poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Βασικά εγώ το έκανα έτσι γιατί η αρχική πρίζα ήταν με δύο τριπίτσες και όχι rj11.Όπως φαίνεται ίσως και από τη φωτογραφία δεν υπάρχει χώρος να μπει κάτι μέσα χωνευτό. αν βγαλεις την μεταλλικη βαση μια χαρα θα μπει αλλη πριζα.οι νεες πριζες ειναι στο ιδιο μεγεθος με την διπολικη που ειχες.(με τις τρυπες)
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Θα πω ένα φιλαράκι μάλλον να έρθει κάποια στιγμή.Είναι ο καλύτερος τεχνικός (ειδικά σε laptops) στην πόλη και έχει περάσει και τα μισά δίκτυα της πόλης. Αν βγει το μεταλλικό πλέγμα η πρίζα που θα βιδώνει;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Θα πω ένα φιλαράκι μάλλον να έρθει κάποια στιγμή.Είναι ο καλύτερος τεχνικός (ειδικά σε laptops) στην πόλη και έχει περάσει και τα μισά δίκτυα της πόλης. Αν βγει το μεταλλικό πλέγμα η πρίζα που θα βιδώνει; a.ειναι πολυ ευκολο να βαλεις αλλη πριζα.το μεταλλικο πλεγμα εχει 3εμινει απο την παλια πριζα .δεν ειναι κοματι του τοιχου.οταν παρεις μια πριζα αυτη εχει το πλαστικο που βλεπεις μπροστα μετα απο πισω εχει ενα μεταλλικο πλεγμα οπως το ειπες και εχει και 2 δαγκανες.βαζεις την πριζα στον τοιχο και οπως βιδωνεις τις βιδες οι δαγκανες ανοιγουν και πιανουν δεξια και αριστερα απο την τρυπα(μεσα στην τρυπα) και σφηνωνει η πριζα.το μεταλλικο πλεγμα ειναι οτι εμεινε απο το πριζακι που μαλλον καποιος εσπασε.υπολειμα απο το παλιο πριζακι.δεν εχει καμια σχεση με την τρυπα στον τοιχο.
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δες και αυτό : http://www.central-telecom.gr/product_print.php?product_ID=_01-04-83M
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ναι τις ξερω.ειναι οτι πιο απλο φτηνο θα βρεις.λιγο προσοχη οταν βιδωσεις τις βιδες το κατσαβιδι να ειναι στο ακριβες μεγεθος γιατι αλλιως θα φας την βιδα.ξεκινα με το μεγαλυτερο κατσαβιδι που κουμπωνει.
GnsP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόλις έφυγε ο τεχνικός της Cyta που μου έκανε την επιστροφή! Και τον έστειλαν δωρεάν μετά από μικρή πίεση!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 στην περιπτωση που στελνουν τεχνικο στο σπιτι για την εγκατασταση οκ δεν ειναι και ο τρελος κοπος να σου κανει και αυτην την συνδεση.βεβαια αυτο σημαινει οτι για καθε πελατη η cyta θα πρεπει να διαθετει και ενα διπλο πριζακι.απο εκει και περα αν καποιος δεν δικαιουται τεχνικο για την εγκατασταση και απλα παει ο τεχνικος μονο και μονο για αυτο τοτε......ειναι πολυ μεγαλο χασιμο για την cyta εκτος αν το χρεωνει. για καποιον που πιανουν τα χερια του βεβαια ειναι 10 λεπτα δουλεια.αλλα για τον τεχνικο η ολη ιστορια ειναι πανω απο μια ωρα.πηγαινε εκει κανε αυτο φυγε απο εκει.τωρα δεν ξερω αν η cyta το χρεωνει αυτο το ραντεβου σε αλλες περιπτωσεις και απλα σε σενα εγινε δωρεαν γιανα μην σε χασουν απο πελατη
GnsP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν τον έστειλαν μόνο σε εμένα δωρεάν, πάντως το παιδί μου είπε ότι αυτήν την εβδομάδα έχει έρθει άλλες 2 φορές στην επόμενη οδό από τη δική μου.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ουτε εγω το ξερω.σιγουρα πολλοι θα κανουν παραπονα αν δεν τους συνδεουν την επιστροφη.οπως δεν ξερω και οταν ερχονται υποχρεωτικα ραντεβου πχ για μεικτονομηση αν εκει ειναι παλι υποχρεωμενοι να κανουν την επιστροφη με το διπλο πριζακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα