Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα...καλη χρονια να εχουμε...

Ανοιγω αυτο το θεμα για να σας ρωτησω σχετικα με το Neural Toolbox Network στην Matlab.

Εχω παρει πτυχιακη εργασια και σχετιζεται με νευρωνικα δικτυα και ο επιβλεπων καθηγητης μου ειπε οτι θα εργαστουμε πανω σε αυτην την εργαλειοθηκη της MATLAB.

Αν ειναι δυνατον θα μπορουσατε να βρειτε ενα ελληνικο manual σχετικα με το Neural Toolbox Network της Matlab.

Βρισκω και ειναι ολα στα αγγλικα και ειναι μεγαλα σε μεγεθος και πληροφοριες..Εγω ψαχνω κατι συρρικνωμενο με τα βασικα πραγματα της εργαλειοθηκης για να μπορεσω να εξικοιωθω με το αντικειμο...

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Είναι αρκετά εξειδικευμένο αυτό που ζητάς ώστε να υπάρχει κάτι απλό κατανοητό συμπυκνωμένο και μάλιστα στα ελληνικά. Το να σου βρει κάποιος κάτι τέτοιο λοιπόν ενώ δεν μπορείς να βρεις εσύ ο ίδιος ή να σου δώσει ο καθηγητής σου είναι ακόμα χλωμότερο μάλλον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον καθηγητή/διδακτορικό που σε έχει αναλάβει και να σε κατευθύνει εκείνος για να βρεις υλικό.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει κάποιους βασικούς αλγοριθμους απο το toolbox, πχ trainrp που κάνει εκπαίδευση με τον αλγόριθμο resilient propagation. Αν διαβάσεις τα tutorials ή ρίξεις ένα μάτι στο manual δε θα χεις πρόβλημα. Πρέπει όμως να χεις μια βασική γνώση του matlab.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω με αυτο το manual...Αν και συνενοηθηκα με τον καθηγητη οτι θα κανουμε μονο τον αλγοριθμο MLP απο τα νευρωνικα δικτυα αλλα με παραλλαγες του αν ειναι ευκολο ας μου γραψει καποιος τις εντολες για αυτον τον αλγοριθμο να αρχισω να πειραματιζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...