Jimmykara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα τροφοδοτικο με ικανοποιητικη αποδοση μεχρι 40-45 ευρω (ειχα βρει ενα 650W στα 40 ευρω περιπου αλλα δν ξερω κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστο) και επισης μια καλη καρτα γραφικων μεχρι 70 ευρω(η μητρικη μου εχει υποδοχες pci-express). σας ρωταω γιατι ειμαι ψιλοασχετος με αυτα(clock engine,ramdac κ.λ.π. κατι τετοια γραφει και δν ξερω πως πρεπει να ειναι αυτα)και υπαρχει μεγαλη ποικιλια οποτε δν ξερω ποια να διαλεξω.
pano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Jimmykara καταρχάς καλώς ήρθες και χρόνια πολλά. Πες μας από τι αποτελείτε το υπόλοιπο σύστημα που έχεις,τι ανάλυση έχει η οθόνη σου και για ποιά χρήση θέλεις την κάρτα γραφικών.
Jimmykara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω φιλε μου. καταρχα η οθονη μου υποστηριζει αναλυση 1920x1080 και βασικα η καρτα θα ηθελα να παιζει τα καινουρια παιχνιδια..οχι στο φουλ αλλα να μπορει να τα υποστηριξει..και να βλεπω ταινιες βεβαια.. εχω δυαρα ram,το τροφοδοτικο μου ειναι 300 Watt αλλα θελω να το αλλαξω..ο επεξεργαστης μου ειναι 3 Ghz.. οι θυρες απο οτι εχω καταλαβει ειναι pci..τι αλλο χρειαζεσται.?
pano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φίλε Jimmykara χωρίς να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες του συστήματός σου,θα σου πω ότι με 70 ευρώ κάρτα γραφικών να παίζεις σε 1920χ1080 ανάλυση σύγχρονα παιχνίδια, δυστυχώς δεν γίνεται. Αν θέλεις να δεις σε μεταχειρισμένο τίποτα να το συζητήσουμε. Υ.Γ Πες μας και ποιον επεξεργαστή έχεις ακριβώς.
Jimmykara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 intel pentium 4 ειναι ο επεκσεργαστης μου.δεν εχω την απαιτηση να υποστηριζει αυτη την αναλυση.και μικροτερη δεν εχω προβλημα.αλλα σε τι τιμες παμε για αυτη την αναλυση? και σχετικα με το μεταχειρισμενο μπορω να βρω κατι καλο? δεν θελω μια τουμπανο καρτα που θα παιζει τα παντα στο φουλ..θελω μια μεση καρτα που θα μπορει να υποστηριζει τα παιχνιδια..και να βλεπω τις ταινιες σε συνεχη ροη και οχι σε καρε..:-p
pano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς φίλε μου το σύστημά σου είναι παλιό,και πρέπει να πας σε συνολική αναβάθμιση, με μονοπύρηνο επεξεργαστή πλέον δεν γίνεται τίποτα,γι'αυτό κοίτα να μαζέψεις κανά φράγκο παραπάνω(γύρω στο 400άρι περίπου*). Για κάρτα γραφικών να ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά σε 1920χ1080 να υπολογίζεις από 140 ευρώ και πάνω,αναλόγως τις προσωπικές απαιτήσεις. *Με την προυπόθεση να κρατήσεις κάποια πράγματα από τον παλιό(κουτί,σκληρό δίσκο,περιφερειακά). Υ.Γ Ποιά μητρική έχεις;
Jimmykara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://cy.gigabyte.com/products/page/mb/ga-8i945gzme-rh/ κοιταξε το pc δεν εχει καν καρτα γραφικων..αυτη που εχει ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη οποτε δν ξερω καν το τυπο της..και επειδη η οθονη ειναι καινουρια δν μπορω να δω ταινιες σε full screen γιατι κολλανε και πανε κομματι κομματι..δν εχουν φυσιολογικη ροη δλδ..γιαυτο σκεφτομουν να παρω μια φτηνη καρτα για τωρα και σε κανα δυο χρονια το βεπουμε για καινουριο pc..ετσι κιαλλιως δν θα τον πολυχρισημοποιησω απο οτι φαινεται για αυτα τα δυο χρονια..
pano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα να δεις τι μπορείς να κάνεις όσο το δυνατόν πιο φθηνά. Από αυτή την αγγελία http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/15649-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82ram/ μπορείς να πάρεις επεξεργαστή(αν φυσικά υπάρχει κάτι διαθέσιμο) τον Core2Duo E4500 35€ ή τον Intel Pentium Dual-Core E2200 30€[θα χρειαστεί όμως αν δεν έχεις το τελευταίο bios revision(F10) της μητρικής σου να το περάσεις προτού αλλάξεις τον παλιό]. Κάρτα γραφικών εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/36899-gainward-4850-1gb-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7/ 50 ευρώ. Και τροφοδοτικό αυτό http://www.skroutz.gr/s/345361/Corsair-Builder-Series-CX430-V2.html Έτσι με 130 ευρώ περίπου και τις ταινίες σου θα βλέπεις άνετα και τα παιχνίδια σου θα παίζεις με κάποιες υποχωρήσεις βέβαια.
Jimmykara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καταρχας σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου... μονο με μια καρτα γραφικων (εντελως τυχαια σου δειχνω αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GT-430-PCI-Express-GDDR3-1GB-TT-GT430-1GD3E-HDMI.htm ) και το τροφοδοτικο που μου εδειξες δν γντ κατι?
pano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν είχες διπύρηνο επεξεργαστή τουλάχιστον κάτι θα μπορούσε να γίνει,στην περίπτωσή σου όμως επιβάλλεται η αλλαγή του,για να καταλάβεις μπορεί ακόμη και στις ταινίες να έχεις προβλήματα(αν είναι Full HD),για παιχνίδια σύγχρονα δεν το συζητάμε καν,αφού πλέον και οι διπύρηνοι είναι ξεπερασμένοι. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο.
Jimmykara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 οτι μου προτεινες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου..μαλλον με απετρεψες απο μεγαλο λαθος να πεταξω τα λεφτα μου δλδ για μια καρτα γραφικων που μπορει να ειναι αχρηστη(τι μπορει δλδ..)..μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για να παρω καινουριο pc..προς το παρον θα παρω μονο ups για την οθονη μονο..to pc ας καει μπας και παρω καινουριο :-p.. και παλι σε ευχαριστω για το χρονο σου..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ούτε ups χρειάζεσαι φίλε μου. Η οθόνη έχει τη δικιά της τροφοδοσία ρεύματος και είναι εξαιρετικά σπάνιο να σου καεί. Πάντως αν σε ενδιαφέρουν μόνο οι hd ταινίες εγώ εκτιμώ ότι με την κάρτα γραφικών που είπες και χωρίς άλλη αλλαγή ίσως μπορέσεις να δεις. Βασικά σίγουρα θα δεις απροβλημάτιστα 720p και ενδεχόμενα και 1080p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα