Προς το περιεχόμενο

BLACKBERRY Playbook 16gb Black 305.09 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται όντως καλή προσφορά αν κρίνω από το σκρουτζ. Το λειτουργικό του τι λέει όμως; Υπάρχουν (δωρεάν) εφαρμογές;

Δημοσ.

καλη τιμη αλλα οταν βρισκεις στα ιδια λεφτα το 32αρι απο amazon δεν βρισκω τον λογο να παρεις το 16αρι.επειδη κ εγω ψαχνομαι για ταβλετ και το συγκεκριμενο μου χει γυαλισει θα περιμενω λιγο μηπως πεσει λιγο αλιως θα το παρω απ εξω

Δημοσ.

Πάντως αν κοιτάξει κανείς το ιστορικό τιμών το PC1 φαίνεται να μας κάνει πλάκα. Κάθε 2-3 μέρες ρίχνει την τιμή και μετά την ξανα-ανεβάζει. Εκτός αν είναι θέμα διαθεσιμότητας

Δημοσ.

καλη τιμη αλλα οταν βρισκεις στα ιδια λεφτα το 32αρι απο amazon δεν βρισκω τον λογο να παρεις το 16αρι.επειδη κ εγω ψαχνομαι για ταβλετ και το συγκεκριμενο μου χει γυαλισει θα περιμενω λιγο μηπως πεσει λιγο αλιως θα το παρω απ εξω

Εχεις βρει καποιον seller απο amazon να στελνει ελλάδα γιατι με ενδιαφέρει και απο αλλα site δεν πολυεμπιστεύομαι

Δημοσ.

Σαν UI ειναι οτι καλυτερο εχετε δει...

Το κακο ειναι ο αρκετα περιορισμενος αριθμος εφαρμογων σε σχεση με android/iOS αν και παιζει android εφαρμογες μεσα απο εναν "player"

Δημοσ.

Σαν UI ειναι οτι καλυτερο εχετε δει...

Το κακο ειναι ο αρκετα περιορισμενος αριθμος εφαρμογων σε σχεση με android/iOS αν και παιζει android εφαρμογες μεσα απο εναν "player"

δηλαδή εμενα που με ενδιαφερει μονο για browser αξιζει? σε σχεση με touchpad hp και γενικα μηχανιματακια γυρω στα 300Ε

Δημοσ.

Οτι καλυτερο υπαρχει για web browsing .... πραγματικα γρηγορο με διαφορα απο ολα τα αλλα. Το εχει ξαδερφος μου και το πηρε απο καναδα ...

Δημοσ.

νομιζω η ιδια η blackberry το εχει παρατίσει το άθλημα. Εχει ανακοινώσει οτι δεν θα ασχοληθεί αλλο με τα ταμπλετσ (γενικα πάει για εξαγορά). Νομίζω το λειτουργικό της τρέχει με προσομοίωση και android εφαρμογές. \οτι εχει το αποσείρει εξού και οι "καλες" τιμες..

Προσωπικά ΔΕΝ θα επένδυα στα προιόντα της blackberry και ειδικα τα ταμπλετ της.. :fear: Τι να το κανεις οταν σε ενα δυο χρονια δεν θα βρισκεις τπτ για αυτά. θα ελπίζεις να βγει καμια καλή rom με android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...