Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ κατάλαβα τι παιζει :) thanks poulinos... και πριν είχα καταλάβει αλλα το σημαντικό είναι που μου είπες οτι μάλλον χάνω ταχύτητα λόγω του άλλου καλωδίου. το οτι έπεσε το attenuation μάλλον ηταν επειδή δεν είχα βάλει καλά τα καλώδια μέσα στο πριζάκι (χαχαχαχα) γιατι τώρα που τα ξανάβαλα καλά ανέβηκε πάλι στο 16.5 ...

θα τα ψάξω αύριο να δώ ποια καλώδια παίζουν τελικά. για γέφυρα μπορώ να κόψω το ένα καλώδιο απο τα άλλα δύο ζευγάρια που ειναι άχριστα και να βάλω αυτό ?

Ορίστε και το πριζάκι OTE :P

otepriza.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι μην κοψεις τα καλωδια αποτο spare ζευγαρι γιατι αμα χρειαστει αργοτερα θα εχεις θεμα.η πηγαινε αγορασε τετοιο καλωδιο η στην χειροτερη αγορασε ενα Utp και παρε 2 καλωδιακια απο μεσα η αγορασε ενα μετρο ραζιμ και κανε το ιδιο η στην χειροτερη βαλε splitter απεξω και ενεργοποιησε μονο την μια.ραζιμ μπορει να βρεις κανα περισσεουμενο κομματι και στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου αμα ειναι πολυκατοικια.κανα κομματι που να ειναι στον αερα και να εχει ξεμεινει.το βγαζεις απο τις βιδουλες η απο την ρεγκλετα η κοβεις ενα μικρο κομματι.

για το διπλο πριζακι δεν αμφιβαλλω απλα μου φαινεται παραξενο.οσο θυμαμαι οσα ειχα δει ηταν με 2 πυκνωτες και απο πισω και με 2 σειρες καλωδια.δεν μπορω να θυμηθω να εχω δει πριζακι που να splitarei.οσο μπορω να θυμηθω

Δημοσ.

Quoted Σεντόνι απο poulinos.... :mrgreen:

Πως γράφεις σεντόνια 3 το βράδυ; :P

Anyway, εμένα μου έρχονται άλλο χρώμα τα αναπληρωματικά απο τον ΟΤΕ απο οτι θυμάμαι... Λες εδώ να είναι το ίδιο; :mellow: Γίνεται και αυτό;

Τεσπα, μπερδεύτηκα :P Έχει συνδέσεις ο Lucieeream μπροστά του :P Θα δίξει...

Offtopic: Εγώ είχα άλλα θέματα με Wind... Δεν με νοιάζει το 1.5mbit αλλά για τα 10 τους έπαιρνα τηλ κανένα 3μηνο... Άσε... Εν τέλει με 10 με έχουν τώρα απο οτι έχω δει, 16.3down/1up αλλά μετά το φτοιάξιμο της γραμμής... Έχω και κάτι uptime....B)

Δημοσ.

Πως γράφεις σεντόνια 3 το βράδυ; :P

Anyway, εμένα μου έρχονται άλλο χρώμα τα αναπληρωματικά απο τον ΟΤΕ απο οτι θυμάμαι... Λες εδώ να είναι το ίδιο; :mellow: Γίνεται και αυτό;

Τεσπα, μπερδεύτηκα :P Έχει συνδέσεις ο Lucieeream μπροστά του :P Θα δίξει...

Offtopic: Εγώ είχα άλλα θέματα με Wind... Δεν με νοιάζει το 1.5mbit αλλά για τα 10 τους έπαιρνα τηλ κανένα 3μηνο... Άσε... Εν τέλει με 10 με έχουν τώρα απο οτι έχω δει, 16.3down/1up αλλά μετά το φτοιάξιμο της γραμμής... Έχω και κάτι uptime....B)

a.αδειουχος τωρα αργο να κοιμηθω.

β.σε ραζιμ καλωδιο δηλαδη το μπλε και κοκκινο να σου πω οτι σε πανω απο 3000-4000 σπιτια δεν εχω δει ποτε αναπληρωματικο ζευγαρι να ερχεται με αλλο χρωμα.και σε ολους τους κατανεμητες σχεδον βλεπω παντα το κοκκινο μπλε.θα σου ανεβαινει ΣΙΓΟΥΡΑ διαφορετικο χρωμα αμα σου εχουν περασει utp καλωδιο.εκει το κυριως συνηθως ειναι στο μπλε μπλε ασπρο και το αναπληρωματικο στο πορτοκαλι πορτοκαλι ασπρο.οποτε εσυ ισως εχεις utp η αν το εχεις με ραζιμ εγω δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει και αν το εχω δει θα ειναι εξαιρεση.

ενταξει η wind θα αργησε γιατι ισως ειχε προβλημα ο χαλκοςκαι αντε δωστο βλαβη στον οτε κτλ.αμα εισαι 16,3 τωρα τοτε εισαι μια χαρα.αρα δεν εισαι με 10 αλλα με 16.:D .και θα πρεπει να κατεβαζεις με 1,6 mbyte/sec

Δημοσ.

a.αδειουχος τωρα αργο να κοιμηθω.

β.σε ραζιμ καλωδιο δηλαδη το μπλε και κοκκινο να σου πω οτι σε πανω απο 3000-4000 σπιτια δεν εχω δει ποτε αναπληρωματικο ζευγαρι να ερχεται με αλλο χρωμα.και σε ολους τους κατανεμητες σχεδον βλεπω παντα το κοκκινο μπλε.θα σου ανεβαινει ΣΙΓΟΥΡΑ διαφορετικο χρωμα αμα σου εχουν περασει utp καλωδιο.εκει το κυριως συνηθως ειναι στο μπλε μπλε ασπρο και το αναπληρωματικο στο πορτοκαλι πορτοκαλι ασπρο.οποτε εσυ ισως εχεις utp η αν το εχεις με ραζιμ εγω δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει και αν το εχω δει θα ειναι εξαιρεση.

ενταξει η wind θα αργησε γιατι ισως ειχε προβλημα ο χαλκοςκαι αντε δωστο βλαβη στον οτε κτλ.αμα εισαι 16,3 τωρα τοτε εισαι μια χαρα.αρα δεν εισαι με 10 αλλα με 16.:D .και θα πρεπει να κατεβαζεις με 1,6 mbyte/sec

a. Jet, μια χαρά... Καλή ξεκούραση :P

b. Παλιά είναι η γραμμή σε μένα άρα utp για κανένα λόγο... Άμα θες τραβάω το απόγευμα να δω τα καλώδια αλλά δεν έχω θέμα :P Τραβάει τώρα η γραμμή... Ο luciddream έχει το θέμα :P

Αυτό που εννοούσα ήταν οτι παλιά όταν είχα θέμα κλείδωνα στα 6Mbit και έτρεχα και δεν έφτανα για κανένα 3μηνο... (Βραχυκύκλωμα στην γραμμή τελικά...) SNR όπως καταλαβαίνεις ποτέ το ίδιο...

Τώρα κλειδώνω στα 16 (+10mbit απο τα 6 που έπρεπε να κατέβω για να σταθεροποιηθεί λίγο η γραμμή τότε...) με 10 SNR, not bad όπως είπες και εσύ... Δεν έχω παράπονο τώρα (αλλα τρέμω στην ιδέα να χαλάσει πάλι η γραμμή....:wacko: Πολύ το τρέξιμο, να λες οτι έχει πρόβλημα η γραμμή και να μην σε πιστεύουν :P).

@luciddream Τι έγινε τελικά; Δοκίμασες τα καλώδια; Τηλέφωνα παίζουν; DSL?

Δημοσ.

σε παλια γραμμη δεν εχω δει αλλο χρωμα μεχρι κατω.εχω δει αλλο χρωμα απο μετεπειτα καλωδιο που περασε ηλεκτρολογος

για να παει σε πριζακι που δεν υπηρχε.

το βραχυκυκλωμα στην γραμμη μπορει και μαλλον ηταν απεξω.μαλλον σου αλλαξαν ζευγαρι και παιζεις τωρα σωστα.

10 η 9 sns ειναι το default σχεδον για ολους τους Isp οποτε μαλλον εισαι στο default.αν δεν εισαι μπορεις να τους ζητησεις να στο αλλαξουν αν και 9 να στο

βαλουν θα δεις ελαχιστη διαφορα.ισως να ειναι 9 και απλα να ετυχε να ειναι 10 τωρα.

αμα χαλασει η γραμμη ειναι κατι που δεν το ξερεις.πχ παιζω 4 χρονια + μια χαρα και μπορει αυριο να εχω προβλημα και να ξαναεχω 10 μερες μετα.το χειροτερο ειναι οταν καποιος ειναι σε box και β.οι καλωδιακες του οτε.

δεν ειναι οτι δεν σε πιστευουν απλα μεχρι να σηκωσουν το ενα ποδι το αλλο εχει βρωμισει.

Δημοσ.

τώρα θα κάτσω να τα φτιάξω ... ρε συ πουλινος αν εισαι ονλινε μια ερώτηση ψιλοάσχετη. η forthnet πιο φιλτρο δινει για την γραμμή?

γιατι έχω 3-4 φίλτρα και δεν ξέρω ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσω.(τα μπέρδεψα καθώς μου αρέσει ότι παίρνω να το πετάω απο δώ και απο κεί :P) με αυτό που έχω τώρα που γράφει πάνω speedtouch, δεν μου δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων... μόλις το βγάλω και το χω γυμνό πάνω στην γραμμή βλέπω ποιος με παίρνει..

Δημοσ.

@poulinos

σε παλια γραμμη δεν εχω δει αλλο χρωμα μεχρι κατω.εχω δει αλλο χρωμα απο μετεπειτα καλωδιο που περασε ηλεκτρολογος

για να παει σε πριζακι που δεν υπηρχε.

το βραχυκυκλωμα στην γραμμη μπορει και μαλλον ηταν απεξω.μαλλον σου αλλαξαν ζευγαρι και παιζεις τωρα σωστα.

10 η 9 sns ειναι το default σχεδον για ολους τους Isp οποτε μαλλον εισαι στο default.αν δεν εισαι μπορεις να τους ζητησεις να στο αλλαξουν αν και 9 να στο

βαλουν θα δεις ελαχιστη διαφορα.ισως να ειναι 9 και απλα να ετυχε να ειναι 10 τωρα.

αμα χαλασει η γραμμη ειναι κατι που δεν το ξερεις.πχ παιζω 4 χρονια + μια χαρα και μπορει αυριο να εχω προβλημα και να ξαναεχω 10 μερες μετα.το χειροτερο ειναι οταν καποιος ειναι σε box και β.οι καλωδιακες του οτε.

δεν ειναι οτι δεν σε πιστευουν απλα μεχρι να σηκωσουν το ενα ποδι το αλλο εχει βρωμισει.

Μάλλον ήταν στο το κομμάτι καφάο - πολυκατοικία το βραχυκύκλωμα, είχε έρθει τεχνικός wind λίγες μέρες πριν(ναι, τελικά εμφανίσθηκε τεχνικός κάτι μήνες μετά το πρώτο τηλέφωνο :P) και έλεγξε την καλωδίωση στο σπίτι μέχρι τον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας και είπε οτι ήταν οκ, τα άλλα ήταν θέμα ΟΤΕ καθαρά όπως είπε και αυτός. Βέβαια την ημέρα που ήρθαν απο τον ΟΤΕ και έγινε η όποια αλλαγή δεν ήμουν σπίτι... Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε... Μόνο τον τεχνικό της Wind είδα στην αρχή, του ΟΤΕ οχι....

Τώρα δεν έχω παράπονο, 9-10 όπως τα λες πάει, να, δες την γραμμή μιας και είμαι σπίτι:

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 16381 Kbps

Upstream Rate: 1021 Kbps

Downstream Margin: 10 db

Upstream Margin: 11 db

Downstream Line Attenuation: 9

Upstream Line Attenuation: 3

Downstream Transmit Power: 18

Upstream Transmit Power: 11

Downstream Max Attain Bitrate: 19140 Kbps

Upstream Max Attain Bitrate: 1089000 Kbps

Για να μου έρθει όμως σταθερή γραμμή με αυτά δεν θες να μάθεις πόσο τηλέφωνο έπεσε... Για αυτό δεν την παλεύω την εν λόγω εταιρία... Για αυτό λέω τυχερός ο Luciddream που του παίζει έτσι καπάκι η γραμμή...

Πριν το SNR δεν ήταν σταθερό σε μένα, δεν ήταν 9 και 10(μακάρι να ήταν και ας ήταν και 6), το έβλεπα και έπεφτε σε πραγματικό χρόνο, live, μέχρι 2 πήγαινε αν θυμάμαι καλά, φυσικά δεν υπήρχε internet σε εκείνο το σημείο... Για να σταθεροποιηθεί η γραμμή έκανε καμιά 20ρια ρεστάρτ μετά το ρούτερ και κλείδωνε στα 6-8mbit με snr 6-12.... Μέχρι την επόμενη πτώση SNR πάλι βέβαια... Και ξανά απο την αρχή... Πόσο να αντέξω ο άμοιρος :P

Όπως είπες μέχρι να κουνήσουν το ένα βρόμισε το άλλο, αλλά στην περίπτωσή μου πραγματικά το 2ο πόδι εκτός απο μούχλα έπιασε και αράχνες...

Ήταν περίπτωση... Άσε.... Άσε....

Luciddream, κανονικά όλα τα φιλτράκια ίδια είναι, ίδιες συχνότητες κόβουν... Για άφησέ το λίγο παραπάνω να χτυπήσει... Αλλιώς δοκίμασε και τα άλλα, δεν χάνεις τίποτα...

Δημοσ.

το ένα κάνει αυτό που σας είπα, το άλλο δεν χτυπάει καθόλου το ίδιο και το τρίτο... έχω την εντύπωση οτι μου είχαν δώσει κάποιο άλλο αλλα δεν το βρίσκω πουθενα. μπορεί και να ειναι η ιδέα μου. αλλα πάντως δεν φαίνεται ο αριθμός όταν έχω το φίλτρο πάνω, μου γράφει απλά "εξωτερική" ... :cry:

edit: πουλίνος είσαι θεός (+νικος επίσης)... έβαλα μόνο τα δυο καλωδιάκια που μου έδωσαν τάση στο πολύμετρο και τώρα συγχρόνισα εδώ:

Uptime: 0 days, 0:03:24

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.216 / 20.020

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.007 / 20.012

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 456,00 / 714,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 7,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,5 / 6,0

δεν το πιστεύω οτι τόσα χρόνια ήμουν με βραχυκυκλωμένο internet... :shock: :shock:

edit2 ωραία τώρα δεν λειτουργούν οι άλλες πρίζες :mrgreen: :mrgreen:

edit3 τώρα λειτουργούν πάλι οι πρίζες (έβαλα τα δύο ζευγάρια μαζί μόνο) αλλα το Attenuation ανέβηκε στο 18.. μάλλον δεν υπάρχει μέση λύση :(

Δημοσ.

ενας ενας

παμε

luciddream.

η Forthnet δινει διαφορα φιλτρα.εχει δωσει Thomson εχει δωσει crypto εχει δωσει παρα πολλα.θεωρητικα ολα κανουν το ιδιο.

πρακτικα μπορει πραγματι με καποιο ειτε να εχεις θορυβο η να χανεις αναγνωριση.

εδω εχουμε

α.εχω πετυχει splitter thomson που περναγε θορυβος ενω με αλλη μαρκα δεν γινοταν.οπως και το αναποδο.

β.αναγνωριση μπορει να την χανεις οχι μονο λογω του φιλτρου αλλα και οταν η καλωδιωση δεν παει πολυ καλα.μπορει και σε σενα

οταν φτιαξεις την καλωδιωση να εχεις με ολα τα φιλτρα Κανονικα αναγνωριση.επισης εχω δει να φταιει η συσκευη και μια να βγαζει μια οχι.

ασυμβατοτητα με μηχανηματα παροχου οπως επισης πολλες φορες εχω δει να φταιει αλλη συσκευη και να μην εχεις αναγνωριση σε αυτην που θες.

και να βγαζεις πχ μια απο το σαλονι που φαινεται οτι δουλευει καλα και ξαφνικα με το που την βγαζεις να φτιαχνει η αναγνωριση στην αλλην που ειχε θεματα.

χωρις φιλτρο δεν γινεται να το αφησεις.

nikos903

αν απο σπιτι μεχρι κατω ειναι οκ μετα ειναι η το κομματι καφαο σπιτι η το κομματι καφαο -οτε.δηλαδη απερχομενο η κεντρικο.

τωρα γιατι ο τεχνικος εμφανιστηκε μηνες μετα για μετρηση δεν ξερω.

του οτε σπανια να τον δεις.αν ηταν κεντρικο δεν ερχεται καν σπιτι

η γραμμη σου ειναι 16Mbit αρα πρεπει να κατεβαζεις max Κοντα στα 1600-1700 kilobytes/sec

επισης το 10 margin μαλλον ειναι το default σχεδον.9 με 10 ειναι το συνηθες σχεδον σε ολους τους isp.εξαιρεση forthnet Με 6 το default.

καλα και πριν μπορει να ειχες 10 αλλα επειδη ο χαλκος ηταν χαλια συγχρονιζες λιγοτερο και ειχες αποσυνδεσεις οπως και ασταθεια στο margin.απλα το 10 στο εδινε

ο provider γιατι εκει σε ειχαν ρυθμισμενο αλλα επειδη ο χαλκος ηταν χαλια γινοντουσαν ολα αυτα.

πολλες φορες δεν φταιει η εταιρεια.πολλες φορες δεν θες να ξερεις τι τραβαει η εταιρεια για να πεισει τον οτε οτι φταιει η γραμμη.

γιατι ο οτε θα σου πει

α.βαλε 15 margin για πιο σταθερα.

β.θα πει εγω πηγα εκανα μετρηση και ολα ειναι οκ.θα κανει μετρηση για ενωση με γη που μπορει να μην βρει και λογικο ειναι(η μετρηση γινεται με μεταλακτη η με ψηφιακο μεταλλακτη κοινως μετρανε Ohm αντισταση στην γραμμη

η μπορει να κανει μετρηση με adsl router να δει οτι παιζεις για ενα λεπτο κανονικα στα 10 mbit και να πει οκ ειναι.σιγα μην κατσει 2 ωρες εκει να δει

αν θα παιξει οκ

αν ειναι κανας ψαγμενος απο τον οτε και δει οτι το margin παει βολτα εκει οκ μπορει να στην αλλαξει.αλλα μερικοι θα δουν οτι συγχρονισε και αμα μετρησουν κιολας και θα σου πει οκ.

οποτε εκει δεν φταιει η εκαστοτε εταιρεια.

το 6 margin δεν ειναι κακο.αν μια γραμμη παιζει κανονικα το 6 margin ειναι κορυφη διοτι συγχρονιζει η γραμμη σου κανα Megabit παραπανω απο οτι με 9 margin.

nai εχω δει γραμμες να αλλαζουν margin σε seconds.απο 10 σε 20 και απο 20 σε 0 η σε 2 που εκει κανει αποσυγχρονισμο.

για το φιλτρακι ναι ολα θεωρητικα ιδια οπως ειναι αλλα πολλες φορες υπαρχουν χαλια Noname Μεχρι παραξενιες οποτε και παρπαανω να το αφησει να χτυπησει

δεν θα αλλαξει κατι.

lucidream πισω σε σενα

πρωτα φτιαξε την καλωδιωση και μετα δοκιμη την αναγνωριση

α.συνδεσε μονο τα 2 καλωδια στο πριζακι και βαλε εκει το τηλ και δοκιμασε εκει τα φιλτρα να δεις αν εχεις αναγνωριση.η βαλε splitter και βαλε και το adsl και το τηλεφωνο

η βαλε μονο με φιλτρο το τηλεφωνο και το adsl καθολου και δες.απλα και σκετο το τηλ να βαλεις για δοκιμη βαλε το φιλτρο γιανα δουμε αν εχεις αναγνωριση.

ωραια με τα 2 καλωδια εισαι μια χαρα αφου παιζεις στο 20.

οποτε λογικο να μην δουλευουν οι αλλες πριζες.

ωραια σου περισσευουν αλλα 2 ζευγαρια σωστα?

το ενα ειναι που πηγαινει στο ενα πριζακι και το αλλο ειναι το αναπληρωματικο που παει κατω στον οτε?

αν ναι τοτε συνδεεις μονο το ενα που παει στο αλλο πριζακι.

βαζεις μετα ξανα το ρουτερ χωρις τηλεφωνα στο δευτερο πριζακι και βλεπεις τι γινεται.ανοιγεις το δευτερο πριζακι και αμα εχει καλωδια που πανε σε τριτο πριζακι τα βγαζεις

επισης σιγουρεψου οτι στο πρωτο πριζακι τα καλωδια εχουν ενωθει καλα οπως και οτι το δευτερο πριζακι ειναι σε καλη κατασταση οπως και οτι και εκει εχουν κουμπωσει καλα

.αν παιξει μια χαρα στο δευτερο πριζακι και εχει και αλλα καλωδια που πανε στο τριτο τοτε συνδεσε τα και κανεις δοκιμη στο τριτο.αν στο δευτερο εχεις προβλημα μονο με το ρουτερ και χωρις τηλεφωνα πανω

τοτε φταινε τα καλωδια οποτε εκει σε βλεπο να περνας κανα εξωτερικο καλωδιο μεχρι εκει που θες να βαλεις το δευτερο τηλεφωνο.

απλα στις δοκιμες βαζε μονο το ρουτερ και βλεπε ποσο συγχρονιζει.μην συνδεεις φιλτρα τηλεφωνα κτλ γιατι μπορει καποιο απο αυτο να σου κανει προβλημα και να ανεβαινει το attenuation στο 18 και να μην φταιει το καλωδιο.οπως και για την αναγνωριση καντο δοκιμη μονο το τηλ η το τηλ και το ιντερνετ στην κεντρικη πριζα.

μια τηλεφωνικη συσκευη καθε φορα.αν ολα πανε οκ τοτε βαζεις και το αλλο πριζακι(αν παιζει οκ)και συνδεεις το δευτερο τηλ και δοκιμαζεις

γενικα μια μια κινηση καθε φορα να δεις τι φταιει και τι οχι.

φταιει το φιλτρο φταιει η συσκευη φταινε τα καλωδια?μπορει να μην φταιει το φιλτρο για την αναγνωριση και να φταιει ειτε η αλλη συσκευη ειτε να φταινε τα καλωδια,μπορει τα καλωδια περα απο το οτι ανεβαζουν το attenuation και ριχνουν την ταχυτητα να σου κανουν και προβλημα στην αναγνωριση

αλλιως σε καναλι εξωτερικο utp η τα βαζεις ολα στο κεντρικο πριζακι

επισης σιγουρεψου μηπως υπαρχει (αν και σπανιο)αναπληρωματικο απο το κεντρικο στο δευτερο για να δεις αν αυτο παιζει καλα ή αν ειναι και αυτο ενωμενο να το βγαλεις.

Δημοσ.

Ωραια θα τα δοκιμασω ολα αυτα το απογευμα.. παντως χωρις φιλτρο και με το ρουτερ πανω εχω κανονικα αναγνωριση οποτε μαλλον το φιλτρο φταιει. Το μεγαλυτερο μου θεμα αυτην την στιγμη ειναι οτι μολις ενωσω το 2ο ζευγαρι πανω στο πρωτο χαλαει το attenuation .. θα δοκιμασω να βαλω το 2ο καλωδιο πανω στο 2ο πριζακι αλλα κατι μου λεει δεν θα δουλεψει καθως δεν δινει ταση αυτο το ζευγαρι.. εκτως και αν παιρνει μεσα απο την συσκευη με καποιο τροπο. Θα ενημερωσω το απογευμα... !! Thanks

android.png

Δημοσ.

