Προς το περιεχόμενο

pvr και nova

marmagia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι υπάρχον συνδρομητής νόβα και θέλω να αποκτησω ένα αποκωδικοποιητή pvr αλλά όπως με ενημέρωσαν δε μπορώ να το αποκτήσω με τις υπάρχοντες πρόσφορες και πρέπει να δώσω κοντά στα 250 ευρώ. Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να βρω ένα φθηνότερο στο εμπόριο που να λειτουργεί όπως ο αποκωδικοποιητής της νόβα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορώ να βρω ένα φθηνότερο στο εμπόριο που να λειτουργεί όπως ο αποκωδικοποιητής της νόβα;

Με της προστασίες που έχουν πλέων στην κάρτες τους είναι πολύ μεγάλο ρίσκο,θα σου πρότεινα να ψάξεις σε φόρα με δορυφορικά για συμβατούς δέκτες π.χ. satleo sdtv.gr doriforikanea.gr avclub.gr

Καλησπέρα, είμαι υπάρχον συνδρομητής νόβα και θέλω να αποκτησω ένα αποκωδικοποιητή pvr αλλά όπως με ενημέρωσαν δε μπορώ να το αποκτήσω με τις υπάρχοντες πρόσφορες και πρέπει να δώσω κοντά στα 250 ευρώ. Η ερώτηση μου είναι, μπορώ να βρω ένα φθηνότερο στο εμπόριο που να λειτουργεί όπως ο αποκωδικοποιητής της νόβα;

Φίλε μου ξέχασέ το αυτό πλέον. Ο συγκεκριμένος πάροχος έχει ενεργοποιήσει την τεχνολογία secure silicon chip με αποτέλεσμα την λειτουργία της κάρτας μόνο στον ιδιοκτησιακό δέκτη με τον οποίο "παντρεύτηκε" και σε κανέναν άλλο, ούτε καν σε άλλο δέκτη από τον πάροχο. Το τρελλό είναι ότι με την ενεργοποίηση άλλης τεχνολογίας (sid limit=1) έχει περιοριστεί η θέαση μόνο ενός καναλιού οπότε εάν η κάρτα δεχτεί ερώτηση για την αποκωδικοποίηση και 2ου καναλιού σε συγκεκριμένο χρόνο τότε η κάρτα κλειδώνεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχουν γίνει νομικές ενέργειες από συντάκτες περιοδικού του χώρου και εισαγωγέων να πιέσουν τον πάροχο ώστε η κάρτα να μπορεί να παίξει και σε άλλους δέκτες που υποστηρίζουν την τεχνολογία secure silicon αλλά με κανένα πρακτικό αποτέλεσμα ακόμα.

Με ενοχλεί παρα πολυ που εμένα μου λένε 249 ευρω για αποκωδικοποιητη ενω στους νέους τον δίνουν η με 99 ευρω και στους υπόλοιπους υπάρχοντες συνδρομές της φορθνετ με 149. Δε είμαι παράλογη, δε ζητάω να μου τον δώσουν δωρεάν αλλα τουλάχιστον πες μου δώσε 150 ευρω και πάρτο. Όχι το κορόιδο να δώσει 249 και οι άλλοι μέχρι 150.

Πρακτικά με διαμαρτυρία η κάτι άλλο υπάρχει τρόπος να τον πάρω με 150 ευρω και εγω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...