SwAToNeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Συγχαρητήρια. Βγήκε πολύ ωραίο. Μου φαίνεται θα σου φέρω και το δικό μου. χαχαχαχα Είχα ενδοιασμούς για να βάψω με σπρέυ το δικό μου αντί με πιστόλι, αλλά βλέποντας πόσο ωραίο το έκανες τελικά θα προχωρήσω και εγώ αν ανοίξει ο καιρός. Με 0 βαθμούς δεν υπάρχει περίπτωση να βάψω έξω... Μια παρατήρηση μόνο. Τα καλώδια μάζεμα να μη φαίνονται δε σε παίρνει; Δε το ξέρω το case για να προτίνω κάτι συγκεκριμένο. Επίσης EIDE καλωδιοταινία υπάρχει σε στρογγυλό σχήμα. Θα φαινόταν πιο ωραία θεωρώ. Επέκταση καλωδίων στις λάμπες επίσης για να κρυφτεί μέσα στα 5.25 το κουτάκι των cathcode? Μου άρεσε απίστευτα η φωτό με το red light fan της xigmatek. Είναι ίσως το μοναδικό case που έχω δει και μου άρεσε το κόκκινο στοιχείο μέσα στο μαύρο, μπλε.
mask2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο! Το κουτί σου έγινε τέλειο. Παρακολουθω το thread σου από την αρχη γιατι και εγώ πρωτη φορά ασχολούμαι με modding(αυτό σημαίνει ότι πήρα ένα dremmel και σφάζω ένα παμπάλαιο κουτι ) Κ πάλι μπράβο σου για το αποτέλεσμα. Ελπίζω τώρα να το καμαρώνεις. P.S. Επίσης ένα ευχαριστώ οφείλω κ στην karmen που ,έστω έμμεσα και"άθελα" της με έχει βοηθήσει και εμένα με τις απαντήσεις της.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ ωραιο,μπραβο.ειδικα οι νυχτερινες ληψεις ειναι ολα τα λεφτα. Μονη ενσταση ειναι να αλλαξεις τον xigmatek ανεμιστηρα απο την ψυχτρα μιας και δεν κανει ο συγκεκριμενος για ψυχτρες (δεν εχει πολυ static pressure αλλα απο χρωμα ειναι απαιχτος). Edit:και εγω εαν καθαρισω την σκονη απο τους δικους μου ετσι θα ειναι?χμμμμμμ
hammerd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.. τωρα οσον αφορα τo cable management, δεν εχω κατσει να ασχοληθω πολυ γιατι το εστησα στα γρηγορα γιατι εχω να κανω δουλεια επανω..αργοτερα θα επανελθω με αυτο.. ανεμηστηρες εβαλα απλα οτι ειχα..ο πορτοκαλι ισως βγει και μπει ενας διαφανος που ειχα πριν σχεδον ματ ομως που θα παιρνει φως απο τις λαμπες και ετσι θα ειναι ολο μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα