timos_som Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω σύνδεση στην χολ 24αρι ιντερνετ και σταθερό τηλ. στο ιντερνετ το μετράω στο Speedtest.net μου λέει download speed 10,12 μβπσ ενώ π.χ. στο μτορρεντ κάνει download με το πολύ 1,5 μβπσ τι πρόβλημα υπάρχει?
Marria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τα speedtests δεν ειναι και πολυ ακριβη. Καλυτερα δες την ταχυτητα απο το ftp.ntua.gr
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Όπως ειπε και η Marria το speedtest δεν ειναι αξιόπιστο εργαλείο μέτρησης ταχύτητας, κατέβασε απο το ftp του ntua εδώ και πες μας με ποσο κατεβάζεις , αυτην θα ειναι και πάνω κάτω τη ταχύτητα σου.
Marria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Η ταχυτητα σου καλη ειναι, προβλημα θα υπηρχε αν κατεβαζες πχ με 100 kb/s
timos_som Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 λες.. το ότι αργεί να φορτώσει τις σελίδες (3-4 δεφτ.) δεν φταίει η ταχύτητα του internet?
Marria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Oχι ιδιαιτερα, αν σκεφτεις πως πλεον πολλες σελιδες ειναι φορτωμενες με διαφορα βιντεο, εικονες και για αυτο αργουν να ανοιξουν.
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 λες.. το ότι αργεί να φορτώσει τις σελίδες (3-4 δεφτ.) δεν φταίει η ταχύτητα του internet? Αυτό που λεει η Marria και επιπλέον αν την ώρα που σερφάρεις κατεβάζανεζεις με torrents τοτε λογικό ειναι να σέρνεται το www.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Έχω σύνδεση στην χολ 24αρι ιντερνετ και σταθερό τηλ. στο ιντερνετ το μετράω στο Speedtest.net μου λέει download speed 10,12 μβπσ ενώ π.χ. στο μτορρεντ κάνει download με το πολύ 1,5 μβπσ τι πρόβλημα υπάρχει? α.δες ποσο συγχρονιζεις και μεσα στον ρουτερ.λογικαθα εισαι κοντα στα 11.επισης η Hol λενε οτι ψιλοσουρνεται τον τελευταιο καιρο τις ωρες αιχμης.... τωρα για τα torrent καποτε ειχε traffic shaping και τα περιοριζε.δεν ξερω αν υφιστατε ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα