overpower Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 παταω δεξι κλικ στο αρχειο εγκαταστασης του mega manager και δεν μου βγαζει κατι τετοιο Monitor with Total Uninstall. στα ελληνικα πως θα το ελεγε γιατι εχω ελληνικη εκδοση
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Tι έγινε, αρνείται να βγει? lol Το Total Uninstall το εγκατέστησες έτσι? Δε σου βγάζει στο δεξί κλικ "Παρακολούθηση με Total Uninstall? Εντάξει, βγάλτο με το Revo άμα δυσκολεύεσαι. Το βαλα για καλύτερο το Total Uninstall αλλά και το Revo μια χαρά είναι
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Tι έγινε, αρνείται να βγει? lol Το Total Uninstall το εγκατέστησες έτσι? Δε σου βγάζει στο δεξί κλικ "Παρακολούθηση με Total Uninstall? Εντάξει, βγάλτο με το Revo άμα δυσκολεύεσαι. Το βαλα για καλύτερο το Total Uninstall αλλά και το Revo μια χαρά είναι που κα κανω δεξι κλικ? στο αρχειο εγκαταστασης του Mu σωστα? αν ναι δεν βγαζει κατι τετοιο
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Άστο δεν πειράζει. Βγάλτο με το Revo. Πήγαινε πρώτα για καλό και για κακό στις ρυθμίσεις του Mega manager και ξετικάρησε ότι έχει σχέση με plugins, addons και τα ρέστα. Το Revo πρώτα θα τρέξει τον ενσωματωμένο απεγκαταστάτη του Mega manager και μετά θα ψάξει για κατάλοιπα. Εκεί θα σου βγάλει δύο φορές κάποια πράγματα, θα πατήσεις Επιλογή όλων και διαγραφή, αλλιώς δεν πρόκειται να βγει καμιά φορά
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μαντεψε ποιος κατεβαζει παλυ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Με το Revo, ε? Βγάλε και το Total Uninstall με το Revo, μλκία δικιά μου που στο ανέβασα, ούτως ή άλλως είναι trial, μετά από 30 μέρες θα σταματήσει να δουλεύει. Υπόψιν, το Revo δε "βλέπει" τα 64bit προγράμματα. Κάνε κι ένα scan με το Superantispyware μην τυχόν άφησε τίποτα πίσω το Malwarebytes. Edit: αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δε σ'άφηνε να κάνεις download το megamanager. Σου βγαζε ότι έπρεπε να κάνεις premium λογαριασμό ή τίποτα τέτοιο?
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 οχι απλα αν ειχα επιλογη οταν αποθηκευω να το ανοιξω ή να το αποθηκευσω, αν πατουσα να το ανοιξω μου ανοιγε μια σελιδας που πανω ελεγε ή mega manager ή mega upload. επισης μου το εκανε και οταν το κατευασμα γινοταν αυτοματα...πχ απο την κεντρικη σελιδα του furmark που το προσπαθησα μου ανοιξε και εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα