Προς το περιεχόμενο

Case Modding στο CM Stacker STC-T01

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να τα εξαφανίσεις είναι εύκολο. Είτε τα βγάζεις εντελώς, είτε κόβεις τις επαφές τους και τα αφήνεις εκεί να καλύπτουν και τις τρυπούλες

Αν θες να αλλάξεις αυτά πρέπει να είναι 3αρια ή 5αρια led. Πάρε low density leds και αντικατέστησε τα βάζοντας και το χρώμα τις επιλογής σου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

α ωραια γιατι νομιζα οτι αμα τα κοψω θα επηρεασει το κυκλωμα των ανεμιστηρων..

το λεω αυτο γιατι οσο ανεβοκατεβαζω τις στροφες τοσο αυτα αυξομειωνουν την ενταση τους

και μαλιστα αναβοσβηνουν στις αργες στροφες παραλληλα με τα ανεμιστηρια !

Α δεν ξέρω αν συνδέονται τότε. Νόμιζα απλά ανάβουν

Δες τις επαφες τους και τι παίζει εκει πέρα :)

τωρα που τα προσεχω μου ρθε μια αλλη ιδεα..

ξεβιδωνω το πανελ και τα καλυπτω με μαυρο πλαστικο και τελος ;P

τα χρωματα ακομααααααααα...τα νευρα μου..πηρα ενα απλο glossy black σημερα και αρχισα τα πειραματα..εβαψα τις βιδες και τις σιτες χαχαχα..

τα λεμε με νεοτερα..

xaxaxaxa Μου αρέσει η εφευρετικότητα σου.

Πες στο μάστορα αν είναι να το κλείσει το μαγαζί και έλα απο την γειτονιά μου να πάρεις με τους τόνους τα σπρέι :P

Αναμένω :)

Ενημερωτικά και επειδή ψάχνομαι και εγώ. Πιο καλά θα βγεί η βαφή με πιστόλι. αν βρείς να δανειστείς κομπρεσερ αέρος (αεροσυμπιεστή) παίρνεις και ένα φτηνό μπιστόλι βαφής και γίνεται κούκλα στο βάψιμο. Ειδικά στο αστάρι θα δείς μεγάλη διαφορά απ` ότι με spray.

Το κακό είναι το καθάρισμα του πιστολιού μόνο, αλλά τα αποτελέσματα και η βαφή είναι κλάσσης ανώτερη.

Εγώ ψάχνω αεροσυμπιεστή, πιστόλι έχω απο φίλο. Αν έχει κανείς και έχει και όρεξη να το κάνουμε μαζί.

Λοιπον..βρηκα αυτο το πανελακι που το χα παλια πανω στο pc αλλα το εβγαλα γιατι εχει τεραστια μπλε και κοκκινα leds και το βραδυ φωτιζει ολο το δωματιο !

zalman01.jpg

ειναι ομως πολυ καλο και μπορω να κουμπωσω πανω 4 3πινους και 2 direct με κομμενα καλωδια στις 2 τελευταιες με τα διακοπτακια

τι να κανω για να μειωσω η και ακομα και να εξαφανισω τα leds ?

μπορεις στο + του led να προσθεσης μια αντιστασουλα (αν το κατεχεις το κολυτηρι) λογικα με μια αντισταση 8-10Kοhm δεν θα εχεις τοσο μεγαλη ενταση στο φωτισμο.

λοιποοον...

παρελαβα τα χρωματα και ξεκινησε το ασταρωμα..

παραλληλα εκανα και μερικες δοκιμες στο πως θα ειναι τα φανακια επανω και κατεληξα στο

παρακατω στυλ..

ακολουθουν φωτογραφιες..

upfantest.jpg

εχω ενα θεμα με το πως να καλυψω το κενο που κανει το λαστιχο αλλα κατι θα κανω..

primer02.jpg

inplaina.jpg

baseib.jpg

Αυτα εγιναν απεθειας με ενα μαυρο σπρεύ gloss black χωρις primer..

Ωραίο το φανάκι. Απλά μήπως βρίσκει το grillaki στον ανεμιστήρα; Το τσέκαρες;

Αστάρι δεν έβαλες πουθενά;

φαντασου οτι το φανακι θα μπει αναποδα να διωχνει τον αερα εξω..οποτε δεν ακουμπαει..

ειναι καμια 12αρια κομματια ασταρωμενα οπως αυτα στην 2η φωτο τα ασπρα..

μου εκανε εντυπωση το πως πιανει το χρωμα και στα πλαινα τα 2 τα μαυρα και γυαλιζει κιολας λιγο..

πολλα σωματιδια ομως κολλησαν και δεν ξερω τι να κανω.. ειχε πολυ αερα εχθες και βαφαμε και μεσα φαντασου..

επισης δεν μπορω να αποφασισω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να εγκαταστησω το πλεξι..

να τα κολλησω προχειρα με ταινια 2πλης οψεως και να τα τρυπησω εκει που πρεπει ?

θελω να εξασφαλισω την ευθυγραμμιση στις τρυπες πλαϊνου/πλεξι..

το βαψιμο παει σε γενικες γραμμες καλα, αλλα καποια κομματια κολλησαν στις εφημεριδες και θελουν ξανα τριψιμο.. :S

Επειδή το έκανες καλά το κόψιμο εγώ θα επέλεγα να το έβαζα εξωτερικά όπως στην φώτο που σου είχα ανεβάσει

edit: post 39

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...