modenaros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια...καλη χρονια και απο εδω.... ποσο εφικτο ειναι να φτιαξω ενα online radio...με chat κλπ....! επισης γινεται να βρω καποιον τροπο ωστε να παιζω μουσικη εκει χωρις να ειναι ανοιχτο το pc μου? ευχαριστω!!!
NiKoS WSN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια...καλη χρονια και απο εδω.... ποσο εφικτο ειναι να φτιαξω ενα online radio...με chat κλπ....! επισης γινεται να βρω καποιον τροπο ωστε να παιζω μουσικη εκει χωρις να ειναι ανοιχτο το pc μου? ευχαριστω!!! Το θέλεις τσάμπα;
modenaros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 κοιτα μπορω να διαθεσω καποια χρηματα αλλα οχι και πολλα πολλα...... δλδ μονο με χρηματα γινεται?
NiKoS WSN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 κοιτα μπορω να διαθεσω καποια χρηματα αλλα οχι και πολλα πολλα...... δλδ μονο με χρηματα γινεται? Τσέκαρε αυτό και επιλέγεις. http://www.listen2myradio.com/ Να θυμάσαι όμως ότι αν θες να πάρεις πρέπει να δώσεις, εκτός αν το κάνεις για την πλάκα σου... ΥΓ 5 GB Auto DJ storage που μάλλον εννοεί βάζεις μία λίστα αναπαραγωγής και παίζει με κλειστό υπολογιστή. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό εννοεί...
shooterg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μηπως υπαρχει καποιος hosting Που για ραδιο που να δεχεται paysafe card?
modenaros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα το κανω επειδη μαρεσει... Τωρα οσον αφορα τιμες... Ποσο κοστιζει για να φτιαξω ενα; Επισης στο listen2tomyradio εχω ηδη φτιαξει απλα δεν μου γεμιζει το ματι με τοσες διαφημισεις κλπ κλπ...
inBlogger Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ψάξε για shoutcast hosting, ενδεικτικά βρήκα αυτό http://www.cretaforce.gr/services/streaming Κανονικά χρειάζεσαι άδεια απο την ΑΕΠΙ για να παιζεις τραγουδακια είτε μέσω web radio είτε κανονικού http://www.aepi.gr/ αλλά...
NiKoS WSN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γι΄αυτό σου λέω ότι πρέπει να πληρώσεις, και όπως είπε και ο φίλος βρες από κάποια εταιρία να νοικιάσεις χώρο και φτιάξτο όλο δικό σου. Τώρα για αυτό με την άδεια δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αλλά ο από πάνω έχει δίκιο γιατί α δικαιώματα των τραγουδιών δεν τα έχεις εσύ αλλά η πολυεθνική/συνθέτης/τραγουδιστής...
Stathinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μηπως υπαρχει καποιος hosting Που για ραδιο που να δεχεται paysafe card? Στείλε μου ένα μηνυματάκι αν θες ακόμη radio hosting σε πολύ καλή τιμή με paysafecard! Επίσης είναι όπως τα λένε τα παιδιά! Αυτό με την ΑΕΠΙ ισχύει! Η τιμή είναι στα 65 ευρώ μηνιαίως αλλά προπληρώνεις ένα 6μηνο και από τις διαφημίσεις δίνεις το 2.2%!
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Στείλε μου ένα μηνυματάκι αν θες ακόμη radio hosting σε πολύ καλή τιμή με paysafecard! Επίσης είναι όπως τα λένε τα παιδιά! Αυτό με την ΑΕΠΙ ισχύει! Η τιμή είναι στα 65 ευρώ μηνιαίως αλλά προπληρώνεις ένα 6μηνο και από τις διαφημίσεις δίνεις το 2.2%! Έχεις εταιρία ή ξέρεις κάποιον ή κάτι;
Stathinho Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μεταπουλώ τέτοια πακέτα! Δεν λέγομαι εταιρεία απλά μεταπουλάω φιλοξενίες ραδιοφώνου σε συνεργασία με κάτι εταιρείες!
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η τιμή είναι στα 65 ευρώ μηνιαίως αλλά προπληρώνεις ένα 6μηνο και από τις διαφημίσεις δίνεις το 2.2%! Για να μην γινεται μπερδεμα: Στην ΑΕΠΙ δίνεις το 2.2% των εσοδων σου απο τις διαφημισεις εκτός και αν το ποσό αυτό ειναι κάτω των 65 ευρώ οπότε τότε δίνεις το χαράτσι των 65 ευρώ. Οποτε ή το ένα ή το αλλο , οχι και τα δυο, οποιο ειναι μεγαλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα