hammerd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδες καλησπερα και καλη χρονια ! Ξεκινησα πριν απο 2 μερες να τροποποιησω το κουτακι μου Cooler Master Stacker STC-T01 ... Αυτα που θελω βασικα ειναι 2 12αρες τρυπες για ανεμιστηρακια στο πισω επανω μερος, μια πισω απο μητρικη για βιδωτες ψυκτρες, κλεισιμο του χωρου για τροφοδοτικο επανω και βαψιμο σε ολο το κουτι εξωτερικα μαυρο η 2χρωμια δεν εχω αποφασισει ακομα, γνωμες δεκτες.. Ξεχασα ! στο 1 πλαϊνο που εχει ενα 30αρη στρογγυλο κοψιμο με σιτα θελω να μπει ενα φιμε πλεξιγκλας.. Εχω κανει τις τρυπες που θελω αλλα επειδη αφησαν γρεζια και γενικα ατελειες θελω να βρω ενα U-Type πλαστικο να το βαλω γυρω γυρω για καλυτερο αισθητικα αποτελεσμα..που τα βρισκω αυτα ? Επισης που πρεπει να παω για να παρω ενα ετοιμο κυκλο πλεξιγκλας 29cm? επισης πειτε μου γνωμες για αλλη ιδεα για εκει.. Αυτα προς το παρον και θα ανεβασω αυριο το βραδυ φωτογραφιες για να σας κατατοπιζω και να με βοηθατε καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τις τρύπες τις έκανες με ποτηροτρύπανο; Οπως και να έχει, μπορείς με λίμα και καλό τρύψιμο να διώξεις τα γρέζια u-channel αν είσαι Αθήνα θα βρεις στον ΜΠΕΝΟ Xαλκοκονδύλη 54 (κέντρο κατεβαίνεις με Μετρό Ομόνοια και πετάγεσαι) Θες να βάλεις πλέξι ματ να υποθέσω μόνο στο σημείο του κύκλου? Μιλάμε για μπροστά εκεί που είναι τα DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγώ είχα πάρει απο εδώ http://www.chilledpc.co.uk/shop/product_info.php?cPath=63&products_id=242 Επίσης μπορείς να κανεις και σχεδια στο κουτί.Εγώ πριν καιρό είχα φτιάξει και το δικό μου http://modders-pg.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τις τρύπες τις έκανες με ποτηροτρύπανο; Οπως και να έχει, μπορείς με λίμα και καλό τρύψιμο να διώξεις τα γρέζια u-channel αν είσαι Αθήνα θα βρεις στον ΜΠΕΝΟ Xαλκοκονδύλη 54 (κέντρο κατεβαίνεις με Μετρό Ομόνοια και πετάγεσαι) Θες να βάλεις πλέξι ματ να υποθέσω μόνο στο σημείο του κύκλου? Μιλάμε για μπροστά εκεί που είναι τα DVD? α ωραια thanx.. οι τρυπες εγιναν με ενα dremel και πολυ λιμα αλλα εχουν ατελειες και ενα κενο σχετικα.. θελω να βαλω ενα φιμε τζαμι μονο στο σημειο του κυκλου στο πλαϊνο.. επισης αντι να βαλω τις κλασικες νικελ σιτες σκεφτομαι καποια λυση στο επιπεδο του κουτιου αν υπαρχει τροπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σου είναι κόπος να ανεβασεις μερικές φώτος να δούμε λίγο τι χρειάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 κανενας κοπος , και οπως ειπα θα το κανω σημερα κιολας για να δειτε τι εχω κανει και περαιτερω συμβουλες καθως ειμαι εντελως αρχαριος με το αθλημα θα το παω ομως βημα βημα και ελπιζω οσο το δυνατον πιο οικονομικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά είχες βάλει αγγελία; Δεν πειράζει για το αρχάριος. ολοι απο κάπου ξεκινάνε. Υπομονή κ θέληση θέλει Αναμένω φώτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ναι ειχα βαλει εψαχνα για καποιον να το αναλαβει αλλα επειδη σε αυτη την φαση ειμαι ανεργος αλλα με ορεξη και πολυ χρονο στην διαθεση μου, αλλα λιγους πορους, αποφασισα να το παλεψω μονος μου To μονο που ισως δεν κανω μονος μου ειναι το βαψιμο στα αλουμινενια μερη του, γιατι απο οτι βλεπω ειναι ιστορια.. Απο τις τρυπες εχω σχετικα τελειωσει, εκανα και καποια δοκιμαστικα τριψιματα στο πανω μερος του case και στο πλαστικο καμπυλο μερος εμπρος και πανω με βουρτσες και 1000αρι 400αρι γυαλοχαρτο ετσι για να δω τι γινεται.. για να δουμε τι θα βγει στο τελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Θα τα καταφέρεις και αν θες βοήθεια εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ετσι πιστευω και γω πολλα ευχαριστω προκαταβολικα ! παω τωρα στον χωρο ενος φιλου που το χουμε κανει εργαστηριο να συνεχισουμε..