Ωραια θα τα δοκιμασω ολα αυτα το απογευμα.. παντως χωρις φιλτρο και με το ρουτερ πανω εχω κανονικα αναγνωριση οποτε μαλλον το φιλτρο φταιει. Το μεγαλυτερο μου θεμα αυτην την στιγμη ειναι οτι μολις ενωσω το 2ο ζευγαρι πανω στο πρωτο χαλαει το attenuation .. θα δοκιμασω να βαλω το 2ο καλωδιο πανω στο 2ο πριζακι αλλα κατι μου λεει δεν θα δουλεψει καθως δεν δινει ταση αυτο το ζευγαρι.. εκτως και αν παιρνει μεσα απο την συσκευη με καποιο τροπο. Θα ενημερωσω το απογευμα... !! Thanks

android.png

δεν θα δουλεψει.ειναι ξεχωριστα πριζακια οπως βλεπεις απο πισω για αυτο και το καθενα εχει δικα του μπλε βιδακια συν οτι και να ηταν ενωμενα με γεφυρα ειναι ακριβως το ιδιο με το να τα βαλεις στην ιδια υποδοχη.δες τι γινεται και στο δευτερο πριζακι.μην δεν πατανε καλα εκει κτλ.

Δημοσ.

δεν θα δουλεψει.ειναι ξεχωριστα πριζακια οπως βλεπεις απο πισω για αυτο και το καθενα εχει δικα του μπλε βιδακια συν οτι και να ηταν ενωμενα με γεφυρα ειναι ακριβως το ιδιο με το να τα βαλεις στην ιδια υποδοχη.δες τι γινεται και στο δευτερο πριζακι.μην δεν πατανε καλα εκει κτλ.

ώρες ώρες σε χάνω ρε γαμώτο :rolleyes:

αυτήν την στιγμή έχω 3 ζευγάρια καλώδια. έχω συνδέσει το 1ο ζευγάρι και το 2ο ζευγάρι μαζί στο πρώτο RJ11, ώστε να έχω τηλέφωνο στην πρίζα που βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο. αν δεν συνδέσω το 2ο ζευγάρι μαζί, δεν λειτουργεί η πρίζα στο άλλο δωμάτιο. αν βγάλω το 2ο ζευγάρι απο το πρώτο RJ11, η γραμμή μου γίνεται ΠΟΛΥ πιο σταθερή, με Attenuation 7.5 αντί για 18.5 ... αλλα έτσι έχω μόνο internet.

όπως το βλέπω εγώ, είτε η συσκευή τηλεφώνου είτε τα καλώδια του 2ου ζευγαριού(??) δημιουργούν παρεμβολές στην γραμμή.. και μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό... ?

Δημοσ.

ώρες ώρες σε χάνω ρε γαμώτο :rolleyes:

αυτήν την στιγμή έχω 3 ζευγάρια καλώδια. έχω συνδέσει το 1ο ζευγάρι και το 2ο ζευγάρι μαζί στο πρώτο RJ11, ώστε να έχω τηλέφωνο στην πρίζα που βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο. αν δεν συνδέσω το 2ο ζευγάρι μαζί, δεν λειτουργεί η πρίζα στο άλλο δωμάτιο. αν βγάλω το 2ο ζευγάρι απο το πρώτο RJ11, η γραμμή μου γίνεται ΠΟΛΥ πιο σταθερή, με Attenuation 7.5 αντί για 18.5 ... αλλα έτσι έχω μόνο internet.

όπως το βλέπω εγώ, είτε η συσκευή τηλεφώνου είτε τα καλώδια του 2ου ζευγαριού(??) δημιουργούν παρεμβολές στην γραμμή.. και μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό... ?

ωραια σωστα τα εχεις κανει.οποτε παμε ενα ενα κομματι για να μην σε μπερδευω.εφοσον εχεις attenuation 7,5 με το ενα ζευγαρι ξερουμε οτι μεχρι εκει παιζεις μια χαρα.ωραια εσυ θελω να συνδεσεις το δευτερο ζευγαρι καλωδιου που δινει τηλεφωνο και στην αλλη πριζα αλλα στην αλλη πριζα δεν θελω να βαλεις τιποτα.καθολου τηλεφωνο .και θα παρεις το ιντερνετ απο την κεντρικη πριζα και θα το βαλεις μονο του στην δευτερη πριζα και θα μου πεις ποσο attenuation εχεις.χωρις καθολου τηλεφωνα.αυτο για αρχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...