geotrian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σημερα καθαρισα τον λεβητα στο σπιτι μου...και συνειδητοποιησα οτι μαλλον πρεπει να υπαρχει φωλια απο πουλια μεσα στην καμιναδα μου... τι ιδεες εχετε να μου προτεινετε για να την καθαρισω???εχω προσβαση μονο απο πανω........και απο τον λεβητα.......
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 σημερα καθαρισα τον λεβητα στο σπιτι μου...και συνειδητοποιησα οτι μαλλον πρεπει να υπαρχει φωλια απο πουλια μεσα στην καμιναδα μου... τι ιδεες εχετε να μου προτεινετε για να την καθαρισω???εχω προσβαση μονο απο πανω........και απο τον λεβητα....... Φωλια; Εννοεις οτι εχει αποκλεισει τελειως την καμιναδα και δε βγαζει καθολου καυσαεριο απο πανω; Λογικα πρεπει να αποσυνδεσεις την καμιναδα απο το λεβητα. Επομενο βημα να προσπαθησεις να ριξεις ενα σκοινι (εστω δεμενο με κατι βαρυ στην ακρη του) απο την κορυφη της. Αν περασει στην πανω ακρη δεσε μια λινη σακουλα (απο αυτες πχ που μεταφερουν καλαμποκι κλπ), και παραλληλα δεσε κι αλλο ενα σκοινι. Οποτε ενας πανω ενας κατω, περαστε μερικες φορες τη σακουλα απο ολη την καμιναδα.
geotrian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 θα το δοκιμασω σημερα φιλε μου αυτο....και θα επανελθω αμα τα καταφερω να διορθωσω το προβλημα μου.....
geotrian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τελικα ειχε προβλημα το μπεκ...μαλλον ειχε παρει καποιο σκουπιδακι απο το πετρελαιο...... γιατι η καμιναδα ηταν καθαρη........τωρα που το αλλαξα λειτουργει καλα.......ας ελπισω πως αυτο ηταν το ζητημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα