Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παταω δεξι κλικ στο αρχειο εγκαταστασης του mega manager και δεν μου βγαζει κατι τετοιο Monitor with Total Uninstall. στα ελληνικα πως θα το ελεγε γιατι εχω ελληνικη εκδοση

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι έγινε, αρνείται να βγει? lol

Το Total Uninstall το εγκατέστησες έτσι? Δε σου βγάζει στο δεξί κλικ "Παρακολούθηση με Total Uninstall?

Εντάξει, βγάλτο με το Revo άμα δυσκολεύεσαι. Το βαλα για καλύτερο το Total Uninstall αλλά και το Revo μια χαρά είναι

Δημοσ.

Tι έγινε, αρνείται να βγει? lol

Το Total Uninstall το εγκατέστησες έτσι? Δε σου βγάζει στο δεξί κλικ "Παρακολούθηση με Total Uninstall?

Εντάξει, βγάλτο με το Revo άμα δυσκολεύεσαι. Το βαλα για καλύτερο το Total Uninstall αλλά και το Revo μια χαρά είναι

που κα κανω δεξι κλικ? στο αρχειο εγκαταστασης του Mu σωστα? αν ναι δεν βγαζει κατι τετοιο

Δημοσ.

Άστο δεν πειράζει. Βγάλτο με το Revo. Πήγαινε πρώτα για καλό και για κακό στις ρυθμίσεις του Mega manager και ξετικάρησε ότι έχει σχέση με plugins, addons και τα ρέστα.

Το Revo πρώτα θα τρέξει τον ενσωματωμένο απεγκαταστάτη του Mega manager και μετά θα ψάξει για κατάλοιπα. Εκεί θα σου βγάλει δύο φορές κάποια πράγματα, θα πατήσεις Επιλογή όλων και διαγραφή, αλλιώς δεν πρόκειται να βγει καμιά φορά

Δημοσ.

Με το Revo, ε? Βγάλε και το Total Uninstall με το Revo, μλκία δικιά μου που στο ανέβασα, ούτως ή άλλως είναι trial, μετά από 30 μέρες θα σταματήσει να δουλεύει. Υπόψιν, το Revo δε "βλέπει" τα 64bit προγράμματα.

Κάνε κι ένα scan με το Superantispyware μην τυχόν άφησε τίποτα πίσω το Malwarebytes.

Edit: αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δε σ'άφηνε να κάνεις download το megamanager. Σου βγαζε ότι έπρεπε να κάνεις premium λογαριασμό ή τίποτα τέτοιο?

Δημοσ.

οχι απλα αν ειχα επιλογη οταν αποθηκευω να το ανοιξω ή να το αποθηκευσω, αν πατουσα να το ανοιξω μου ανοιγε μια σελιδας που πανω ελεγε ή mega manager ή mega upload. επισης μου το εκανε και οταν το κατευασμα γινοταν αυτοματα...πχ απο την κεντρικη σελιδα του furmark που το προσπαθησα μου ανοιξε και εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...