Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεας TV

mrbictor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Θελω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση, με μέγιστο budget τα 500ε MAX!!

Η χρηση θα ειναι τηλεοπτικο σημα αλλα κυριως ταινίες και xbox360 gaming, οποτε εαν ειναι και 3D ειναι καλοδεχούμενο!

Ειχα στο μυαλο μου την παρακατω

Link

Τι λετε?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν είδες στο τέλος την αξιολόγηση του χρήστη. Εξάλλου υπερβαίνει και το budget σου. Πανάκριβη δεν θα την προτιμούσα. Αν δεν δε ενδιαφέρει το 3d προτείνω http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L32E30E-LED-TV-32.htm (και IPS panel)

Ναι την ειδα την αξιολογηση και με εβαλε σε σκεψεις, γενικα ομως στο net εχει καλες κριτικες η συγκεκριμενη..

Το 3D θα το ηθελα εαν μπορει να χωρεσει μεσα στο budget!

Αυτη η LG ειναι καλη?

Και πως μπορουμε να δουμε τα πανελ που εχουν οι τηλεορασεις?

Ναι την ειδα την αξιολογηση και με εβαλε σε σκεψεις, γενικα ομως στο net εχει καλες κριτικες η συγκεκριμενη..

Αυτη η LG ειναι καλη?

Καλή φαίνεται και είναι και passive τουλάχιστον. Πάντως μην σε προσελκύει και τόσο πολύ το 3d. Υπερεκτιμημένο είναι.

Αν το πάνελ είναι ISP το γράφουν στα χαρακτηριστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η LG ειναι καλη?

Την LG που ανέφερες την έχω εγώ αγορασμένη πριν 1.5 βδομάδα από κωτσόβολο στα 599(!). Δεν έχω δει κανένα πρόβλημα είναι πολύ καλή τηλεόραση. Δεν έχει internet να ξέρεις όμως. Αν έχεις laptop δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όμως μιας και θα μπορείς να το συνδέσεις με hdmi και να κάνεις εκεί την δουλεία σου. Το 3D της είναι πολύ καλό αν στέκεσαι στο 1.5 με 2 μέτρα. Πιο μακριά απλά καταλαβαίνεις ότι βγαίνει λίγο έξω από την τηλεόραση. Το καλύτερο από όλα είναι όμως ότι είναι passive και έχει πολύ ξεκούραστο 3D.

Το μόνο αρνητικό που έχω δει είναι το media player της από στικάκι. Δεν υποστηρίζει τον ήχο στις ταινίες όταν αυτός είναι DTS που οι περισσότερες 1080p ταινίες είναι. Προσπαθώ αυτόν τον καιρό να βρω μετατροπές ώστε να παίξουν.

Κατά τα άλλα η τηλεόραση πετάει και με το xbox 360 πιστεύω θα τα πάει μια χαρά. :)

Υ.Γ. όποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με την μετατροπή ταινιών ώστε να παίζουν στην τηλεόραση ας απαντήσει σε αυτό το topic

Επεξ/σία από naruto14

Μαλιστα, μαλλον ειναι και παράλειψη μου, θελω να μπορει να παιζει ταινιες απο το PC μεσω ethernet!

Αυτο ξερω οτι οι περισσοτερες samsung το κανουν, η συγκεκριμενη LG δεν μπορει?

Μαλιστα, μαλλον ειναι και παράλειψη μου, θελω να μπορει να παιζει ταινιες απο το PC μεσω ethernet!

Αυτο ξερω οτι οι περισσοτερες samsung το κανουν, η συγκεκριμενη LG δεν μπορει?

Η συγκεκριμένη LG δεν έχει internet. Οπότε δεν μπορεί. Ότι κάνεις με καλώδιο hdmi. Πάντως λόγο του περιορισμένου budget σου για 3D είναι η μόνη σου επιλογή. Ότι άλλο και να επιλέξεις να ξέρεις πως με τα γυαλιά θα σου βγει πολύ παραπάνω. Η δικιά μου είχε μέσα 7 ζευγάρια γυαλιά. Άσε που δεν νομίζω να υπάρχει άλλη 3D κάτω από 500 ευρώ. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και βλεπω οτι πολλοι ειναι αυτοι που μου λενε οτι το 3D δεν ειναι και κατι τρομερο στην TV εριξα μια ματια σε λιγο μεγαλυτερη χωρις 3D

Τι λετε γι'αυτες?

SAMSUNG

LG

Εχει και ethernet η samsung για streaming ταινιων απο το PC.

Επεξ/σία από mrbictor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...