Mihos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD Μy Book Essential 500GB και πήγα να τον συνδέσω με το pc μου και δεν είχα παρατηρήσει ότι είχε ξεκουμπώσει από την θήκη του και όταν τον συνδεσα με το pc δεν μου τον άνοιγε και βλέπω οτι ήταν στραβό το usb και πήγα να το ισιώσω με το χέρι μου αλλά το έσπασα για την ακρίβεια ξεκόλλησε το εξάρτημα που μπαίνει το usb πάνω από την πλακέτα. Ερώτηση: Μπορώ να συνδέσω τον εξ.σκληρό δίσκο με το pc μου? Εάν ναι πως? Εάν όχι που μπορώ να βρω μια καινούργια πλακέτα και να αντικαταστήσω την παλιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nikos903 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Sata είναι μέσα ο δίσκος, άμα ανοίξεις το κουτί και τον βγάλεις μπορείς να τον βάλεις στο PC εσωτερικά. Μετά μπορείς να το πας σε κανένα ηλεκτρονικό να δει άμα ξανακολλάει στην θέση του το βύσμα. Αλλιώς μπορείς και να πάρεις άλλο κουτί και να βάλεις τον δίσκο μέσα. Για άλλη πλακέτα εγώ θα κοίταγα στο ebay αλλά δεν ξέρω αμα συμφέρει... Φωτογραφία του βύσματος πως έχει γίνει παίζει να ανεβάσεις;
Mihos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για να τον βάλω εσωτερικά μόνο τα καλώδια που συνδεέται θέλω? Επίσης δεν ξέρω πως να την ανεβάσω στο θέμα μέσα.
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω και εγώ ένα πρόβλημα με ένα WD MyBook Essential 500GB και άνοιξα το κουτί για να ελέγξω εάν είναι πράγματι χτυπημένος ο δίσκος, ώστε να πάρω άλλον ή φταίει η πλακέτα. Προσπάθησα να συνδέσω το δίσκο στο pc αλλά δεν είμαι βέβαιος για το αποτέλεσμα και το παλεύω.
nikos903 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για να τον βάλω εσωτερικά μόνο τα καλώδια που συνδεέται θέλω? Επίσης δεν ξέρω πως να την ανεβάσω στο θέμα μέσα. Για να τον βάλεις εσωτερικά θες καλώδιο SATA δεδομένων που πρέπει να βρεις, και τροφοδοσίας SATA που πρέπει να έχει extra το τροφοδοτικό σου ήδη (άνοιξε κοίτα μην μείνεις προ εκπλήξεως...). @makfil Άνοιξε θέμα καλύτερα γιατί θα γίνει μπάχαλο σε ένα θέμα 2 δίσκοι.... Και εσύ για σύνδεση εσωτερικά πας...
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω ήδη ανοίξει θέμα ΕΔΩ και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Για να τον βάλω εσωτερικά μόνο τα καλώδια που συνδεέται θέλω? Επίσης δεν ξέρω πως να την ανεβάσω στο θέμα μέσα. Πατάς πρώτα "Απάντηση" στο τέλος της σελίδας (δε θα γράψεις δηλαδή στο box της γρήγορης απάντησης και θα ποστάρεις), κι όταν ανοίξει ο επεξεργαστής κειμένου, στο κάτω μέρος πατάς το "Click To Attach Files" για ανέβασμα από τον υπολογιστή, ή αν έχεις ανεβάσει πχ στο Imageshack (ή είναι εικόνα από οπουδήποτε από το Web), κλικάρεις στο τετράγωνο κουμπάκι που υπάρχει κάτω απ' το βελάκι του "Μεγέθη" και εισάγεις το λινκ της εικόνας. Πάντως μ' ένα κολλητήρι για ηλεκτρονικά (χαμηλόβατο, στα 30 -άντε 40- Watt) με ψιλή μύτη (μπορεί καν να μη χρειαστείς καλάι - να αρκεί αυτό που έχει μείνει στην κλακέτα και στην μεταλλική USB υποδοχή που ξεκόλλησε), μάλλον μπορείς να το ξανακολλήσεις στη θέση του, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξαναδουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα