK PRO & Air είναι σχεδόν αθόρυβα στις καθημερινές εργασίες, όπως αυτές που περιγράφει ο φίλος στην αρχή. Στην περίπτωση αυτή ο ανεμιστήρας τους δουλεύει στις 2000 στροφές και πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να ακούσεις κάτι χωρίς στηθοσκόπιο γιατρού. (ειδικά αν υπάρχει και ssd μέσα)

Τα πράγματα όμως αλλάζουν εντελώς όταν ο υπολογιστής εκτελεί περισσότερο απαιτητικές εργασίες. Εκεί ο ανεμιστήρας μπορεί να πιάσει και τις 6.000+ στροφές και μπορώ να πω ότι "πιάνεται" η ψυχή σου καθώς νομίζείς ότι το MACBOOK είναι έτοιμο να απογειωθεί.

Επίσης τα επίπεδα θορύβου και θερμοκρασιών αλλάζουν δραματικά προς το χειρότερο κάτω από περιβάλλον Windows. Ειδικά για όσους έχουν το μυαλό τους και το Gaming (αφορά κυρίως τους κατόχους MBP 15) τα πράγματα είναι ψιλοδραματικά με το μηχάνημα να δουλεύει πάνω από τους 90 βαθμούς Κελσίου. Δυστυχώς η APPLE έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα εναλλαγής των GPU κάτω από περιβάλλον Windows με αποτέλεσμα να δουλεύει πάντα η ισχυρότερη αλλά και περισσότερο ενεργοβόρα GPU (ATI/NVIDIA)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...