και τα λεμε το βραδυ κατα τις 10 με ψωτογραφιες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλά κόψε ράψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Και τωρα μερικες φωτογραφιες για την μεχρι εδω πορεια του project ( Ο Θεος να το κανει δλδ..) Το μπροστινο μερος με 2 αλουμινενιες στηλες προχειρα τριμενες με βουρτσα.. Το επανω μερος οπου εκανα 2 12αρες τρυπες και το ετριψα με μια βουρτσα σε δραπανο να φυγει η πολυ μπογια.. Το πισω και επανω μερος για psu οπου αφαιρεσα το κλουβι που εμπαινε το psu και εκλεισα το κενο με ενα μεταλλικο πλακετακι απο παλιο DVD-Rom Drive.. Εδω εκανα μια τρυπα για να εχω full access στα βιδωματα της CPU ψυκτρας.. Επισης θελω ιδεες για το κενο δεξια μηπως και το εκμεταλευτω για στοιχειωδες cable management.. Αυτο εδω ειναι το πλαϊνο με την 30cm τρυπα οπου εκοψα κατι ελασματα που ειχε στο κεντρο και κατι βασεις για μια σιτα που εμπαινε απο πανω ωστε να μπει καπως ενα plexiglass.. Εδω λεπτομερεια..τι να κανω ? να φαω ολο το αυλακι που εχει η να του βαλω ενα u-channel και απο πανω με καποιο τροπο το πλεξι??? Και τελος το μπρος επανω πλαστικο μετα απο 2 χερια με 400αρι υγρο γυαλοχαρτο..θελει ακομα δουλιτσα.. Αυτα προς το παρον..Ακουω ιδεες αποψεις και οτι αλλο μπορει να με βοηθησει.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2012 από hammerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οι τρύπες πάνω θα μπορούσαν να γίνουν σίγουρα καλύτερες αλλά μη σχέσω που ζητούσες και moder Σφάξε το να μάθεις ρεεεεει!!!!!! Μια χαρά το πας ΜΠΡΑΒΟ edit: Α έβαλες και άλλες φώτος Για το cable management το κενό είναι στο μπροστινό σημείο των δίσκων ναι; Πίσω το κουτί έχει χώρο να περάσεις καλώδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυυυυυυ ! Ελπιζω με τα u-channel να καλυψω τις οποιες ατελειες στις 12αρες χαχαχαχα.. Ναι τελος με τις φωτο.. Για Cable Management καποια θα πανε μπροστα στα (4 σε 3) hdd συρταρακια που εχω για το κουτι εχω 2 απο αυτα.. Ναι εχει καποιο χωρο και δεν ξερω μηπως να κανω καποιες τρυπες ακομα πχ για την 8πινη της μητρικης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ωραία αν έχει χώρο κάνε αυτό. Ενα μικρό ποτηροτρύπανο θα χρειαστείς και το dremelaki για να κόψεις τα περισσεύματα. οι φώτος δεν είναι δικές μου τις δανείστηκα απο γειτονικό φόρουμ Μεταξύ μας το παράθυρο που προορίζεις δε θα το προτιμούσα έτσι όπως το σκέφτεσαι. Δηλαδή κύκλο αλλά ένα ορθογώνιο αλλά αντί ακμές ευθείες κάπως έτσι δηλαδή χοντρικά Επίσης προσπάθησε να στρώσεις λίγο την τρύπα που έκανες πίσω για cpu access Τέλος μια θερμή παράκληση χωρίς να το πάρεις σαν προσβολή αν γίνεται να κάνεις ένα resize τις φώτο σου στο 1000max. Θα βοηθήσει πολύ keep creating edit: Τις τρύπες εννοώ να τις κάνεις κάτω από εκεί που θα είναι η Mobo να κρυφτούν εντελώς τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα