fatmike Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Βασικά πειρατεία είναι αν βγάζεις κέρδος από την μεταπώληση ή εκμετάλλευση ενός προιόντος του οποίου τα δικαιώματα δεν σου ανήκουν. Αν δεν βγάζεις κέρδος θεωρείτε διαμοιρασμός(έχουν αθωωθεί πολλοί στο παρελθόν). Οπότε αν σε πιάσουν, θα πας στα δικαστήρια και εκεί θα κρίνουν ποια είναι η ποινή σου. Αν δεν λειτουργείς με βάση το κέρδος, το πιθανότερο είναι να σε αφήσουν ελεύθερο, αν όχι μάλλον θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν είμαι και νομικός οπότε δεν ξέρω. Αν αποφασίσεις να "τρέξεις" ένα τέτοιο site: 1.Ζήτα νομική βοήθεια από ειδικό στον τομέα του ηλεκτρονικού και εμπορικού δικαίου, 2.Dedicated server στην άλλη άκρη του κόσμου, 3.VPN σύνδεση, 4.Αλλαγή MAC address της ethernet κάρτας σου και 5.Μην χρησιμοποιείς τον καθημερινό προσωπικό σου υπολογιστή για τις "βρωμοδουλειές" σου. Αυτά
vasilisbilias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Βασικά πειρατεία είναι αν βγάζεις κέρδος από την μεταπώληση ή εκμετάλλευση ενός προιόντος του οποίου τα δικαιώματα δεν σου ανήκουν. Αν δεν βγάζεις κέρδος θεωρείτε διαμοιρασμός(έχουν αθωωθεί πολλοί στο παρελθόν). Οπότε αν σε πιάσουν, θα πας στα δικαστήρια και εκεί θα κρίνουν ποια είναι η ποινή σου. Αν δεν λειτουργείς με βάση το κέρδος, το πιθανότερο είναι να σε αφήσουν ελεύθερο, αν όχι μάλλον θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν είμαι και νομικός οπότε δεν ξέρω. Αν αποφασίσεις να "τρέξεις" ένα τέτοιο site: 1.Ζήτα νομική βοήθεια από ειδικό στον τομέα του ηλεκτρονικού και εμπορικού δικαίου, 2.Dedicated server στην άλλη άκρη του κόσμου, 3.VPN σύνδεση, 4.Αλλαγή MAC address της ethernet κάρτας σου και 5.Μην χρησιμοποιείς τον καθημερινό προσωπικό σου υπολογιστή για τις "βρωμοδουλειές" σου. Αυτά εγώ δεν έχω σκοπό να πάω δικαστήριο ούτε να αθωωθώ Θέλω από την αρχή ότι κι αν κάνω να είναι σωστό
kazak-hool Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 γινεται να μεταφερεισ το σιτε σου και την εταιρια σου στο εξωτερικο ? δουλευει αυτο το συστημα?
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ΤΟ site μπορείς να το έχεις όπου σε βολεύει, ακόμα και στο Φεγγάρι, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση μέσω Internet. Η μεταφορά μιας εταιρείας είναι νομικό και οικονομοτεχνικό θέμα και μόνο ένας δικηγόρος και ένας λογιστής μπορεί να σου πει πως να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα