xristos636 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα εχω το εξης προβλημα...βαζω την ταινια κανονικα στο vlc.ομως το προβλημα ειναι οτι κατεβαζω υποτιτλους σε μορφη .srt ομως ειναι αποθεκευμενα σε ansi και οχι unicode ετσι δεν τους αναγνωριζει το vlc και τους βγαζει σε κινεζικα ειτε καμια φορα ερωτηματικα...πως το διορθωνω αυτο...κατεβαζω υποτιτλους απο το subs4free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos636 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 τελικα βρηκα την λυση ευτυχως...λοιπον την παραθετω απο κατω. Στο VLC κανουμε: File/open, στο παράθυρο που ανοιγει παταμε browse και επιλέγουμε το αρχειο βιντεο και παταμε οκ. Ακριβως απο κάτω υπάρχει μια επιλογή load subtitles. Την τσεκάρουμε και πατάμε το κουμπι δίπλα που λέει settings. Στο παράθυρο που ανοιγει παταμε browse και επιλέγουμε το αρχειο υποτίτλων. Στο τρίτο κουμπακι κατω που λεει encoding επιλέγουμε ενα encoding που ειναι σωστό (μετα απο δοκιμες στο δικό μου Mac επαιξε το encoding που ήταν ενα τετραψηφιο νουμερο(ISO-8859-7) Και ετοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τελικα βρηκα την λυση ευτυχως...λοιπον την παραθετω απο κατω. Στο VLC κανουμε: File/open, στο παράθυρο που ανοιγει παταμε browse και επιλέγουμε το αρχειο βιντεο και παταμε οκ. Ακριβως απο κάτω υπάρχει μια επιλογή load subtitles. Την τσεκάρουμε και πατάμε το κουμπι δίπλα που λέει settings. Στο παράθυρο που ανοιγει παταμε browse και επιλέγουμε το αρχειο υποτίτλων. Στο τρίτο κουμπακι κατω που λεει encoding επιλέγουμε ενα encoding που ειναι σωστό (μετα απο δοκιμες στο δικό μου Mac επαιξε το encoding που ήταν ενα τετραψηφιο νουμερο(ISO-8859-7) Και ετοιμο. Το οποιο ειναι το greek encoding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4jor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μplayerx ειναι η λυση φιλε χωρις να το ζοριζεις και να ψαχνεσαι γιατι και πως,βγαλε το vlc να σωθεις απλα , ουτε load substitles ουτε να πειραζεις encoding ουτε τπτ ασε που κανει κατι στιγμιαια κολληματα οταν παιζει η ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos636 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.να εισαι καλα πολυ καλο το προγραμμα το κατεβασα και οντως ειναι πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα